magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, July 27, 2014

22:07:2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation


Sheldan Nidle - July 22, 2014
Шелдон Нідл - 22 липня, 2014

 7 Etznab, 1 Vayeb, 10 Caban

Selamat Balik! Ми приходимо обговорити  багато дивовижних речей. Тепер, підготовлені  події, які мають принести глобальну  свободу, мир і процвітання. Наші галактичні і земні партнери працюють разом, щоб припинити довгу, темну ніч, через яку ви усі подорожували. Це дійсно дивовижно  побачити, як божественний годинник Небес привів  вас до краю успіху. Відбуваються події, які  звільнять  вас від управління, яке працює, щоб присікати вашу свободу  і звільнять вас від брехні про те, як це робиться. Ця тиранія зараз трансформується. Коли Америка уперше анонсувала свою незалежність, вона зробила це  методом, який дозволив проголосити її священну декларацію, ось чому вона була  спеціальним маяком свободи. Це проголошення поступово заглушили ті, хто зберігав відданість  індивідуумам у Британії, які бажали підтримувати тиранію над свободою і накопичення багатства над божественними правами кожного американця. Це богохульство - зараз трансформується  і анонсується нове управління, щоб скасувати  недавні гріхи проти цієї великої землі. Це має принести мир, процвітання і співпрацю  Гайї і її зовнішнього людства!


 Це -  тільки маленький,  але однак  доречний  аспект того, що наближається до маніфестації. Наші земні партнери продовжують швидко рухати  вперед ті дії, які мають принести нові фінансові і банківські інструменти. Багатство, давно приховане великими династичними і духовними сім'ями, майже готове поширюватися. Це має супроводжуватися новими банківськими процедурами, які підтримуються новими і прозорими законами. Крім того, ті, хто довго приховував це  величезне обдурювання,  повинні бути заарештовані  і усунені  від незаконного багатства, яке вони накопили впродовж десятиліть. Наші партнери мають намір,  як поширювати  багатство, так і  ввести глобальний великий ювілей з оподаткування. Впродовж цього року ювілею усі борги будуть пробачені  і   починається  все заново в цій новій успішній реальності. Ви будете  звільнені і вивчите за допомогою  ваших Вознесених  Майстрів істотну правду, яку давно приховувала ця найобтяжливіша кабала. Ви, фактично, інопланетяни, які уперше приземлилися  тут приблизно 900000 років тому.

Окрім того, це нове управління   проголосить наше доброзичливе існування і буде вітати тих, хто  є представниками ваших взаємних предків. Внутрішні Землі Агарти  можуть потім послати до вас  своїх представників, які зможуть, крім того, пояснити вашу істину в прихованих історіях. Цей підйом Лемуріанців  дозволить їм відкрити приховані проходи до Внутрішньої Землі і відкрити багато похованих на цей момент пам'ятників, які містять записи про стародавні народи  і "втрачені"  суспільства. Ці записи беруть початок з   різних золотих Віків людства, але це тільки початок. Вам потрібно пізнати набагато більше. Наші наставники мають намір дозволити вам розглянути частини ваших записів Акаші  і виявити, як вас і ваших предків накрили  тим, що було зроблене темними Ануннаками. Ці одкровення не призначені, щоб приголомшити вас, а тільки, щоб дозволити вам придбати краще розуміння того, що було зроблене до вас в минулі  приблизно 13 тисячоліть. Ми прийдемо  надати вам можливість підготуватися до вашого стрибка у повну свідомість. Цей завершальний крок включає наставництво, моніторинг вашого часу в Кристалічних Світлових  Камерах і ваше подальше навчання.

Як повністю свідомі Істоти, ви маєте приступити до богослужіння. Вам треба повністю зрозуміти, що це значить і чого від вас  очікують. Повністю свідомі Істоти - товариські і упевнені люди. Ми навчаємося з  раннього дитинства, щоб працювати один з одним і вільно розвивати   наші різні таланти і здібності. Цей щоденний пошук робиться нашою системою плавного управління, яка діє гладко і ефективно. Вам також будуть призначені  консультанти, які працюють з вашою командою духовних радників, щоб гарантувати, що це суспільство відповідає вашим потребам, і що ви зможете творчо вирішити будь-які проблеми, з якими зіткнетеся  ви або ваші суспільства. Цей процес триває. Ви бачите, як ваш життєвий контракт зчіпляється   з іншими. Усе, що  ви робите,  робиться в цьому контексті. Ви вільно підтримуєте один одного і усі численні зоряні нації, які охоплюють цю Галактичну Федерацію Світла. В цьому світлі,  ми діємо зі своїми суспільствами і зоряними націями, які утримують їх. Ми маємо намір підготувати вас для цього священного життя служіння   Небесам  і їх  священних декретів.

Осанна! Ми - ваші Вознесені Майстри!
 Ми приходимо благословити вас і обговорити багато речей, оскільки ми наближаємося до наступного Нового Галактичного Року у суботу. Ваш світ швидко рухається. Наші благословенні партнери форсують  ситуації, щоб  дозволити валюті і банківським реформам принести вам свободу, суверенітет і процвітання. Ряд наступних подій будуть витікати з цих анонсів. Вони введуть нове управління і дозволять тим, хто має управляти ними, оголосити кінець  системи, яка довго обдурювала вас про істинну природу цієї реальності. Небеса і ВІЧНІСТЬ  видали  декрет, щоб людство  вивчило  певну правду. Ця правда має призвести  до обставин, які дозволять нашим духовним і космічним побратимам, також як і нам, виявити себе. Спочатку, цей новий набір Правди  відверто навчить вас тому, як ця реальність сконструйована і що  станеться в майбутньому. Ви також маєте почати завершальне духовне часове перебування, яке  приведе  вас до повної свідомості.

Алілуя! Ми перебуваємо  в радості, оскільки ми бачимо  і вдихаємо великі благословення Творця! Ви на грані нової епохи. Великий скарб і дивовижні компенсації від Небес засипають нас щодня. Ті, хто призначені нами, готові  виконати великий вдалий хід. Ця дія має відкрити шлях для інших, хто працює старанно, щоб дати вам вашу свободу. Темрява заповнювала ці  сумки для вас  горем і деструкцією. Це має більше не впливати на вас,  або навіть це царство. Темрява буде переміщена в місце, де вона більше не зможе перешкоджати тому, що Небеса проголосили для вас. Світло дійсно звитяжне! Нова ера миру, процвітання і співпраці осяє на Землі. Ми благословляємо це і тільки запитуємо вас, чи ви усвідомлюєте, що зараз вимагається від вас. Ви маєте стати священним інструментом декретів Небес. Будьте завжди готові рухатися швидко вперед і маніфестувати  вашу долю!

Ці зміни мають бути тільки початком величної дії, яка  принесе вам великі можливості і перспективи. Ми маємо стояти разом і повернути Гайю від розділення, створеного тоді, коли ви були несподівано занурені в царство, наповнене темрявою, жахом і смертю. Це закінчується  і повертається до любові; любові і об'єднання з великими царствами Небес і фізичності. Як галактичні люди,  ви будете здатні знову здійснювати божественні декрети Світла. Розгортання Створення тільки одне з багатьох завдань, які ви маєте люб'язно зробити. Ви маєте також повторно створити  цю сонячну систему і принести  мир і велику радість до кожної частини цієї галактики. Ваша здатність швидко відновлювати фізичні та душевні сили принесла  радість до Небес. Скоро, ви маєте зустріти побратимів  із Внутрішньої Землі, цієї величезної галактики і тих, ким є ваші духовні наставники. Наша місія – направляти  і давати вам мудрість по цих питаннях, коли необхідно. Благословення і Радості Усім!

 Сьогодні, ми продовжили  наші повідомлення. Приходить багато добра. З темрявою покінчено  і давно обіцяні благословення якраз поруч. Будьте готові зробити те, що потрібне для кожного з вас, щоб  процвітати і насолоджуватися в повній мірі  вашим успіхом. Потім, є найбільший подарунок: становлення  повністю свідомою  Істотою Світла. Радійте  своїм крилам! Ви заробили це!!! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE