magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, June 16, 2017

Ukrainian -- Sheldan Nidle - June 13, 2017



Шелдон Нідл – 13  червня  2017

10 Cauac, 2 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Просто в глибині душі знайте, що вам божественно призначено кінець кінцем отримати необхідні фонди, які мають забезпечити вас усіма ресурсами, щоб досягти успіху. У цьому успіху ви маєте показати цій реальності ваш дивовижний потенціал. Завжди утримуйте на вашому візуальному екрані фундаментальне рішення, що необхідно здолати усі перешкоди і спільно маніфестувати ваші прекрасні мрії! Ми, як і Небеса, повністю переконані в цьому. Також знайте, що певні елементи об'єднуються,  щоб ізолювати фаворитів темряви від вас і дозволити появитися новій Республіці NESARA.

 Грошові ресурси вам потрібні, щоб знову просуватися вперед на справді божественній швидкості. Створюється рушійна сила, яка  дозволить тим, хто має відношення до постачання, зараз прискорити темп цього надзвичайно важливого ресурсу. Наш захист уважно стежить і ми чекаємо деяких  дивовижних подій, що стануться в недалекому майбутньому. Крім того, ті, хто так огидно затримував ці процеси, будуть усунуті. Отже  залишайтеся упевненими, що краще ще настане.

 Рух вперед, який зараз здійснюється, є символом нового відношення наших союзників. Вони повністю усвідомлюють, наскільки важливо запевнити усіх, що поточний прогрес дійсно беззастережний. Відомо, що в минулому, темрява змогла маніпулювати цим процесом доставки. Ми упевнені, що більше такого не буде. Нові заходи безпеки мають на місці гарантувати, що стане нормою  сталий, стійкий рух. За цією процедурою, ця неймовірно складна ситуація має бути завершена по оригінальному божественному графіку. Отже, будьте готові до моменту, коли ви отримаєте своє обіцяне процвітання і нове управління.

 Ми дуже довго відстежували обставини, які викликали завершення. Ми добре обізнані про те, якими ви стали. Радійте тому, що скоро усе це буде завершено і ви зможете справді святкувати. Доти, будьте терплячими і знайте, що очікування було дійсно варте цього. Багато грандіозних подій уже близько. Отже, ви скоро побачите багато ключових арештів, яких ви очікували. Багато чого з передбаченого зайняло трохи більше часу, ніж спочатку пояснювали вам. Алілуя! Алілуя!

Namaste! Ми – ваші Вознесені Майстри! Збираються проявитися духовні події. Ми помітили, як Небеса вирішили перенести багато аспектів нашої нової реальності на передній план. Головний ключ до цього – це буде повідомлення про безліч нових валют. Відповідальні за це, як ми відмічали раніше, прискорюють цей процес. Знову, ми очікуємо, що будуть виправлені багато колишніх духовних проблем. Ці процедури мають дозволити Небесам і його союзника не лише закінчити ревальвацію, але і дозволити швидко відкрити  потрібні духовні програми для Республіки NESARA і також нової фінансової системи. Бог благословляє нас всіх!!

 Отже, ми благословенно очікуємо, що усе пройде успішно, як божественно заплановано! Небеса мають щирій намір, щоб ви  отримали їх грандіозні благословення. Цей спеціальний процес зазнає численних модифікацій і, незважаючи на непередбачені події, передбачається успіх, як планувалося. Тому ми просимо вас продовжувати тримати ваші прекрасні бачення. Багато справді дивовижних речей, як наприклад ізоляція фаворитів темряви, йдуть повним ходом. Ви маєте випробувати усе це, що  в деякому сенсі вишукано заплановано Небесами! Вони виділяють декілька  подій, які мають принести вам цю нову реальність. Є багато чого, за що ви будете вдячні.

 Ми, Майстри, бажаємо щиро подякувати вам за те, що ви так люб'язно робите. Вам не легко тримати такі високі бачення без отримання безпосередніх результатів. Це – знак вашої зростаючої свідомості. Ваша найбільша нагорода, звичайно, фактично бути свідком арештів, і більше усього, отримати давно обіцяні вам гроші. У ці прекрасні моменти має народитися давно визначене майбутньє! Воно знаходиться в цьому Світлі вашої божественної милості, яка розгортається! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми справді ширяли на краю часів давно пророкованих Небесами. Усвідомте усі, що ви були призначені завершити це. Потім, скористайтеся своєю великою внутрішньою силою, щоб подолати усе, що все ще залишилося. Знайте, дорогі, що численні і нескінченні постачання Небес – ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE