magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, November 17, 2014

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 11 листопада, 2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Sheldan Nidle - November 11, 2014
Шелдон Нідл - 11 листопада, 2014

2 Oc, 8 Xul, 11 Ik

Dratzo! Багато що у  вашому світі знаходиться  зараз в процесі маніфестації. Глобально тривають зустрічі, щоб сформулювати нову, надзвичайно прозору фінансову систему. Дуже важлива частина цих переговорів - необхідність переоцінити і знову встановити глобальну валюту. Разом з цим  необхідно повернутися до  золотого стандарту. Ми спостерігаємо і наглядаємо  за цими розмовами. Древні сім'ї мають величезну кількість колись неврахованих  депозитів золотих зливків. Велика частина їх мають повернутись назад, щоб підтримувати валюту і бути основою для глобальних фондів процвітання. Вони, по природі, - передусім гуманітарні. Фонди повинні зробити можливим бурхливе зростання проектів, які принесуть вигоду глобальному суспільству. Вони також нададуть  вам можливість дізнатися про те, що є зараз секретним знанням, і підготують вас до кращого розуміння політики Небес, що відкривається. Вони також допоможуть з глобальним розголошуванням. Отже це  процвітання прокладе  шлях для нової реальності і усвідомлення того, що відбудеться в недалекому  майбутньому.

Коли ми починали свою першу контактну місію понад два десятиліття тому, ми контактували з вашою Духовною Ієрархією цієї священної кулі і відкривали  історію і мету ваших Вознесених Майстрів. Ці знання привели  нас до контакту з ними і ми почали  формулювати, як ми можемо  підтримати один одного. По дорозі, ми почали близьку, переплетену місію з Агартанцями. Ми кінець кінцем встановили там головну базу і почали довгі і складні  зустрічі з  головним  консиліумом. Ми попросили їх збільшити зовнішні Земні місії, які вони здійснювали впродовж тисячоліть. Потім ми попросили їх допомогти нам  з'єднати  подібні місії з нашим власним персоналом. Ми зараз здійснюємо десятки тисяч таких несподіваних зустрічей на  поверхні цього глобуса. По дорозі, ми частково допомогли тим, хто присвятив себе  розголошуванню. Необхідно, щоб такі місії працювали таємно. Отже, їх результати надали  багато корисної інформації про ваші суспільства і про вас.

Ми зіткнулися з тими, хто старанно працює, щоб ввести це нове управління в дію. Наші зв'язківці таємно контактували з цими дивовижними індивідуумами і використовували  наші послуги, щоб допомогти їм. Важливо, щоб завдати поразки  темряві. Більшість цієї роботи необхідно  завершити індивідуумам, про яких  ми тільки що говорили вище. Ви маєте здатність буквально змінити ваше царство. В цьому ми забезпечимо адекватну допомогу від вашого імені, коли необхідно. Ми розуміємо, що Небеса роблять і щиро  бажають підтримувати ці серії благородних приводів для зміни. Фактично, ми провели  ряд секретних зустрічей з темною кабалою, щоб переконати їх пливти у вашому фарватері. Небеса дали нам великий  запас часу в  цій справі. Отже, ми маємо намір збільшити роль наших зв'язківців у відкритті і забезпеченні належних ліній комунікації між силами Світла у вашому світі, а також збільшити роль деяких Агартанців, які сильно залучені  до цього процесу.

Мета усього  цього - просто допомогти засобами нашим союзникам забезпечили їх перемогу і підготувати ваш світ до радикально нового виду управління. Понад 200 років тому граф Сен-Жермен допоміг передати словами це  в Декларації Незалежності США. Ми твердо присвятили себе тому, що темрява бажала знищити - зараз розквітне  скрізь у вашому світі. Цей процес - тільки початок того, що ми призначаємо нашим наставникам представити вам. Галактичне суспільство може легко початися в залах істинного і відкритого управління. Результуючі обміни найбільш відповідають тому, що наші наставники мають обговорити з вами. Отже, ми бачимо ці нові управління і їх політику повного розголошування як засоби, щоб ви відкрили глобальний діалог з нами. Ваша доля - повторно з’єднатися з вашими духовними і космічними сім'ями. Потім, ви зможете почати згадувати, ким ви дійсно є, і охоче повернетеся до повної свідомості. У цьому стані, ви зможете стати істинним опікуном цього світу  і дійсно усієї фізичності.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо із сприятливішими вістями! Нині, ми працюємо безпосередньо з нашими партнерами, щоб знайти  шляхи для  масивного звільнення  наших гуманітарних фондів  і фондів процвітання. Агартанці нам обіцяли, що ці фонди захищаються  і скоро відбудеться реалізація. Ми просимо вас бути терплячими і бути готовими отримати ваші заслужені благословення. Союзники темряви роздроблюються перед лицем  широкого законного нападу, який загрожує їх існуванню. Отже, використовуйте  свої власні внутрішні  переваги, щоб допомогти нам в маніфестації  нової реальності для людства. Оскільки ви робите це, то ви відкриваєте  ваші серця до Світла і охоче об’єднуєтеся  з нами. Разом, ми – справді  нездоланна сила, яка  призначена   завдати поразки владі темної кабали  і усіх її фаворитів. Поточна головна мета - заарештувати цих лиходіїв і ізолювати їх від вас.

Оскільки ви готуєтеся отримати багато благословень, то будете знати  про долю ваших товаришів. Цей світ багато чого потребує, щоб поліпшити його інфраструктуру. Про ці  потреби треба турбуватися. Що ми бажаємо, щоб ви зробили - просто достукалися  один до одного. Будьте готові об'єднатися з іншими. Дізнайтеся про те, як кожен з вас реагує на майбутні зміни і допоможіть  один одному. Багато потужної внутрішньої віри буде зруйновано  в майбутні часи. Зумійте  утішити один одного. Зумійте допомогти, спочатку вашій сім'ї, потім друзям. Запевняйте кожного, що усе дійсно добре. Ми також використаємо  наші послуги, щоб допомогти і заспокоїти  вас. Велика низка вір будуть атаковані. Міцно обійміть людство і використайте соціальні ЗМІ, щоб багатьох заспокоїти. Використайте свою мудрість, щоб запевнити і пояснити. Ця нова реальність  покінчить з тиранією уряду і замінить його інститутами,  присвяченими служити  людству.

У цьому новому царстві  ви будете багатими, а також вільними. Ви остаточно будете  здатними висловлюватися  до інших вільно і відкрито. Використайте цей час для   діалогу один з одним і дізнайтеся більше про це нове царство. Ми готові долучитися до  цього діалогу, викладаючи вам ряд життєвих уроків про життя і про те, як ми добралися сюди. Виявиться істинна етика, заснована на цих уроках. Ми маємо намір побачити, що намір аватарів, який висловлювався  їх початковими послідовниками, зараз став  відомим і вам. Ця велика мудрість – все про Любов  і Світло. Це про те, як ви усі формуєте глобальне людське суспільство. Цьому суспільству треба зібратися разом, щоб  висловити  цю любов гарантуючи, що кожен новий уряд  щиро служить громадськості  і цьому  новому суспільству, що з'являється. Настав час зібратися  разом і служити  Небесам і Гайї.

Сьогодні, ми дали вам основний короткий огляд того, що зараз з'являється, а також  вашої зростаючої відповідальності, щоб допомогти цьому проявитися. Багато прекрасних речей готові  статися. Проте, дайте їм час для успішної маніфестації! Залишайтеся позитивними, навіть коли  ви відчуваєте деякі внутрішні розлади. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE