magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, April 4, 2013

Sheldan Nidle - April 2, 2013 ( 2 квітня, 2013)


Sheldan Nidle - April 2, 2013 ( 2 квітня, 2013)


12 Ik, 10 Mac, 9 Eb 

Dratzo! Ми прибуваємо! Ваш світ просувається вперед  до початку нової епохи для усього зовнішнього людства Гайї. Специфічні добрі справи  Небес сповіщають про цей позитивний рух! Ми прибуваємо сюди перевірити це і дати вам кращі знання того, що відбувається. Темрява повністю насолоджується  останніми моментами її  влади. Їх зарозумілість така висока, що вони колективно вирішили нехтувати наслідками їх завершальних дій. Точка  основної мети залишається зовсім  вигаданою ситуацією, яка може призвести  до глобального конфлікту. Наші кузени Агартанці  знаходяться на передовій лінії наших зв'язків, які неухильно працюють, щоб перешкодити цьому випадку. Ці зусилля  будуть успішними,  оскільки  темні не усвідомлюють, як ми можемо перешкодити їм досягти їх найогиднішої мети. Ми осягаємо природу того, що темні  роблять  і знаходимо  кращі способи перешкодити цьому. Окрім цих серйозних зусиль, ми також встановлюємо сценарій для трансформації  вашого глобального  управління в те, що ми вам описували. Оце те, що  зараз вимагає вашої уваги.

Заміна виду управління – оце те, що діє всупереч тому, що відбувалося у  вашому світі. Звичайно на управління вашого глобуса впливали  дії вашої гілки темної кліки. Ця група дотримується  договору, заключеного глобально між собою, як повинна розгортатися ваша майбутня історія. Немає ніяких умов для будь-якого втручання в цю тривалу систему нетерпимості, екстремального багатства і безупинного почуття,  що вони залишаються всемогутніми. Ми  не лише збираємось  зруйнувати цей процес, але що  більш важливіше,  перетворити його. Ми підтримали групи, які кидають виклик цій системі і користуються легальними процедурами  судочинства. Отже, мережа витончених перемог довела факти, що це управління переступило свої межі і  очевидно стало нелегальним. Отже наші друзі  дали нам зброю, щоб відсторонити  це управління від влади і замінити його тимчасовим  управлінням, відданим   вашим реальним потребам,  яке зможе встановити платформу  дійсно справедливих виборів!

До цього додамо - систему спеціальної глобальної довіри  під заступництвом Quan Yin на Сході і графа  Сен Жермена на Заході. Ці величезні фінансові організації мають намір вивільнити ресурси, які  дозволять установити  нову фінансову систему. Ця система була таємно придумана  групою індивідуумів зв'язаних  з політикою, яка покінчить з  існуючою нелегальною банківською системою і дозволить постійному  процвітанню проявитись  на  вашому глобусі. Ця нова реальність підсилиться  всесвітньо відомим розкриттям, яке  призведе  до арешту і затримання керівництва і фаворитів цієї темної кліки. Наступні випробування,  головним чином наголошують на тому, що ця нова реальність вже тут і що темні  не можуть так легко залишати її без уваги. Наша  точка зору  проста, що як тільки Небеса  направляють нас, реальність, в якій ви жили, -   закінчиться  ефектніше. В цьому царстві установиться інша  історія, заснована на методах і декретах Світла.

Ця нова реальність буде Люблячим довкіллям, яке  встановить стадію для вашої завершальної подорожі до повної свідомості. Цей шлях ви будете  подорожувати з наставниками, які будуть  інструктувати вас в здивуваннях повної свідомості. Ця дія  займе  тільки декілька місяців,  а потім ви пройдете через грандіозну метаморфозу, яка зробить вас «фізичним Ангелом».  Потім ви будете тренуватися  в щоденному етикеті, який соціально управляє цим самим небесним царством. Небеса залишили без уваги серії спеціальних завдань, таких як ваше перше богослужіння. Світло  охопить цю галактику і винайде  грандіозний набір священних альянсів, які будуть  предтечею розширення Світла по всій фізичності. Ви згадаєте, чому ви знаходитеся тут в сонячній системі і як ця нова зоряна нація  дозволить постійному миру стати невід'ємною частиною  вашої нової реальності. Оце те, що ви відчуваєте і усвідомлюєте. Всі ми - частина божественного плану Творця! Як фізичні Ангели ми  тут разом створюємо  цю нову  дивовижну реальність!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми  перед вами з деякими знаками, які присутні на Небесах і які являються  передвісниками вашого нового царства. Сонце нещодавно збільшило свою гіперактивність. Ці великі викидання сонячної плазми являються знаком завдяки  Світлу, що незабаром може статися щось екстраординарне! Зірки у вашому нічному небі рухаються по траєкторіях, які вказують на  край  вашої галактики. Цей напрям - це поява дивовижної події. Ваші астрономи і інші, хто спостерігає за рухом  цієї безлічі зірок знають, що новий набір зірок  готовий  проявити себе і доповнити  колекції священних нічних шарів  небес. В межах цих змін знаходяться інші, яких ми ще не можемо  виявити. Вони створюють  символ грандіозного передвісника, хто обіцяє покінчити з правилами  темряви у  вашому світі. Ці дивні речі значною мірою невідомі для вас. Все ж вони - шлях, яким Небеса показують нам в фізичності, що нова епоха знаходиться  дійсно на горизонті  Земного людства. Ця нова епоха послана Небесами і вже починає проявлятись  фізично!  Грандіозний  зсув  якраз поруч!

Благословення, на які ми посилаємося, обіцяють змінити це царство назавжди. Усередині вас, ви щодня відчуваєте болі, болі і знаки нового тіла. Ці зміни - просто інша ознака численних змін, які являються предтечею  вашої нової реальності. Ми сидимо тут в радості і спостерігаємо, як  ви змінюєтеся подібно до деякого невідомого метелика в когось дуже  прекрасного!  Незабаром прийде  час, коли наші різні космічні і небесні сім'ї стануть очевидними  і відомими для вас з Божественної Волі. Коли кожен з нас вибрав Вознесіння і помістив  ваше благополуччя в наші серця, ми прийняли шлях порятунку  усього  людства. Ваші благословенні серця терпіли крах планів разом з великими розчаруваннями впродовж  незліченних поколінь. Тепер цьому стоп! Небеса мають план і цей план – оприлюднити  звільнення  темряви від її образ, зарозумілості і покарання. Їх точка зору  оспорюється  тими, хто вище їх. Тепер цьому час!

Ви на священному шляху, для підтримки якого ми щодня користуємося нашими  молитвами і енергією. На цьому  шляху  більше не буде  затримок  або  нешанобливих перешкод виконаних   темними. Вони мають завершальний грандіозний момент, який просто дозволяє їм показувати повну байдужість, яку вони про себе зберігають для кожного з вас. Цей останній показ влади пишеться на «дошці» Творця і демонструє, чому вони будуть викинуті  на смітник  історії. Ці завершальні акти фактично затягують   петлю навколо їх  ший! Вони винні в  різних огидних актах і будуть ув’язнені  в межах  спеціальних  серій енергій, які  будуть  засобами для показу їм того, що вони зробили, і забезпечать їм шлях зробити потрібне пробачення усьому. Ми всі єдині і  необхідно забезпечити таке визнання від тих, хто так швидко користувався своїми  перевагами, щоб управляти такими  невблаганними і нечесаними  методами. Людство  скоро об’єднається і розділить здивування від повної свідомості!

Сьогодні, ми показали вам, що відбувається на Небесах і в цьому світі, при переміщенні  нас всіх  від тиранії темного царства до радощів створених Світлом! Ми радіємо і чекаємо Світла, щоб проявити  його дива в цій реальності. Як Майстри Світла, ми чекаємо в радості кожного  нового дня! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE