magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, September 30, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл – 27 вересня, 2016


Шелдон Нідл – 27  вересня, 2016

11 Ahau, 3 Tzotz, 13 Caban

Selamat Jalwa! Це щотижневе повідомлення, подібно до попереднього, ґрунтується на простому факті, що ми приходимо до моменту, в якому графік знаходиться  на своєму місці. Ми сильно відчуваємо це і вітаємо можливість нарешті побачити першу стадію довгожданої програми початого завершення. Ті, хто відповідальний за цю велику глобальну зміну роблять все, що зараз потрібно, щоб гарантувати, що ця нова реальність здійснюється. Більше не важливо, як досягнута послідовність здійснення платежів. Суди ухвалили, що ревальвація або виплати програми процвітання – не  є предметом спору. Життєво важливо, що ці гроші програми достатку виплачують. Цей набір виплат приведе, по графіку, до Американської республіки NESARA і  після того, швидко до глобальної урядової реформи, так званої GESARA. Ті, хто відповідальний за  ці нові уряди зараз діловито готують свою законну постанову. Передбачається, що часові рамки будуть дуже короткими, і ми використовуємо наших таємних зв'язківців, щоб  дозволити цьому статися,  як планувалося. Зараз очікується, що усе пройде без затримки.

 Теперішня версія того, що зараз розвивається, забрала багато часу, щоб стати твердо на своє місце. Спершу, треба було відсторонити кабалу, без будь-якої можливості відновитися. Ця темна група знаходиться  тепер під повним і постійним уважним наглядом. Вони знають це і в правильний час  вони  будуть заарештовані і ізольовані від усіх вас. Кожен з них повністю усвідомлює, що ніяка відстрочка більше не доступна. Новий уряд NESARA має грубо 129 днів, або чотири місяці, щоб повністю повернутися до конституційних коренів. Крім того, повернутися до Загального Права і необхідних доповнень і вилучень із  Конституції США. Наприклад, 16-ту поправку треба вилучити. NESARA покінчить з прогресивним податком на прибуток і замінить його спеціальним акцизом або податком з обігу. Вона також позбудеться ілюзорного державного боргу і відшкодує усі будь-які нелегальні податки, які хто-небудь був вимушений заплатити. Цей ювілей також анулює увесь банківський борг. Настає  час для свободи і для розгортання  глобального процвітання.

 Цей час свободи і процвітання життєво важливий для процесу підйому свідомості і, у свою чергу, для заміни ваших ключових основних сприйнять. Частина проблеми підготовки сприйняття вашої нової реальності – ніжно  відірвати вас від віри, яка була дана вам темними Ануннаками. Ця віра передавалася  впродовж десятків століть батьками і ровесниками.  Обмеження ("директиви"), створені Ануннаками,  утримували вас від будь-якого грандіозного повстання. Вони говорили вам, як марно  не покорятися "сильним світу сього". Ці приписи треба вигнати з ганьбою. Орієнтир  у вашому теперішньому свідомому рості – навчитися   нехтувати цими старими внутрішніми вченнями про цю реальність. Замість цього, будьте готові прийняти нові. Будьте добрими один до одного. Навчиться бути гідними себе. Зрозумійте силу, яку ви дійсно маєте. Кожен з вас – потужна Істота Світла. Дуже давно ваші предки відмовилися слухатися правителів Атлантиди і були несподівано змінені до стану обмеженої свідомості. Зараз, ви готові повернутися до вашого природного стану галактичної людини.

 Майбутні події мають закінчити довгу і темну еру фаворитів Ануннаків. Цей час розвитку дозволить вам зняти окови з розуму і тіла, що ви і ваші предки несли впродовж 13 тисячоліть. Це звільнення – істинне  золоте століття для зовнішнього людства. Людство, яке довго боялося, зараз відмовляється від ваших найдревніших думок. Як ми постійно заявляли, скористайтеся  цими дорогоцінними моментами, щоб запустити новий набір основної віри, заснованої на вашій внутрішній силі  і вашому зростаючому суспільстві. Коли прийдуть наші наставники, то скористайтеся часом, щоб закінчити цей божественний процес і прийняти ваше глибоке відношення з Небесами, таке ж як і для більшості суспільств галактичних людей, які живуть в космосі і процвітають в Агарті. Це  кінець кінцем ваше об'єднане богослужіння, яке зв'язує вас одного з одним і з нами! Ми наголошуємо на цьому священному з'єднанні і поверненні  вас до стану фізичного ангела. Пригадайте вашу благородну історію і успішно вивчите  те, що темрява зробила для вас. З поверненням додому  мої дорогі брати і сестри Зірок!

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми прийшли зараз з найдивовижнішим повідомленням. Прямо зараз просуваються до завершення фінальні  кроки процесу, який виглядав вічним. Ці наступні серії подій мають принести вам благословення і нове управління, на якому довго натякали наші повідомлення. Ці зміни покінчать з нелегальними режимами, які зачумляли людство впродовж століть, і принесли війни, расизм і корупцію. Вони перемагали  розділенням від імені релігії і підтримувані багатством, завдали кожній людині на цій милостивій кулі відчуття страху, хвилювань і злиднів. Ці страхітливі часи закінчуються. Ми вводимо вік єдності і співпраці, яка принесе мир і можливість  дослідити те, ким кожен з вас дійсно є. Ми благословляємо цю велику нову реальність і бажаємо, щоб здійснилися ваші найдорожчі мрії. Разом, давайте готувати цю поверхню до її знаменних  днів. Разом, давайте вітати усіх, хто дійсно бажає  зробити її духовно кращою землею!

 Оскільки здійснюються ваші дивовижні видіння, то пам'ятайте, скільки це зайняло часу, щоб дістатися до цього пункту. Благословіть усіх тих, хто ризикнув життям, щоб зробити це можливим. Оскільки ви отримуєте свої благословення, то зрозумійте, що репрезентують ці фонди. Будьте вдячні і завжди пам'ятайте тих, хто використав  велике милосердя Творця, щоб досягти свободи і процвітання для цього царства. Подивіться на цю подію,  як пам'ятник цим дивовижним Духам. Це – декрет  Небес, щоб усе це трапилося  в цей час. Користуйтеся цими подіями, щоб гарантувати найпрекрасніший період для усього людства. Ми пропонуємо, щоб людство зарезервувало  спеціальний час, щоб помолитися і подякувати усім, хто змусив це статися! Ми, Майстри, бачили в  наших власних життях на цьому глобусі, як  жорстокість, так і красу цього світу. Ми  давно присвятили себе  Духу. Давайте усі тут, на Гайї,  зробимо як краще. Це священний час для Гайї і її людей.

 Прийміть кожну подію і загляніть всередину її. Людство було дуже близько до найжахливішого кінця, доки не втрутилися Небеса і, поступово, зробили можливим інше рішення. Ви маєте насолодитися цим наново відбудованим царством. Ви вільні і здатні йти за вашою реальною пристрастю. У цих актах радості ви повторюєте бажання ваших предків. Свобода – високий стан Духу. Вона об'єднується  з остаточним грошовим багатством у цьому світі. Ви вводите час, коли ви зможете підготуватися до вашого повернення до стану духовної Істоти, чия Любов може служити, щоб змінити це, або будь-яке інше царство. Ці уроки мають переглядатися нами  і вашими наставниками. Зробіть те, що правильно і що заохочує різноманітність життя. Висловлюйте Любов і піклуйтеся про те, що було перешкодою, завдяки вашим колишнім сприйняття цього світу. Цей час буде великою повчальною вправою. Він також буде часом, коли ми зможемо зустрітися і  торкнутися один одного!

 Сьогодні, ми скористалися цим повідомленням, щоб показати вам, які чудеса готові до маніфестації. Будьте в радості і  готовими зустріти народи Внутрішньої Землі і представників Галактичної Федерації. Ваша довга ніч Духу  остаточно закінчується! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE