magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, February 7, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 2 лютого, 2016



Шелдон Нідл - 2 лютого, 2016

8 Etznab, 11 Yax, 12 Manik

Dratzo! Все продовжує рухатися вперед. Цей дуже складний процес ретельно супроводжується рядом  нових мір  безпеки, щоб гарантувати контроль  якості. Це було додано із-за  безладу в  ряду банках і інших таких установах, які  призначені  порадниками для різних стародавніх сімейств і європейських королівських родин, як  частина цієї дії. Ми очікуємо, що  цей весь  процес спеціальних зв’язків і постачань займе  менш ніж місяць. Ми просто просимо, щоб ви залишалися терплячими  і готувалися помістити ваші благословення на надійні  і безпечні банківські рахунки, які ви конфіденційно готували для цього процесу. Справжні уряди знаходяться на останньому етапі  і ми чекаємо незабаром почути необхідні анонси. Ці серії подій прокладуть  шлях для наших перших суспільних анонсів з приводу масових приземлень. Ми вперше хочемо надати вам загальне пояснення того, що ми маємо намір зробити. Потім ми хочемо надати вам основне розуміння нашої програми наставника.

 Взаємний зв'язок між зовнішнім людством, Агартою і нами продовжувався довгі тисячоліття. Цей секретний проект зараз досягає моменту, коли його можна оприлюднити. Темна кабала розуміє, що означає  раптове розголошування. Це – те, що загрожує зруйнувати хитре королівство,  побудоване починаючи з кінця Другої Світової Війни. У минулі шістдесят років виріс  секретний глобальний уряд, присвячений  формуванню постійної диктатури. Цю масивну спробу тепер демонтують ваші хоробрі і присвячені дії, щоб підтримувати порядок денний Світла. Зростаюча свідомість цього королівства зробила все  це можливим. Цьому процесу також допомогли  багато дій агартанців, щоб гарантувати, що нова фінансова система буде  передвісником для нового усесвітнього управління. Все це надає нам знаки, що абсолютно скоро ми зможемо формалізувати контакт  з вами! Наші зв'язківці, які служать серед тих груп,  присвячених  вашому тріумфу, абсолютно упевнені, що новий світ  проявиться  швидко.

 Це нове королівство стане тим,  в якому ви будете  звільнені  від оков боргового рабства. Цікаво відзначити, що ця нова ера – буде  ерою, заснованою на грошовому достатку. Дуже давно, стародавні сімейства розпочали переговори з  Майстрами, щоб обслуговувати сховище  частини ізольованих фондів, накопичених  за сторіччя вознесеними служителями Небес. Ці величезні кількості золота і інших дорогоцінних виробів – ядро  на якийсь час, коли валюта перестане  бути джерелом багатства. Цей новий вік має бути заснованим на принципі, що  причиною для вашого “багатства” будуть ваші здібності. Серед вас є багато тих, хто був не в змозі вирватися з ланцюгів, накладених борговим рабством і асиметричним розповсюдженням багатства. Цей новий час все змінить і дозволить  всім досягти їх потенціалу. Цей процес надасть волю  раптовому безпрецедентному урожаю винаходів і винахідливості. Ми чекаємо з нетерпінням взяти участь  в допомозі вам, щоб досягти цього більше всього бажаного дива!

 Оскільки ви починаєте послаблювати окови вашого обмеженого минулого, то глибоко у душі пам’ятаєте  віддалені походження цього довгого ув’язнення. Ви знаходитеся в подорожі, яка поверне  вас до повної свідомості і дозволить вам бути тим, ким ви дійсно є. Темрява  втрачає здатність обмежувати те, як ви думаєте, дієте і відчуваєте. Ви починаєте відновлювати під'єднання один до одного, що було  втрачено завдяки раптовій природі вашого перетворення в істот з  обмеженою свідомістю і здатністю. В цей майбутній час ви починаєте пригадувати, ким ви були і чому ви дійсно  тут. Наше божественне завдання – живити  цей процес і використовувати наші здібності, щоб  покінчити з вашими прихованими побоюваннями і тривогами. Ви повертаєтеся  до світу, де смерть і старість – уже більше  не та сутність, яка таємно управляє вами. Ви повинні знову вивчити ваш  життєвий шаблон, який був природним для вас перед тим, як темні Атланти  швидко змінили вас і привели  вас до нескінченої “довгої ночі мечів.” Ви маєте знову стати єдині  зі Світлом! Осанна! Осанна!

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми прибуваємо наповнені  радістю! Багато великих справ мають початися на цьому тижні. Процес підготування благословень для постачання продовжується! Це забрало більше часу, ніж спочатку очікувалося нашими численними партнерами. Проте, довга операція по доставці  досягає свого крещендо. В цьому  місяці ми  побачимо не тільки постачання, але і прихід  нового управління і формальну імплементацію нової фінансової системи. В цьому відношенні, ряд завершальних угод дозволяють точно установити, як буде введена в дію нова усесвітня фінансова система. Наші партнери, окрім того, готують завершальні списки і формальні гарантії, що мають  бути основою для драматичного арешту численних головних фінансових фігур по всьому глобусу. Ця глобальна подія остаточно гарантує, що темна кабала  розбита і не в змозі будь-яким шляхом  вплинути на те , що  трапиться потім.

 Це тому життєво важливо, мої благословенні друзі, що ви підтримуєте центр і залишаєтеся здатними передавати ваше позитивне бачення цій недавно проявленій реальності. Ми також об'єднуємося, щоб підсилити це божественне бачення і об’єднати його зі священними декретами від Бога. Ця нова ера – спочатку  буде ерою,  в якій  ви вивчите дивовижну кількість правди. Візьміть це і підготуйте себе  до шляху, який  приведе вас до божественної безконечності, яка  буде  початком повної свідомості. Наша місія – використовувати  наше божественне керівництво і місії інспектора, що дозволить вам прийняти те, чому ми маємо  вас навчити. Протягом минулих 13000 років, в історії відбувалося те, про що ви зовсім не підозрюєте. Спочатку це потрібно  виправити,  а потім ретельно переходити знову і знову. Знання цього передує тому, що мають пояснити Бог і ваші космічні сімейства.

 Це нове знання  звільнить вас з філософського набору маніпулювань, які використовували ануннаки  і їх фаворити, щоб управляти вами. Ця нова ера – є ерою,  в якій Бог  підготує вас, щоб повернутися до вашої початкової ролі  опікуна Гайї  і її різноманітних екосистем. Життя дорогоцінне і вам потрібно відкрити, як належним чином піклуватися про нього. Ви також зустрінете  вашу сім’ю із Внутрішньої Землі. З ними, ви маєте створити нову зоряну націю і працювати пліч-о-пліч, щоб маніфестувати  священні декрети Бога всюди в цій обширній сонячній системі. Ми схвильовані нашими новими обов'язками і маємо  підготувати вас до ряду священних завдань. Цей процес  розпочнеться після того, як нові уряди будуть  на місці і нададуть  вам новий набір указів, які створять  нові взаємини між вами і Гайя! Алілуя! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми продовжували інформувати вас про те, що відбувається. Це королівство знаходиться  зараз на грані великих змін, які остаточно завершать  ваш далекий шлях через темряву  і хитре  маніпулювання. Візьміть цю нову мудрість і використайте її, щоб трансформувати  це королівство і прийняти вашу майбутню роль, щоб поширювати повідомлення Світла і Любові по всій  галактиці! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE