magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, April 28, 2013

Sheldan Nidle - April 23, 2013 (23 квітня, 2013 )




Sheldan Nidle - April 23, 2013 (23 квітня, 2013 )



7 Akbal, 11 Kank'in, 9 Eb 

Dratzo! Цей момент у вашій історії є справді дорогоцінним! Ви стоїте на краю каскаду подій, які дуже несподівано змінять ваш світ назавжди. Рідна Земля знаходиться зараз в цьому вододілі, який ми згадували раніше  і вона  поглине  її два відокремлені  царства в одно. Це велике і священне переміщення  станеться  незабаром. Темна кліка, яка все ще управляє вашим темним зовнішнім світом , не може повірити, що  її царювання над вашим світом закінчується. Врешті-решт, є тільки слабкі ознаки того, що станеться. Проводяться арешти  і частина їх близького оточення  позбавляються  влади, проте їх панування триває. Вони все ще не зрозуміли, що зовсім інша реальність дуже близька до матеріалізації. Також, вони не можуть осягнути, що ми прийняли плани Небес для забезпечення  вашої свободи. Темні  дослухаються до нашої поради і супровідних попереджень з справді  величезним скепсисом.  Все ж вони добре навчилися  уважно стежити за тим, що ми говорили і готуються в деякій  мірі до  їх майбутнього краху. Енергія оволодіває усім світом і  приводить їх прикре створення до кінця. З'являється нове, всеперетворююче Світло  і  охоплює  цих загартованих скептиків.

Наші  флоти знаходяться в готовності для першого контакту і безліч маскованих суден  постійно  нагадують  темним, що ми  присутні і знаходимося на службі  Світла. Незліченна  кількість індивідуумів працюють, щоб ввести новий світ в існування і ми  підтримуємо їх і допомагаємо  багатьом  Робітникам Світла  в їх священній справі. Кожен з них знає дуже добре нескінченне віроломство цієї глобальної темної кліки і наше завдання - допомогти їм, як  інструктують Небеса. Божественний момент  майже тут для нас, всіх разом, щоб очистити зовнішні царства  від цієї темної загрози. Ми  просто запитуємо, чи ви підтримуєте свій  стан  внутрішньої радості і  не дозволяєте  розчаровуватись або сумніватися у вашому   кардинальному вкладі в це священне об'єднане зусилля. Небеса майже готові подати  формальний сигнал для грандіозного перетворення вашого світу з раптовою появою нового управління. Це  швидко приведе  до анонсів, які набудуть форми офіційних передач, які  змінять ваш світ протягом ночі! Нова фінансова і грошова система принесе універсальне процвітання, яке посилить великі зміни, поміщаючи вас  на берег  повної свідомості.

Численним Робітникам Світла доручено вести свої справи, але дуже сфокусовано і активний тимчасовий  термін повноважень справді  залякуюче завдання перед ними. Їм  необхідно   користуватися надзвичайно творчим підходом для того, щоб здолати культуру беззаконня, яке стало широко ендемічним у ваших глобальних урядах, і нарешті вони мають дуже специфічні директиви, доступні їм. Акт NESARA, який був таємницею,  і «правилом  кляпа», - один з ресурсів, який ми рекомендуємо для  тих, хто має повернути уряд до його повноважних конституційних і загально-законних коренів. Нове управління  покінчить з борговим рабством і поверне вашу духовність, особистий суверенітет. Ми бажаємо цим хоробрим людям в тимчасових урядах, щоб вони знали, що будь-яка спроба темних повернути назад буде  зведена  нанівець. Бог має намір використати нас, потужний галактичний вибір, щоб гарантувати реалізацію будь-яких і усіх священних  декретів Небес. Кожна головна робота, яку ці нові уряди здійснюють, підтримуватиметься за умови, що це підтримає  вашу священну подоріж  до свободи, суверенітету  і повної свідомості.

Оскільки  знання  вашої істинної історії зростають, вашого позапланетного походження  і цілей після  вашого божественного особистого суверенітету, ви також отримаєте керівництво в  тому, як створити ваші нові галактичні суспільства і інформацію з приводу логістики  повернення вас до повної свідомості. Наставники федерації також як і ті, що призначені Небесами, будуть інструктувати  вас по багатьох аспектах цього зовсім іншого  стану  існування. Перед тим, як ви підете до Агарти,  ви захочете узнати все про диво, яке трапиться у вашій  камері  Світла і кожна  деталь  буде обговорена  впродовж усебічних дискусій між вами і ваші наставники. В багатьох  з цих  навчань  будуть  використовуватися наші технології, які дозволять вам  візуально і ментально  випробувати  концепти, які ми представляємо вам. Знання може передаватися таким чином, що ваша пам'ять збереже ці інструкції  і вони будуть доступні для використання. Вони встановлюються  «перед» навчаннями і вони будуть завершені емпіричним етикетом повної свідомості навчальної  сесії, які матимуть  місце тільки після того, як ви стаєте повністю свідомими.

Благословення, дорогі мої! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо до вас в цей спеціальний день із сприятливими вістями! Ваша реальність починає проявляти нову, процвітаючу реальність. Відповідальні за  різні світові  трасти  запускають процедури, щоб звільнити ці величезні фонди. Тим часом, ті, хто створює  ваш новий стиль управління спрямовуються їх милосердними менеджерами, щоб закінчити укладання   списків того, чого вони мають намір досягти,  як тільки приймуть посадову присягу. На небесному  фасаді наближається до маніфестації  чарівна подія, яка оповіщає ці дивовижні зміни в управлінні! Ми також просимо наші  секретні  священні громади  узяти свої  спеціальні  молитви  і ритуали у фінал визначених  моментів. Ви знаходитеся майже в точці, колективно, де ви можете почати легко сприймати перші нові ростки  вашої нової реальності. Це має бути найгострішим моментом у вашій історії глобального суспільства!

Оскільки ми наближаємося до цих безпрецедентних часів, є певні життєві теми, до яких ми хочемо звернутися з вами. В першу чергу, дорогі мої, майте на увазі, що усі до єдиного  з нас грають частину, яка зараз закінчується. Тоді, коли цей специфічний цикл енергії завершиться, нам всім дозволять  піти далі. Вирок темним і незгода і нова реальність – це все  Любов. Зараз перед нами робота  – закінчити останні  цикли цієї реальності, яка включає відділення самої  темної кліки і фаворитів, хто здійснював несправедливі практики, замовлені цією клікою. Ці різні Істоти  мають  пояснити вам детально цю неприємну діяльність, і  тут  вам треба мати на увазі контекст і вищий намір кожного залученого до цієї драми Землі. Ви можете  завершити  цей  цикл, закликаючи Любов для пробачення, яке складає  вашу суть. Потім переконайтеся, що ці індивідууми зовсім видійшли від влади і повністю відокремлені  від вас.

Ми прийшли вшанувати цей надзвичайно священний момент і благословити  вас усіх! Ми прийшли також запевнити вас, що наша маніфестація серед вас буде цілком природною. Ми повинні передати вам  багато божественних навчань,  які є здебільшого уроками, які ми вивчали, поки  розвивалися від смертного до безсмертного Життя. Усі благословенні Істоти знаходяться в служінні  до Бога, і це потребує певних знань природи Любові, Світла, і природного  благословення Небес. Оскільки ви  незабаром будете перетворені  в Істоти Світла повної  свідомості,  вам треба буде абсорбувати велику кількість інформації, у тому числі відповідальність, яка приходить з таким знанням. Це буде нашим радісним служінням. Це навчання божественно потрібно перед тим, як почнеться ваша стадія менторства, яка підготує вас до переходу  у нову країну чудес: повну свідомість. Наша честь підготувати вас таким чином, оскільки ви чекаєте прибуття ваших божественних братів з небес і від Агарти.

Сьогодні ми прийшли розказати вам про декілька речей, які починаються серйозно. Вони - перші маркери на завершальному  кроці вашої подорожі до повної свідомості. Темні  розуміють  це і тремтять, оскільки прибуває  найбільш благословенний день. Момент наближається, бо «дні наповнені здивуваннями і чудесами»! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE