magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, June 29, 2013

Sheldan Nidle - June 25, 2013 (25 червня, 2013 )


Sheldan Nidle - June 25, 2013 (25 червня, 2013 )

5 Cimi, 14 Kayab, 9 Eb 

Dratzo! Ми прибули сьогодні, щоб обговорити ваше процвітання! У всіх відношеннях  масивний перехід  вашого світу йде повним ходом. Вічність назад вашу реальність узурпували темні сили  і створили правлячу касту фаворитів, хто управляв вашою планетою впродовж тисячоліть, як вони бажали. Зараз ми прийшли  розповісти   вам, що ця непокірна  свобода дій закінчується. Світло  не лише видало  декрет, але і повністю пояснило   усім, кого це стосується, що цей світ  зробить масове  переміщення до Світла і кожен з вас  буде перетворений  в повністю свідому  Істоту  Світла. Цьому передуватимуть серії спеціальних передач, які анонсують нашу доброзичливу присутність і пояснять причини для поширення універсального процвітання і свободи, на яку ви заслуговуєте. Ми прийшли  в цей момент оголосити це  вам і бути вісниками нового царства, що стверджується на божественних шляхах Небес. Наші кораблі  оточують ваш світ і розташовуються навколо кожної планети в цій сонячній системі. Ваші темні сили пробували перешкодити нам  завершити цю священну місію,  але  багато їх спроб терпіло невдачу. Темрява незабаром повинна покинути нас   і залишити своїх  фаворитів,  долю  яких  для них   вибрали Небеса.

 У новій реальності, ви повертаєтесь додому  до вашої сім’ї і забуваєте про  смерть і безлад, які зачумлювали  ваші життя починаючи з падіння Атлантиди. Ваші спеціальні резиденції в Агарти  чекають вас, і тут ви знайдете чарівні пристрої, які мають повернути вам стан  Істоти, яким ви насолоджувалися, коли над світом переважала Лемурія. Тут, теж, ви відкриєте знову свої реальні шляхи і станете цінними членами Галактичної Федерації. Впродовж ваших подорожей через темні землі, ваші досліди забезпечили вас  новою мудрістю, і Небеса бажають, щоб ви розділили ці знання з колишніми членами зараз покійного Альянсу Анчара, оскільки ваша місія - цементувати тривалий мир між усіма секторами цієї галактики. Процвітання і свобода, якою ви збираєтеся насолоджуватися, - символи того, чого ви досягнете, і дійсно, Небеса бачать вас  головним  гравцем  в принесенні  Світла  до усіх аспектів залученої фізичності. Ви будете  шановані і наділені  великою повагою і належним розпізнаванням для ваших тяжко здобутих  вкладів у божественний план.

 Підйом рівня вашого  глобального суспільства створить більше належних  умов для вас, щоб бути представленим  до ваших галактичних походжень. Це повторно фокусуватиме ваші першочергові завдання на здоров'ї стану  Гайї  і благополуччі, яке продемонструє вам грандіозний потенціал, який лежить всередині  вас. Цей потенціал, пов'язаний з вашим зростаючим духовним усвідомленням, яке найбільш важливе для нас, оскільки вони говорять про величезні природжені здібності   кожного  з вас. Це наша відповідальність, щоб допомогти вам  винести їх назовні і  використати їх для  моделювання  нової  життєвої зоряної нації. Ми прийшли  здійснити те,  чого ви довго бажали. Як  ви знаєте, темрява була безжальна в своїх спробах перешкодити проявленню  цих  змін, тому що такі зміни автоматично дзвонили б передсмертний похоронний дзвін для усіх, хто працював з темрявою. Проте, нашим божественно декретованим завданням було викувати умови, які б дозволили  спланувати  доброзичливі зміни для просовування вперед. Це ми зробили. І це - те, чому ви зараз стоїте на березі приголомшливих змін, які перетворять назавжди цей священний світ і дозволять створення нової зоряної нації.

 Це нове царство дозволить вам рости не лише як індивідууму, але і духовно, дозволить вам вмістити в собі нові світи свідомості. Ми часто говоримо вам, ви - дивовижне створіння, яке проклало шлях, який дозволив  вам випробувати шляхи і злочини темряви. Зараз ви готові забути усе це. Ваш новий світ возз'єднує поверхню Гайї  і внутрішні царства і ви бачитимете «реальність»  шляхів, яких ви не можете тепер уявити! Ваша зростаюча свідомість - забезпечить вас новим видом того, яке є життя, і вже, багато хто у вашому світі може побачити кінець для любительського і професійного спорту і кончину  спортивних ліг, і  далеко більших змін, ніж  проходять. Дуже незначна частина  ваших справжніх соціальних конструкцій і філософій, яка не буде трансформована, глибоко  відбивають переміщення. Виникаючому галактичному суспільству  треба буде пристосувати ваш вічно розширюваний вид себе, який  швидко достигає зрілості  галактичної Істоти Світла. Ви будете зачаровані, оскільки ви дізнаєтеся про всю галактику,  як грандіозну живу єдність, частина якої - ви! Ваша нова зоряна нація стане надзвичайно дорожити і любити усіх, хто є частиною фізичності.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли  сьогодні з добрими новинами! Досі, ваш світ довго був резиденцією темної кліки,  єдина мета якої закувати вас в кайдани  боргового рабства і тримати узаперті вас в царстві, яке наділо ковпак  на ваше повернення до повної свідомості. Ця «клітка» і її темні тюремники незабаром зникнуть, оскільки ваш світ  готовий до перетворення  Світлом. Лідери цього майбутнього світу Світла боролися  десятиліттями за звільнення  від темряви і необхідний  рух знаходиться  в стадії реалізації,  який завершить усі попередні вибори, щоб вирватись із під влади правлячої касти фаворитів, хто все ще складає план, щоб упіймати вас в пастку  в дуже темному царстві! Зараз управляє спеціальна група і вони присвятили себе тим, хто представить  ваше нове управління і спостерігатиме за оплатою божественно декретованого процвітання до цього глобуса. Ми таким чином оголошуємо, що ці партнери зараз готуються  анонсувати суть їх багатьох радіопередач.

 Наше благословенне завдання  підтримувати ці зміни, а потім забезпечити вас серіями навчань, доставлених кожним з нас до кожної частини планети, разом з директивами для застосування їх до ваших життів. Загалом кажучи, ви поза сумнівом прийняли те, що було обнародуване вздовж і поперек в наших іменах і цим доктринам зараз потрібна наладка. Розуміння грандіозної єдності, як Усього Сущого - головна необхідна річ для підйому. Ваша віра також  розшириться, щоб включити дивовижних Істот із Агарти, хто  зберігав нас у безпечному місці серед них впродовж тисячоліть. Вони розуміють духовну природу людства і бажають ходити  вільно і відкрито серед вас. Ваше серце відкрито також для необхідного розширення   до вашого дому  предків на зірках. Коротше кажучи, ви швидко прийдете до бачення, що сім'я Духу  вправно поширюється уздовж і впоперек фізичності!

 Ми довго були вашим провідником,  допомагали вам, і  вносили ясність в  наші слова до вас впродовж віків. Ми спостерігали за темними силами  через  наші повідомлення і перекручували  їх, щоб задовольнити їх цілі. І як ми любимо розповідати вам, це  зараз закінчується! Любов і єдність завжди була нашим повідомленням для вас. Великі Істоти зі всієї галактики прибули сюди під божественним керівництвом і їх місія - допомогти нам в просуванні вас швидко до повної свідомості. Ми маємо намір використати цей  час  для викладання, для порад  і підготовки вас до  вашого власного благословенного підйому. Ми будемо вашою стороною, оскільки ми ведемо вас у напрямі нового суспільства, яке трансформується у вашу нову зоряну націю. Оскільки ми робимо це разом, ми будемо допомагати цій галактиці і користуватимемося нашими повноваженнями спільно, щоб змінити цю галактику в  повазі до славного, благословенного інструмента Світла! Ось чому ми прийшли з молитвою і енергією, щоб благословити цей новий світ! Алілуя до Небес і до Світла!

 Сьогодні ми продовжили свої повідомлення про мир, радість і Світло. Скрізь, нова епоха сходить  з Небес, щоб залити це царство  процвітанням, свободою, і возз'єднанням нас всіх  з нашими місцевими і великими братами. Ця велика  місія  з вітаннями із дому досягла свого священного крещендо! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE