magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, July 20, 2014

15:07:2014


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation




Sheldan Nidle - July 15, 2014
Шелдон Нідл - 15 липня, 2014

13 Batz, 14 Kumku, 10 Caban

Dratzo! Ми приносимо все більше  сприятливіших вістей! Ті, хто залучені до вашого  забезпечення, з вашими дивовижними благословеннями майже готові доставити його до вас. Отже, залишайтеся упевненими і не сумнівайтеся у  вашому процвітанні. Це  прийде  з новою фінансовою системою і з новим управлінням. Давайте привернемо нашу увагу в цьому повідомленні до чогось, що йде паралельно до вашого процвітання, — небесне  приготування вашого фізичного тіла до повної свідомості. Цей процес потребує  повного перероблення ваших фізичних, розумових і емоційних тіл. Завершальна реінтеграція відбудеться тоді, коли ви будете  усередині кристалічно-подібної Світлової камери. Ця спеціальна жива порожнина Світла створить  повне повторне упорядкування ваших клітин РНК/ДНК. Вона працює живим Світловим  інструментом. Вона створює нові послідовні коди, які миттєво просувають вас до досягнення вашого повного фізичного потенціалу. Цей процес, який  запроектований  Небесами, займає приблизно три земних  дні, щоб досягти цих  божественних цілей. Ваші власні опікуни тіла і ваші інші небесні наставники направляють цей процес. Крім того, ви маєте спеціально призначеного  наставника і безперечно навчаєтеся  від нас. Коли ви вийдете із  цього живого кристала Світла, ви будете  повністю свідомі.


 Ви зараз випробовуєте болючі підготовчі заходи  до цього процесу. Ці дії до ваших різних ефірних і фізичних тіл мають, в першу чергу, реінтегрувати  їх і по-друге, збільшити міру світлових частот, якими ви можете управляти. Цей процес також включає початкове зростання вашої ДНК від двох до трьох спіралей. Ця процедура робить вас здатними "відчувати" все більше реальності, яка оточує вас. Окрім того, оскільки вона об’єднується  із загальною ревізією ваших систем меридіанів і чакр, це приводить до деякого внутрішнього болю, який бентежить більшість  ваших лікарів. Проте, будьте упевнені, що процедура йде повним ходом і  яка божественно запроектована, щоб підготувати вас до фінальних трьох днів у вашій живій Кристалічній Світловій  Камері. Це небесне Створіння - особливий дар від Творця. Це  завершить масивні зміни, які ви зараз терпите. Отже, кожен з вас рухається через досконалі серії коригувань, необхідних для  скорочення  вашої дивовижної зупинки до цієї священної живої  Істоти Світла.

 Ці попередні коригування складаються з двох типів. Перші — ті, які піднімають частоти кожної з ваших теперішніх чакр, або ж  дозволяють вводити нові чакри. Другий тип — фактичні зміни у вашому фізичному тілі. Давайте подивимося  на них детальніше. Перший вид частіший. Небеса переміщають вас на край великої зміни вашої фізичної свідомості. Отже, ваше фізичне тіло може узяти навіть  більше божественного Світла, ніж раніше. Ці підвищені Світлові сили вашого тіла збільшують дію вашої обмеженої свідомості  і дозволяють нам поміщати нові чакри у ваше тіло,  щоб більш легко управляти цим зростаючим стресом. Ця підвищена фізична свідомість дозволяє вашому фізичному Я ініціювати процес, щоб легше з'єднатися з вашою духовною свідомістю. Це встановлює стадію, що завершиться у  живій Світловій Камері. Другий тип -  рідший. Оскільки ваша система меридіанів змінює свої відповідні шаблони, ми можемо користуватися цим, щоб фактично "розділити" деякі з ваших теперішніх чакр.

 Кращий приклад — те, що відбувається  з вашою сердечною чакрою. Ця чакра  зараз розділяється  надвоє, створюючи нову сердечну чакру  і вводячи  чакру тимуса для енергетичної  системи вашого тіла. Нині, нова сердечна чакра діє ефективно. Новіша чакра тимуса знаходиться в різних стадіях будівництва. Тимус — управляє вашою збільшеною імунною системою і працює з новою чакрою діафрагми, щоб виключити трагічні ефекти у вашому тілі,  які може викликати страх. Цей процес тимчасово викликав деяку міру дискомфорту. Зрештою, це — обмежить головний біль, який  можуть створити  ті зміни. Майте на увазі  одне істотне правило — Небеса надали  мандат для повного перероблення того, як діє ваше фізичне Я.  Коли ці серії коригувань досягнуть встановленого порогу, ви будете готові ввійти у вашу  Кристалічну Світлову Камеру. У цій точці, усі болі, через які ви зараз проходите, потім повернуться  величезними дивідендами. Це  дозволить вам витратити всього  три дні і перетворити себе назад в повністю свідому Істоту, здатну до створення  чудотворних робіт, — Істоту, яка  може допомогти розгорнути фізичне Створення.

Namaste! Ми — ваші Вознесені Майстри! Наші партнери діловито встановлюють стадію для вашого процвітання і готують шляхи, якими темна кабала  вийде із її  поточного стану великого багатства і влади. Цей процес  закінчить їх владу і благословить кожного з вас до повернення  вашого священного суверенітету і грандіозного процвітання, яке дозволить вам досягати вашої справжньої мети. Отже, цьому процесу треба бути досконалим і здатним доставити те, що для вас декретували  Небеса. Він також представить управління, яке справді  турбується про ваш загальний добробут і старанно оберігає ваші священні права. Це нове управління  запросить вас вільно брати участь в його діяльності і дозволить  вам бути вільними і здатними дізнатися про істинну природу цієї реальності. Воно  також дозволить вам узнати про вашу Внутрішню Землю і духовні сім'ї. Ці дивовижні Істоти    разом з нами розкажуть вам багато правди про реальність, в якій ви зараз проживаєте.

 Наші обов'язки —  в правильний  божественний  момент  з'явитися серед вас і почати серії уроків, які  попросили провести Небеса. Ці взаємодії підготують  вас до розуміння того, яка пропонується вам нова реальність. Повна свідомість — найдивовижніший стан Істоти, даний  галактичному людству. Цей стан  був  нашим благословенням впродовж тисячоліть. Кожен з нас прийняв  цей досвід і дізнався  багато чого про природу можливостей в межах кожної реальності. Творець дає нам спеціальний дім і делеговане богослужіння. Ми беремо ці подарунки і користуємося ними, щоб допомогти іншим і підтримувати це божественне довкілля. Небесний Елохім, беручи участь  в цій операції з нами всіма, сполучає фізичність. Ми існуємо в царстві, яке ми допомогли проектувати. Наша відповідальність - застосувати нашу мудрість і нашу благословенну любов, щоб підтримувати його.

 Ми можемо вивчати численні речі, поки у богослужінні. Ми беремо просту правду, що ми всі єдині  і щодня застосовуємо це до нашого взаємного служіння. З цими священними завданнями приходить величезна мудрість і дитячо-подібна Любов до кожного. Благословення - щоденна частина нашого богослужіння. Ми співаємо, ми танцюємо і радіємо  усьому. Радість - найбільший стан божественної милості. У ній є сміх, який містить в собі життя і дихання нашого Духу. Щастя  витікає із цього. Просвіта - результат цих простих дій. Ми користуємося цим, щоб зрозуміти красу нашого священного дому і здивувань, які дає Творець. Навчіться не сприймати ваш світ занадто серйозно. Будьте готові зробити, що потрібне, щоб благословити і перетворити його. Згадайте в душі, як народився  наш колектив і як він  зараз готовий  повернутися до його попередньої слави. Давайте співати, танцювати і насолоджуватися  грандіозним процвітанням, наповненим  безперервною радістю і свободою. Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми стисло оглянули те, що відбувається у вашому світі і розглянули деякі з явищ, які  зараз  відбуваються з вами. Ви у подорожі, яка  дуже швидко змінить це царство і поверне його до  колишнього стану. Це повернення – приведе  нас до ваших дверей і підготує  вас до  вашого завершального грандіозного стрибка в повну  свідомість! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)




 Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE