magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, December 20, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - December 15, 2015



Sheldan Nidle - December 15, 2015
Шелдон Нідл - 15 грудня, 2015

11 Muluk, 2 Mol, 12 Manik

Dratzo! Багато хорошого зараз відбувається  у вашому королівстві. Фонди, яких ви чекали з великим розчаруванням і тривогою, – на  місці! Порядок їх прибуття залежить від ряду ключових чинників. Спершу – ступінь  повної безпеки  головних груп, залучених до цього. Ці перші суми грошей мають бути початком ефекту доміно, які  запустять формальний кінець глобального правління темної кабали. Це означає  формальне введення  нової банківської справи і фінансових процедур. По-друге, ці суми грошей мають сигналізувати кінець шахрайського  приватного володіння "Федеральним Резервом США". Головна відчайдушна боротьба – між  тими, хто програє  битву і хоче  зберегти цю обтяжливу установу і тими, хто бажає її поховати. По-третє, багато з тих, хто має здійснювати ці виплати, також ведуть  внутрішню боротьбу проти цього. Не дивлячись на це, гроші будуть виплачуватися в призначений час (ЗАРАЗ). Ми терміново наполягаємо на цьому, оскільки залишилася тільки ця  альтернатива. Явна дурість у всіх, хто так чи інакше бажав затримати неминуче, пройшла!!!

 Дуже давно, цю зовнішню реальність захопила група темних бунтівників, названих в стародавньому Шумері, Ануннаками.  Мешканці вашого зовнішнього  світу управлялися драконо-подібними протягом майже 13 тисячоліть. Їх підле правління  раптово закінчилося  Договором Анчари  понад 20 років тому. З того часу, ведеться усесвітня боротьба за те, щоб цей указ був  проведений в життя. Ми раді інформувати вас, що цей галактичний указ також чинний тут. Ми маємо спостерігати за вашим переходом до періоду  наповненого правдою, свободою і процвітанням! Ця дія зараз переходить у нову фазу і  потрібно зробити визначені справи. Одна з них – швидко  знищити політичну  і фінансову систему, яка незаконно управляла вами. Ви – не  фінансовий фураж або боргові раби. Тим, хто має честь  здійснювати  цей указ, здається, що це відбувається дуже повільно  з поваги до  побажань Бога. Тому, цей час – це час, коли настає чарівний момент, який змінює все. Придивіться до цього часу,  який це чарівний момент. Будьте хоробрі і насолоджуйтеся останньою частиною поїздки!!!

 Останні два десятиліття, ми спостерігали, як сили Світла і головні фракції темної кабали билися одна з одною. Багато друзів, хто шикувався на Світло,  проходили це, оскільки серії підлих дій забрали їх життя. Ми присвятили себе справі, щоб завершити  дії наших друзів. Перемога, яка на часі, – частково  вшанує їх і вшанує кожного з вас, хто залишився сильним у своїй  вірі про цю грандіозну зміну і про нас. З'являється грандіозний  процес, щоб привести вас до  повного  контакту зі Світлом. Як представники цього божественного бачення, ми зв'язані нашою правдою, щоб надати вам цей священний подарунок. Тому ми настійно просимо вас про швидке і безпечне звільнення  цих фондів. Засмучує те, що зла павутина темряви все ще  навіть не припускає на хвилину, що відбувається. Світлу необхідно  вимести тих, хто в будь-який спосіб  пробує перешкоджати цій дії. Цей проект є гуманним, який  принесе  всім  вам  свободу  і має намір змінити цей світ.

 Озирнувшись назад на все те, що  відбувається  навколо цього глобуса, ви швидко побачите ступінь паніки і легку нерішучість всіх,  кого це стосується. Ми усвідомлюємо, що не так легко рішуче змінити світ, який рухався в певному ритмі протягом тисячоліть. Ми, крім того, тільки усвідомлюємо, які величезні зміни зараз збираються статися. Ці речі потрібно завершити і дійсно  гігантський учбовий проект життєво важливий для  успіху. Ви маєте у ваших руках  всі інструменти, які потрібні   для цієї грандіозної соціальної медіа-кампанії. Декілька головних урядів після NESARA мають допомогти цій  більше всього  потрібній кампанії. Вже готові процедури, які  відрізняються  від чого-небудь, що  ви бачили  у вашому житті. Ваша мета в цих проектах – духовно  підтримувати і фізично породжувати цю нову реальність. Використайте своє внутрішнє інтуїтивне бачення, щоб ввести все це в позитивну дійсність. Використайте цей передсвятковий період,  як трамплін для здивувань, які проявляються. Який  дивовижний світ мають  зараз всі побачити.

Благословення! Ми – ваші Вознесені Майстри! Дійсно славне свічення  справедливого Світла Бога викликає найглибші почуття людства сьогодні з ранку. Відбуваються великі події, оскільки численні фонди Бога починають засипати  цю дорогоцінну кулю. Дуже давно, людство було  раптово занурено в темряву  підлими діями  правлячого класу Атлантиди. Ці дії  зараз люб'язно спокутуються  темрявою і її  незліченними фаворитами. Ця перекручена історія  зараз закінчується  і трансформується  в засоби для Світла і його неминучого часу тріумфу! Ми тримаємо в нашій пам'яті спогади, які знову розпалюють те, як колись ми всі подорожували цим шляхом обмеженої темряви. В межах цих спогадів є приклади того, як ми вижили і вдячно підтримали Світло на  цій землі страждання, горя і смерті. Це – історія, яку бажають розказати вам  всі ваші Майстри.

 Залишайтеся позитивними, мої сестри і брати. Ця довга повість поколінь має трансформуватися  в розповідь  радості, свободи і процвітання! Глибоко всередині  вас – ядро  вашого Духу і воно  завжди пам'ятало цю довгу сумну історію і готувало кожного  з вас до цього  часу вічної перемоги. Прислухайтеся, дорогі, і будьте  готовими до того, що  попереду! Бог починає очищати величезні міазми, які покривають нас. Оскільки ви починаєте з'являтися, то прийміть все це. Більше  всього, не осуджуйте! Швидше, будьте готові охопити це в Любові і Єдності. Ваше звільнення прибуває як великий подарунок, священний подарунок  від Бога. Раз по раз багато хто з нас грав або проголошував роль жертви великої несправедливості, яка була знаком цих неосвічених часів. Ми  всі знаходимося тут, щоб люб'язно відмовитися від цього  і, з милосердя Творця,  піти далі до повної свідомості!

 Це теперішнє  повідомлення прибуває, як передвісник прекрасних дослідів, які ви маєте  сприйняти. Небеса бажають навчити і пояснити те, що відбувається. Використайте ці підказки як передвісників того, що буде попереду. Ваше королівство остаточно підходить  до переходу і стає тим, де ви зможете легко рухатися, як  ми робимо це на  цій  славній  кулі для неймовірної слави Бога. Цей процес, –  щоб знати і бути готовими  до радості і правди. Це – королівство, наповнене речами і подіями, які в цей час не можуть ще бути повністю виявлені. Просто залишайтеся позитивними і максимально  зосередьтеся  на тих дивовижних речах, якими Бог засипає  вас! Відтепер, в радості і в перемозі, готуйте себе до   появи нас  і наших  сімейств  від Духу, космосу і дорогоцінних земель Агарти. З цим, я залишаю вас! Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми з'ясували, що готується для цієї грандіозної появи! Будьте готові до наступної фази у вашому русі у напрямі фізичного Ангела. Цей час приніс  вам багато горя, радості і остаточної свободи. Він також перевірив вас по максимуму! Все це  приведе вас  до звитяжного возз'єднання з тими, хто  любить вас! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE