magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, July 27, 2013

Sheldan Nidle - July 23, 2013 (23 липня, 2013)


Sheldan Nidle - July 23, 2013 (23 липня, 2013) 

 7 Ix, 2 Vayeb, 9 Eb 

Selamat Balik! Ми повернулися, щоб  розказати більше. Ваше глобальне суспільство починає переміщення, яке проектується, щоб відбудувати і відновити усі його аспекти. Нове управління буде підтримувати нову фінансову систему, і на Північноамериканському континенті це - йти за указами, обумовленими NESARA. Цей новий уряд відмінить усі борги і закінчить боргове рабство його резидентів. Виникне  новий рівень свободи, оскільки канадський уряд  і уряд США  пропонують умови в їх статутах, які звільнять усіх громадян і  дозволять  їм бути справді незалежними. Процвітання, яке буде  поширюватися на всіх без переваг одних над іншими, призведе до  економічного відродження, пристрої і технології якого  можуть швидко очистити  усі аспекти довкілля і просувати не забруднюючі  транспортні засоби. Крім того, технології комунікацій в перші декілька місяців цього періоду будуть розвиватись швидше, ніж вони робили це в минулі два десятиліття! Ці зміни матимуть місце напередодні першого контакту. Як тільки ми масово приземлимося, ми маємо намір забезпечити  вас повністю новою технологією, яка  постановить ваші науки і  домінуючі філософії  на вуха!

Перший контакт встановлює  головний вододіл для вашого світу. Нині, основа розуміння вашого суспільства, що людство унікальне в схемі  творення. Це подібно  до багатьох примітивних суспільств, які заперечували, що вони існують як частина величезного калейдоскопа Істот багатьох рівнів чутливості. Ця віра у винятковість буде «погашена водою» вздовж і поперек  вашої планети і ваші основні міфи будуть спростовані  зусиллями   ваших урядів і формальними анонсами нашої присутності. Не буде ніякої можливості ходити навшпиньки навколо цієї проблеми, і так важливо, що ми також маємо формальну підтримку ваших Вознесених Майстрів. Фактично, ця підтримка була отримана десятиліття тому. Крім того, ми маємо повну підтримку ваших кузенів Агартанців. Що нам залишилось зараз – обережно довести ті новини до кожного з вас, і тут  ваші нові уряди приєднуються для обговорення. Вони  нададуть глобальну законність, потрібну для зменшення  тривоги, до якої ви зазвичай схильні  щодо  світового існування. Як тільки ваші уряди представлять тему нашої доброзичливої присутності, ми зможемо продовжувати, щоб пояснити для вас  багато речей.

Одна з перших речей - продемонструвати близькі стосунки між нами, оскільки ми розділяємо з вами загальне походження від системи Вега. Ми розділяємо їх генетику. Також, там є багато  людських умов, які ми випробували, і ми бажаємо розказати  вам все про цю історію. Люди колонізували Землю багато разів і мають  бути первинними земельними управителями Гайї. Це опікунство розділяється із Земними тваринами з сімейства китових і це теж потрібно детально пояснити. Потім є тема вашого майбутнього перетворення до повної свідомості, і дійсно, Вознесені Майстри  мають намір почати їх ключові уроки для вас по величній природі цього вирішального стану свідомості. Врешті-решт, ці часи -  це масивне переміщення  свідомості. Ми маємо намір глибше обговорити з вами священні декрети, надані нам Небесами. Потім ми можемо узяти вас на борт наших суден і відвідати  Внутрішню Землю. Ви будете повністю інформовані  про те, чому і як ви повинні  повернутися до повної свідомості.

Велика безодня завдяки Атлантам і їх темним союзникам зробили вас здебільшого безсилими, щоб проколоти вуаль обмеженої свідомості. Мало хто успішно  подолав це тільки тому, що ясний шлях виковувся в їх генетиці, щоб надати їм можливість зробити так. Ці генетичні і нервові шляхи дозволили Вознесеним Майстрам,  кінець кінцем досягти цієї дивовижної, високої мети. В обставинах, з якими ви колективно стикаєтеся, завдання вимагає спеціального життєвого  кокона, спеціально розробленого  для розділення  генетичних ланцюгів, які так сильно  зв'язують вас з обмеженою свідомістю. Небеса дали нам роботу на повернення кожного з вас до цієї найблагороднішої, природнішої умови людського духу, і цьому священному і славному духу треба жити в повністю свідомій статурі. При досягненні  цією балансної інтеграції,  кожен дух може потім чудово виконувати численні цілі кожної тривалості життя. Ми прийшли відновити і вітати цю дуже спеціальну зоряну націю в пастві  Галактичної Федерації, в якій  ви можете підняти ваші ролі, призначені вашими божественними наставниками, щоб цементувати постійний галактичний мир!

Благословення, дорогі Серця! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ваше царство перетворюється. Постійне благословення Світла, яке заливає  ваш глобус, приносить полегшення для вашого світу. Верхня атмосфера повільно стабілізується, завдяки океанським потокам - великим групам потоків, які перетинають моря глобуса. Оскільки Гайя досягає хисткої рівноваги, вона готується до її екологічної реконфігурації. Ваш священний дім являється також і нашим домом і тому ми просимо вас благословляти Землю кожен день і  поважати її і   все, що  вона робить для вас. Оскільки ваша свідомість росте, ви стаєте обізнанішими про її щоденні муки, оскільки вона намагається підтримувати себе. Ми закликаємо вас увійти разом до груп, які благословлять її, і чим  більше буде залучено  у всьому світі, тим більше це допоможе  Гайї і принесе їй підтримку. Гайя -  священна Істота  Світла, і вона продовжує розорятися темною клікою. Їй дуже потрібні ваші благословення також як і ваші вимоги до тих, хто ганьбить її, щоб припинити  її осквернення. Настав час ініціювати благородний і священний шлях на вашій прекрасній планеті.

Ми чуємо вас, дорогі Серця, кожного і  кожної миті. Ми знаємо, як  ви страждаєте в цьому темному царстві. Настав час породжувати те,  як можна значно полегшити ці лиха і почати конструювати новий світ миру, співпраці, і процвітання. Кроки для завершення  цього здійснюються повним ходом. Новий Галактичний Рік  проясняється, і настав час вітати це  відповідними подарунками. Цього ми маємо намір досягти. Дуже давно, велике багатство було відкладене убік і приховане від темряви. Цей величезний запас тримається в спеціальних сховищах, захищених тими, хто зобов'язався запобігти його розголошуванню, поки не буде досягнутий  правильний божественний момент. Цей час настав  зараз. Події, які  відбуваються  навколо глобуса гарантують, що ця передача майна відбудеться, як планувалося. Ви будете благословенними у багатьох відношеннях! Це - буде великою несподіванкою, якої ви довго чекаєте!

Ці численні благословення оповіщають новий вік для людства. Вони також сигналізують формальне розкриття  наших сімей Внутрішньої Землі і космічних сімей. Тисячоліття тому, ми знайшли, що царство Агарти є безпечною гаванню від темряви, де ми змогли зайнятися нашим священним богослужінням. Ці часи зараз дозволяють нам витрачати значно більше часу на зовнішньому світі, допомагаючи нашим священним партнерам і допомагаючи людству в його завершальний період страждання. Ми маємо намір присвятити більше часу закінченню необхідних змін для прояву нового царства. Цей час знаходиться фактично ЗАРАЗ. Благословіть цю священну подію! Будьте готові допомогти іншим  зрозуміти, що сталося. Ми прийшли, як робили наші священні партнери через цю галактику, змінити ваш зовнішній світ на  кращий. Для усього, що сталося, ми говоримо торжествуюче: Алілуя! Алілуя! Алілуя!

Сьогодні, ми надали вам інше повідомлення про ваш світ. Багато чого сталося і багато навколо несподіванок! Темрява   і дика ніч хаосу тривала впродовж майже тринадцяти тисячоліть і зараз настав час закінчити цей цикл горя. Світло піднімається і  остаточно починається світанок! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE