magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, June 16, 2013

Sheldan Nidle - June 11, 2013 (11 червня, 2013)


Sheldan Nidle - June 11, 2013 (11 червня, 2013)  

0 Kayab, 3 Eb, 9 Eb 

Dratzo! Ми повернулися! В цей час наші партнери роблять коригування і замовлення коштів необхідних для  гарантування того, що  ваші постачальники достатку розплатяться, як планувалося. Серії завершальних договорів і замовлень по контракту також  завершуються. Момент для здійснення цих постачань успішно ініційований, і  темна кліка уважно спостерігає ряд команд зв'язку Галактичної Федерації і Агартанців, чия мета - спостерігати, щоб не було ніяких серйозних порушень  в передстартовій готовності, як траплялося  часто в минулому. Оскільки ця версія оновлена, попередні операції знаходяться в процесі реалізації, і ми не передбачаємо ніяких перешкод, які, можливо, викликали б швидкісні зіткнення або відхилення від обраного шляху. Багато груп, з якими ми асоційовані, завершили складання  списків і розміщення  необхідного персоналу на місцях. Ми уважно  моніторимо цю операцію, щоб гарантувати формальний початок в зумовлений час. Ці дії, одного разу початі, будуть першими ударами на набагато ширшій канві, яка має намір змінити вашу реальність для офіційного визнання!

Тисячоліття тому, народилося нещасливе царство, яке стало  вашою долею на довгі часи. Це царство знищило  ваш грандіозний потенціал, ослабило ваш Дух, і дозволило темним силам володарювати над вами. Це царство закінчується. Кожен з вас стане вільним і захоче   вільно продовжити  ваш договірний життєвий шлях. Ця мета процвітатиме, як тільки всюдисущі агенти темної кліки  залишаться без повноважень. Дуже швидко ви будете звільнені від череди  утруднень і тягарів,  якими ви обтяжені   з народження. Щоб допомогти вам в охопленні  значення можливостей, що оточують вас так швидко, Вознесені Майстри  і Агартанці прийшли  з розкладом навчань, щоб прискорити ваше становлення до рівня, що вам треба знати, і як краще усього пристосувати  нове знання до ваших індивідуальних обставин. Ці навчання будуть тільки рекомендаціями, якими ви можете користуватися, щоб отримати краще розуміння того,  що ваш новий світ може нагадувати. Озброєні  цими основами ви можете придбати ширше розуміння того, як змінюється ваша свідомість  і яснішу  оцінка того, що ви і ваш індивідуальний наставник Федерації будете робити разом.

Уявіть на хвилинку, який величезний  вплив матиме на вас ця наставницька  програма! Кожному  з вас на цій планеті  буде  призначений ваш власний особистий наставник, який  буде відповідати  за просування вас обережно і ніжно із туману і плутанини темряви і вмираючого світу,  у зростаючий блиск  царства Світла, яке багато хто не вважав можливим навіть в їх буйних мріях! Яку силу-силенну взяли на борт  за  такий короткий час! Ось чому вам потрібне особисте керівництво на  вашій стороні 24/7, яке  може інформувати вас про дуже  багато речей і яке зможе відповісти на усі ваші питання і турботи, коли  вони з'являться. Більш вражаючі, безумовно, ніж зміни  вашої планети і сонячної системи - зміни, які стануться  всередині вас і які оволодіють вами. Дамо вам маленьку вказівку: ви маєте вислів, «із грязі в князі», і ваше перетворення із бідного  в багатого станеться  на багатьох рівнях, особливо на духовному. Така перспектива може швидко  вас приголомшити, і ось чому вам  потрібний  мудрий і люблячий наставник, щоб заспокоїти і інформувати вас про ваш новий світ, який  відкривається.

Як ваші нові розквіти довкілля навколо вас, ви  відкриєте  знову, хто вас  створив, щоб бути, і чому ви втілені  в цю специфічну частину фізичності. Як тільки ви успішно здолаєте масивний вододіл, яким являється перший контакт, ви можете повернути свою увагу, щоб зрозуміти  «Міст», який ви представляєте. Ви житимете в двох світах: в царстві вашої справжньої обмеженої свідомості і царстві повної свідомості, в яке ви швидко переміщаєтеся. Багато нових концептів стануть щоденними реальностями, подібно до вашого життєвого контракту і що  означають  Чотири Закони і їх роль і значення в галактичному суспільстві. З цими даними ви можете почати більш  інформоване дослідження того, яким ви хочете бачити ваше власне галактичне суспільство. Ваш досвід коливання між двох світів забезпечує вас унікальною мудрістю, і це те, що  буде  використане  Небесами, щоб поширювати Світло. Багато істот у фізичності потребують того, щоб досягти  Світлового тіла і ваш унікальний досвід в цій області буде неоцінимий для них,  істотно  скорочуючи їх шлях до повної свідомості.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Це найсприятливіші дні! Відбувається багато речей, які оповіщають велику зміну у вашій найбільш обмежуючій реальності. Справи у вашому світі вибухнуть (але не буквально!). Нарешті з'явився новий діапазон можливостей, який обіцяє створити можливості для нас всіх. Ваш світ зав'язає у болоті боротьби, яке висиджує новий спектр існування; коротко, цілої нової ери і цілком нових шляхів  створення наших життів. Це також означає, що ми можемо знову ходити серед вас, щоб викладати те, що  ми знаємо з наших дослідів становлення  безсмертного. Найбільш омріяне задоволення для нас - принести вам цю правду! Ви, можливо, не усвідомлюєте, що ви маєте всередині  вас неоціниму мудрість, яку треба пронести вперед, і це те, для чого ми прийшли:  наше завдання завершити те, що великі духовні учителі робили тисячоліття тому. Потім ця божественна правда може нарешті бути ясно визнаною і належним чином буде поважатися людством.

Ця велика правда сформує живе серце в ядрі вашого галактичного суспільства. Кожен з вас - грандіозний і унікальний аспект Творця, і разом ми формуємо прекрасну колекцію, яка є частиною єдності, яка усе життя. Кожен з нас  має обов'язки і діяльність, яку ми виконуємо спільно з безпосереднім цілим, і це у свою чергу корелює з ширшим цілим подібно до масивної симфонії. Ця прекрасна гармонія  приносить радість до Небес і   всі,  хто перебуває в нерішучості,  слухають і спостерігають ці священні ефекти. Дух виливає їх Любов і турботу в  цю реальність і ми приносимо вам саме  відчуття того, що приходить,  щоб готувати вас для цього справді  духовного  і фізичного першого контакту. Ми обіцяли  перемістити цю реальність, а потім  глибоко обговорити   те, що це усе значить. Ми стоїмо на самому краю хвилі діяльності, яка навічно перетворить наш світ!

Ми прийшли повні радісного передбачення і наповнені по вінця Любов'ю. Ми глибоко відчуваємо відповідальність пояснення вам того, що  проявиться  у ваших життях. Ця земля не бачила подібного тому, що станеться   понад 13 тисячоліть! Небеса повністю вирішили  перетворити кожного з вас таким чином, щоб Гайю загорнути  в реальність, на яку даний  істинний дозвіл Небес і грандіозний декрет ВІЧНОСТІ. До того ж, немає ніякого натяку випадковості в цій справі; намір божественного плану  задовольняє  наші серця і інформує про усе, що ми робимо. Тому будьте  відкриті, щоб отримати чудеса і спостерігати, як  ваше сучасне  темне царство зникає  перед сяйвом Любові, що поступає. Всі ці роки ми спостерігали, як  повільно пробуджується  світ , і зараз посилюється так, що давно обіцяні зміни можуть  з'явитися і починати робити вплив! Момент, якого ми так довго чекали, заразна нас! Осанна! Осанна! Осанна!

Сьогодні, ми продовжили наші повідомлення. Спасибі вам за  вашу Любов і відданість  справі перетворення свідомості, яка являється божественною Волею Духу. Час для великого переміщення  людства майже тут. Це буде шлях, який приведе   нас до першого контакту  і повної свідомості! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE