magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, December 2, 2016

Sheldan Nidle - November 29, 2016_ua

Sheldan Nidle - November 29, 2016

Шелдон Нідл – 29  листопада, 2016

 

9 Akbal, 6 Yaxk'in, 13 Caban

 

Dratzo! Зараз багато чого відбувається  по всьому глобусу. Різні фонди вимагають підрахувати  "виторг"  від усіх програм  і розподілення там, де вони потрібні. Цей набір дій зарезервований, щоб призвести кінець кінцем до формального анонсу NESARA, а потім GESARA. Це означає, що Америка переміщається все ближче до формального анонсу її нової Республіки NESARA. Ця нова реальність  кінець кінцем дозволить маніфестувати  нову глобальну банківську систему. Усі нації, які ратифікували Паризькі Договори потім мають почати здійснювати погоджені серії взаємозв'язаних дій, щоб реверсувати масивне забруднення минулих двох століть. Ці події мають також почати серії великих гуманітарних проектів, які проведуть воду до пустель і сучасну санітарію до усіх націй. Окрім того, кожна нація буде впроваджувати електричні системи, які зможуть підключити кожному  Інтернет. Це тільки початок серій подій, які мають модернізувати глобальну освіту і дозволити людям всього світу знати, що робиться, щоб змінити старий світ. Ця нова реальність приділяє особливу увагу миру, процвітанню, свободі і глобальній співпраці. Це буде новий і славний час для зовнішнього людства!

 

 Ця щедрість процвітання – тільки  початок того, що вас очікує  попереду. Давно, коли цей час замовили Небеса, було наказано, щоб перед Вознесінням був періодом для повторного підключення зовнішнього людства до його галактичних братів. Це буде також час, коли люди Агарти зустрінуться  з вами. Це об'єднання – об'єднає  вас з тими, хто є вашими братами і розповсюдилися по всій  велетенській галактиці. Від моменту вашої вимушеної обмеженої свідомості, ви забули, що ви не одні. Ви навіть не знали, що велика Федерація Людей має допомогти вам. Цей початковий процес – просто  покаже вам, як далеко люди подорожували. Тому, вам треба відкласти свої побоювання і швидко звільнитися  від вашого зростаючого неприязного ставлення до іноземців. У цьому світлі, нам говорили, що вам буде наданий  час, щоб пристосувати  ваше розуміння цієї галактичної реальності. Ви живете в експансивному плані існування, який включає багато різних видів дуже чутливих Істот, навіть версії різних різновидів часто зустрічаються у вашому світі.

 

 Ці прекрасні Істоти  познайомляться з вами тільки після того, як ви повернетеся назад до галактичних людей. У цьому  новому  стані, ваше початкове побоювання вже перетвориться на благоговіння. Ми розуміємо  цей факт дуже добре і зводимо до  мінімуму поточне використання галактичних істот, що не належать до людського роду. Звичайно вам найбільше знайомі Арктуріанці. Їх лікувальні дива нам добре відомі і вони представляють різновиди, до яких ви завжди маєте хороші почуття. Наш обов'язок – представити  цю наступну стадію вашого переміщення в якомога кращому світлі. Отже, наші медичні команди складені тільки з Арктуріаців і людей. Ми також усвідомлюємо,  що нам треба співпрацювати тісно з тими, хто здійснює процес доставки вашого достатку і формування нового управління. Ви побачите і будете частиною багатьох екстраординарних подій. Ці події представлять вам нові технології і прокладуть шлях для нашого початкового набору анонсів. Особливо важливо для нас, звичайно, наше прибуття. Вознесені Майстри мають підготувати шлях, надаючи вам ряд життєво важливих  уроків історії.

 

 Ці уроки заповнять великі прогалини, які не в змозі передавати  ваш поточний підхід до історії. Легко маніпулювати тим, чого ви не знаєте. Ми прагнемо побачити, що ви вдумливо вивчите, чим є ці прогалини і як вони несвідомо впливали на вас. Ми прийшли запросити вас додому і запропонувати шляхи, щоб ви побудували вашу нову зоряну націю. Життєво важливо, щоб ви робили це як свідомий колектив. Для вас важливо вільно об'єднатися з агартанцями  і детально узнати, як ви маєте створити  ваші  нові місця проживання на Венері, Марсі і нещодавно відтвореному трансмарсіанському царстві. Структура зоряної нації вимагає органічного підходу. Вам також потрібні знання про те, як успішно проводити переговори з конгресом великої Галактичної Федерації Світла  в системі Вега. Ці речі незабаром стануть для вас  "застарілими". Ви маєте також багато чому навчитися від ваших наставників і, при цьому, більше про себе. Займіть цей час, щоб почати усвідомлювати, що вас чекає дивовижна  космічна пригода у свідомості! Ура! Ура! Ура!

 

Благословення! Ми – ваші Вознесені Майстри! Самий божественний набір дій починає набувати форми навколо вашої священної кулі. Ці священні події – формальний  запуск Небесами програм процвітання, NESARA і нової Республіки. Ці події мають відмінити здійснюваний зараз процес реалізації рішення американських виборів  восьмого листопада. Ми на Небесах і на Землі дуже бажаємо принести вам те, що ми давно обіцяли. Це - обов'язок  Небес, щоб створити нову священну реальність, яка звільнить вас від ярма, в яке ви були закуті приблизно 13 тисячоліть тому. Нині, як відзначалося в попередніх повідомленнях, ми щиро цінуємо ваші колективні бачення і позитивні дії. Ми благословляємо вас, і налагоджені пустити в хід новий головний прототип на цій прекрасній зелено-синій кулі. Тому спеціальні події рухаються вперед, щоб принести вам цей славний успіх!

 

 Ми, Майстри, видали декрет нашим священним партнерам, що цей світ хоче трансформувати владу. Ця країна нападає на священну територію Гайї, нашу Священну Мати. Багато хто дотримується поняття, що продовження теперішнього часу – правильно: це просто дурість. Людство має славне минуле, яке призведе до швидкого перетворення цієї реальності. Це команда Небес, з якої ми черпаємо радість і засоби для існування. Цьому потворному царству призначено швидко опинитися в урні для сміття історії! Нове процвітання тільки розпалить тиху революцію Серця,  яка у свою чергу  відновить оригінальну Конституцію США і надасть вам нове управління. Цей інструмент запалить іскру благочестивого процесу усвідомлювання, який пошириться по всьому глобусу і надихне нові, успішні і вільні  реальності. Саме це запросить ваших братів і звільнить вас, щоб знову випробувати радощі повної свідомості!

 

 Оточені цією вражаючою радістю  ми звертаємося до вас. Будьте хоробрі і просто чекайте щедрості Небес. У цей час, ми зможемо створити багато чудес. Найбільше – попереду. Ми визнаємо, що ті, хто прагне відновити темряву хочуть заманити ваші прекрасні Духи в пітьму. Це не повинно статися. Велична слава спустилася на цей план і вона залишиться  до тих пір, поки божественна перемога не буде вашою! Використайте цей час, щоб відчути вашу внутрішню силу. Могутній потік небесної енергії змітає усе, що не відповідає  параметрам цього нового священного майбутнього для людства. Маніфестація радості – ось  що значить бути піднесеною і божественною реальністю, наповненою Радістю, Свободою і нескінченним Процвітанням. Спостерігайте уважно, оскільки приходить ця мирна, священна революція.

 

 Сьогодні, ми продовжили повідомляти про те, що відкривається по всьому глобусу. З'являються події, які обіцяють велику зміну  шляху для нації вашого світу. Ваш світ  знаходиться на грані контакту. Підготуйте себе, щоб засвідчити найекстраординарніші події! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

 

Website: Planetary Activation Organization

 

Перекладач: Fedir    

 

 

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE