magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, August 28, 2014

26:08:2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation



Sheldan Nidle - August 26, 2014
Шелдон Нідл - 26 серпня, 2014

3 Ben, 11 Uo, 11 Ik

Dratzo! Ми повертаємося, щоб розказати вам  багато  хорошого! Саме головне - зростаючий потік фондів по всьому глобусу. Древні сім'ї почали виплати, які призведуть  до глобального обміну RV і головного перезапуску  валюти. На додаток до цих подій, є виплата фондів від програм процвітання і світових гуманітарних проектів. Ці речі будуються навколо двох інших подій. Спершу, є оголошення глобального ювілею або боргового пробачення, і по-друге, зростання впливу багатьох урядів GESARA, розпочинаючи  з уряду США. Ці різні нові уряди мають прокласти шлях не лише для процвітання, але і також для  моменту розголошування. Як тільки ви відкриєте, що ми існуємо, ви можете готуватись до анонсів від ваших кузенів із Внутрішньої Землі і від нас. Ваша жива планета порожниста і має дуже спеціальне ядро або центральне сонце. Це внутрішнє сонце відповідальне за сяйво, яке ви бачите вночі в найвищій північній і південній частинах вашого зовнішнього царства. Це явище - частина багатьох містерій, які існують у вашому світі. Тут,  ми пояснимо їх вам.


 Ваш світ - частина великої сонячної системи, яка займає в діаметрі декілька мільярдів миль. Незважаючи на її розмір, ця система планет швидше маленька. Все ж, вона дивно вміщує  залишки чотирьох водних світів. Це робить її унікальною в цій галактиці. Одна з речей, які мають відбутися - реставрація цих світів до їх колишніх станів. Коли це завершиться, ви будете частиною найпрекраснішого і унікальнішого дому для людства. Ваша первинна посада управителя - охороняти це прекрасне місце і вітати багатьох з їх домашніх світів. Істоти  із всієї фізичності  прийдуть, щоб створити організації для поширення Світла і священних декретів Небес. Темрява піклувалася цією галактикою буквально впродовж мільярда років. Зараз, приходить Світло і вчиться від накопиченої вами мудрості по цій справі. Ви були  введені  в оману і занурені  в жах обмеженої свідомості. Темрява користувалася вашими новими обмеженнями, щоб створити расу рабів, щоб впливати темрявою на вас. Ви не мали ніякого вибору та підкорилися. Все ж в межах вас був Дух, який ремствував в цій безоглядній перевазі.

 Цей дух змусив ваших світових темних майстрів знищити ваші глобальні суспільства не одного разу, а тричі. Ви зберігаєте тільки невизначений спогад цього у вашій внутрішній пам'яті і у ваших змішаних історіях. Вознесені Майстри, які прийдуть  у божественний час, навчать вас цьому   більше. Ми прийдемо служити наставниками і керівниками  процесу, який ви  тільки починаєте долати. Нашим наставникам треба буквально заглянути вас в очі і навчити вас  самого про себе. Ви володієте багато чим, що ледве усвідомлюєте. Це вимагає співбесіди. Іноді, це може бути емоційно і ментально дуже неприємно. Ми розуміємо, як важко це може бути. Проте, вам треба дивитися у вічі вашим демонам і вчитися, як щиро дозволити їм піти. Це те, з чим  ми стикаємося між нашими тривалостями життя, і коли ми працюємо щодня з особливо навченим консультантом. Ми побудували процес навколо Чотирьох Законів, які священні для нас. Ми прагнемо удосконалювати їх духовний аспект і значно покращувати його відношення з інтегральним фізичним аспектом.

 Ми розуміємо, як життєво важливо практикувати Любов і користуватися мудрістю Світла один до одного  і себе. Ми проживаємо довгі життя,  щоб дослідити фізичність  і вивчити величезну мудрість від зірок. Ця мудрість передається в те, що ми взаємно називаємо своєю Книгою Розуміння. Мільйони років назад, ми уперше стикнулися з темрявою і вивчали її шляхи через цю галактику. Континуум Анчара навчив нас численним речам. Ми узяли їх і попросили поради у наших небесних консультантів. Це - серії відповідей, які підтримували  нас. Небеса дали нам Чотири Соціальні Закони і начала нашої Книги Розуміння. Ми прибуваємо, як ваші  наставники і показуємо вам, як ви можете почати свою власну книгу мудрості і розуміння. Ми леліємо надію, що ви маєте навчити нас. Давнє пророцтво передбачало, що є зараз,  з’явиться по всій  галактиці. Тому ми приходимо виконати це пророцтво і доглядати  інструмент, який повертає вас до Світла і до повної свідомості. Події, які послідують, - просто засоби, за допомогою яких  усе це відбувається!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо цього дня, щоб  багато чого вам розказати! Ви наближаєтеся до наступних кроків у вашому божественному марші до повної свідомості. Наступний набір симптомів Вознесіння стосується  нових балансів між новими чакрами і старими. Ці зміни також стосуються  системи меридіанів вашого тіла. Донині, ви маєте нові чакри, які  приходять в он-лайні і впливають на природний баланс  вашого фізичного Я. Ці зміни потрібні, щоб  почати перебудову, як ваше тіло реагує до різних видів стимулів. Це дозволить вашому мозку бути здатним поліпшити регулювання нових рівноваг, створених вашими різними опікунами тіла. Впродовж цього часу, ми можемо почати розвивати нові шаблони, які можуть допомогти вашому тілу зменшити напругу, продуковану  введенням 4 нових чакр тіла і двох, які балансують ваші під'єднування до божественної жіночої і чоловічої статі. Отже, ваше тіло може почати ремонтувати деякі нездужання, створені приготуваннями до вашого майбутнього Вознесіння.

 Ці благословенні серії змін готують вас для введення ваших наставників. Впродовж нашої останньої тривалості життя перед Вознесінням, ми отримали можливість отримати краще розуміння, як  досягти те, що ми вибрали в Небесах. Ви зараз маєте отримати цю ж можливість. Кожен з вас має потребу краще відчувати трансформації, через які ви проходите. Небеса попросили нас пояснити це вам і попросити вас вимагати допомоги від кожного з нас, якщо треба. Знайдіть час, щоб звернутися до нас з вашими молитвами і медитаціями. Ми готові показати вам, через що ви проходите і забезпечити засобами для полегшення ваших болів і горя. Ця допомога - божественне втручання. Воно  дозволить вам поступово виліковуватися і підготуватися до часу, коли ви зустрінете  свого призначеного наставника. Доти, ми можемо допомогти вам  визначеним способом. Ви - наша благословенна армія Світла!

 Небеса запевняють  кожного з вас в тому, що ви знаходитеся  тут для священного часу і треба поліпшити розуміння цього. Ви не караєтеся. Замість цього, ви благословенні добрими енергіями Небес. Кожен з вас має життєвий договір і вам потрібен  час, щоб виліковуватися і божественно доторкнутися до наших небесних хазяїв  і нас. Тож не забувайте відправити молитви  Небесам і нам. Це  час для зцілення і час повторного присвячення себе цій священній справі. Коли різні програми виплачують подарунки, вам також треба подивитися глибше і ще раз дати урочисту обіцянку Світлу! Вважайте їх,  як часи, в які відбудуться  деякі дивовижні події. Подивіться на усе це, як просто вироби, які дало пророцтво! Тут ви приносите  Світло до цього царства і колективно перемагаєте темряву і її підлі шляхи. Радуйтеся і приймайте справедливий подарунок Небес! Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми продовжували свої повідомлення для вас. Світ готовий прийняти перші події, які мають просувати вас до процвітання, глобального ювілею і нового управління. Це, звичайно, має привести до розголошування і подій, які відмітять прибуття вашої духовної і космічної сімей! Дійсно готові статися багато великих речей. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



 Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE