magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, May 25, 2017

UKRAINIAN -- Sheldan Nidle - May 23, 2017



Sheldan Nidle - May 23, 2017
Шелдон Нідл – 23  травня  2017

13 Etznab, 1 Pax, 13 Caban

Dratzo! Дистрибутивна гра входить у  свою наступну стадію. Відповідальні за рух у напрямку до більш вибіркової системи все більш легко і безпечно переміщають фонди. Вважають, що таким чином, усі головні одержувачі можуть бути швидше "гідратовані". Як заявлялося  раніше, цей складний процес треба завершити швидким і більш усебічним способом.

 Оскільки ціла реальність рухається вперед, то ця процедура вимагає швидкого створення нової Республіки NESARA. Здається, що затримка повинна стосуватися кожного. Нам потрібна ця республіка просто тому, що це може дозволити швидко ізолювати темні сили і їх божевільну корпорацію США. Імплементація нових валют  і іншої пов'язаної діяльності, може потім продовжуватися, як спочатку планувалося. Фактично, цілий набір етапів може набути  необхідної  регулярності.

 Чому  продовжується затримка закінчення страждання, створеного цим огидним урядом? Цьому нелегальному уряду, корпорації США,  дозволено існувати незважаючи на його кончину впродовж минулих 18 місяців. До того ж, чому все ще діє існуюча глобальна банківська система і чому дозволяється діяти  Федеральному Резерву,  незважаючи на попередження, імовірно дане  Світовим судом в Гаазі? Дійсно, щось у нас багато скрутних становищ.

 Нині, ми спостерігаємо, оскільки зміни, які створюються  Китайськими Старійшинами і їх союзниками, мають ефект. Незважаючи на ці реальності, глобус діє неначе нічого не сталося. Нам говорять, що усе це буде  ефектно змінено незабаром. Ми просимо, щоб ряд змін були прийняті  негайно, оскільки шлях Світла може тривати, як обіцялося, і може бути проголошена нова Республіка NESARA. Отже, дозвольте нам, в радості, законним чином проголосити  нову Американську Республіку NESARA!!!

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми благословляємо вас і дякуємо вам за ваші великі бачення! Разом, ми підтримуємо засоби, яким чином підготуватися до  Світового  Скидання Валюти (GCR), щоб поширити серед вас. Багато чого відбувається навколо цього глобуса в його власному правильному божественному часі. Цей процес розподілу великої кількості валют прокладає свій шлях вперед. Нині, цей процес тільки починається. Багато дивовижних подій надзвичайно близькі, щоб статися і ви дуже близько до того, щоб побачити речі, які справді  вразять вас!

 Небеса стежать за тим, щоб його божественний графік виконувався. Поточне царство знаходиться зовсім близько до грандіозного перетворення. Ці зміни, як відзначалося вище, мають принести процвітання, свободу і суверенітет, які вам давно обіцяли. Іноді,  було потрібно рухатися вперед повільніше, ніж спочатку уявляли собі. Проте, Небеса непохитні в своєму рішенні. Деякі будуть винагороджені, тоді як інші знаходяться дуже близько до їх власного успіху. Ми просимо вас очікувати на велику славу, яка готується для вас!

 Отже, ми радіємо дивовижним подарункам Творця. Ще треба багато, щоб забезпечити перетворення цього царства. Темна кабала зараз повністю приймає її можливу долю. Ці останні моменти здаються нескінченними, але залишається подібно до Небес бути в повній упевненості щодо ваших скарбів  і  цього священного методу, який готує вас для того, що потім станеться. Ми, Майстри, навіть зараз чекаємо багатьох здивувань, які знищать темряву і відновлять Світло до його славної позиції, яку мали наші предки, коли уперше прибули на цю найдорогоціннішу кулю. Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми ще раз дали вам коротке повідомлення про те, що відбувається у вашому царстві. Позитивні сили просуваються вперед, щоб гарантувати наш взаємний успіх. Отже, ми просимо, щоб ви вийшли за межі короткої безрозсудності і підготувалися до вашої неминучої слави! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE