magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, May 7, 2014

29:04:2014


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation


Sheldan Nidle - April 29, 2014
Шелдон Нідл - 29 квітня, 2014

1 Ix, 17 Kank'in, 10 Caban

Dratzo! Події продовжують відбуватися  за кулісами! Були підписані ряд ключових указів,  а потім сумарно  проігноровані темрявою. Це кінець кінцем – грандіозний  хибний крок  темряви. Це  тільки посилило  потребу законним чином або іншим способом  відсторонити  цю темну кабалу  від влади у ряді головних націй. Імплементація  N.E.S.A.R.A.  - зараз головний пріоритет для різних коаліцій, які переміщаються до вільного  людства від їх панування. Це станеться, оскільки  темні  залишилися спроможними  забезпечити їх головних фаворитів на вигляд нескінченним  багатством. Це багатство загорнуте у болі, які  переносять більшість вашого населення. Ми постійно обурюємося тим, що сталося. Все ж цей новий центр, з нашою допомогою, може  привести  вас до швидкої перемоги. Готуються багато дій  і ми чекаємо, що швидко з’являться видимі результати. Синхронізовані події зараз просуваються через ряд зустрічей, які ми підтримуємо  з нашими земними союзниками. Зарозумілість темряви  буде дорого їм  коштувати і приведе до поразки. Їх кончина призведе  до нового управління і нової фінансової системи, яка зв'язана з великим процвітанням для усіх.


 Древні сім'ї і багато секретних священних суспільств усвідомлюють, що треба відновити спеціальний зв'язок, розбитий огидними діями  Атлантиди. Ануннаки продовжували свою політику  минулі  13 тисячоліть. Зв’язок  між Агартою, Земним зовнішнім людством і Галактичною Федерацією вимагає  громадської реставрації. Ця подія - дійсно буде зерном, яке народить  нову  міжпланетну  зоряну націю. Ті, хто зараз покінчують з  темною кабалою розуміють це і працюють з нашими зв'язківцями, щоб зробити це  реальністю. Що далі - не лише нова грошова система. Вона, фактично, основа для серій возз'єднань, які мають повернути вам ряд благородних істин. Сама головна з них - ваше неземне  походження і ваше відношення з вашою галактичною людською сім'єю. Потім, буде  ваше під'єднування до усього життя в фізичності. Ми - усі, в суті, фізичні ангели. Ми маємо взаємну відповідальність, щоб розгорнути божественний план тут і по всій фізичності!

 Темрявою були занедбані різноманітні  зобов'язання, коли вони занурили  вас в муки обмеженої свідомості. Цей непристойний акт був предтечею до усього того, з чим ви стикалися  минулі  13 тисячоліть. Ми спостерігали, як ретельно  працювали темні сили  з їх союзниками в континуумі Анчара, щоб продовжити заперечувати   ваш природний суверенітет і блискуче працювали, щоб перетворити вас на рабську расу. Ця гидота – зараз закінчиться! Ви фактично повертаєтеся крок за кроком до вашого  повністю свідомого стану. Ми тут, щоб  допомогти вам в цьому спеціальному процесі і дозволити вам знову  працювати душа в душу з Гайя  і іншими  планетами, які оточують ваше велике Сонце! Ця зоряна нація є щирою, щоб увійти до найнеймовірнішого і бажанішого складу Галактичної Федерації Світла. Ви - ключ до галактичного миру і до грандіозного об'єднання, яке  вмістить в собі усіх чутливих істот  в цій галактиці. У цьому контексті, ви - фактично пророкований  lynchpin для наступних серій епох, які вміщують  наші взаємні історії.

 Ваші Вознесені Майстри  живуть в злагоді в Агарті і є предтечами до того, що зараз відбувається. Вам треба візуалізувати Гайю і її багато сестринських  світів,  як живих істот, які мають  спеціальні якості, дані їм Творцем. Ми маємо священний обов'язок захистити і підтримувати широку різноманітність екосистем  цих світів. Окрім того, ми вимагаємо спеціальних взаємин з Сонцем і цими взаємозв'язаними царствами. Кожен світ розділяє велику єдність з її сестрами. Наша місія – використати  наш час  в цих світах, щоб зробити їх кращими  і  підтвердити з’єднані, різноманітні і дивовижні серії екосистем. Кожна зоряна нація бачить це, як первинний загальний обов'язок. Ми обговорюємо це один з одним і працюємо, щоб поширювати енергії Богослова по всій  галактиці. Ми благословенні і маємо намір благословити кожну частину цієї галактики  нашими священними роботами. Ці справи допомагають нам  отримати  краще  розуміння того, як народилася фізичність і як ми можемо допомогти її  легкому розширенню. Ми – спеціальні  дороговкази  і відкривачі божественного плану.

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Багато чого  сталося  навколо цього глобуса! Нині, наші благословенні партнери звільняють вас від наміру темної кабали  запустити деякий вид масштабного  зіткнення. Ці зусилля приречені. Зараз відбувається глобальний  перезапуск всесвітньої валюти разом із зростаючими анонсами багатьох націй, щоб просуватися до валюти, забезпеченої дорогоцінними металами. Отже, міжнародна банківська справа вислизає з їх хватки, оскільки вступають нові і строгі банківські регулятивні правила. Вони – явно  підготовчий захід до того, що лежить  безпосередньо попереду. Незабаром імплементують N.E.S.A.R.A.  Партнери провели  великі серії секретних зустрічей між собою і групою, що складається з древніх сімей і тими, хто  є одержувачами  великих сховищ золота, срібла і коштовних каменів. Їх мета - законним чином скинути тих, хто зараз управляє багатьма  урядами світу.

 Ваш світ стоїть на березі нової реальності. Зміна у валютах і нова банківська система - тільки початок шляху, який веде до N.E.S.A.R.A.  Цей розвиток - звільнити вас від останньої спроби кабали  залишитися при владі. Поки усе це відбувається, Небеса готуються дати вам вищий набір золотих і срібних шнурів. Вони викличуть   у вас підвищений  приступ  з головними болями, які  будуть супроводжуватися  загальною нудотою і ознобом. Ці симптоми  ослабнуть, коли ви звикнете  до вищого поля енергії, яка тече через  ваше тіло. Ці зміни підготують  вас до прибуття  ваших наставників Галактичної Федерації. З цими перетвореннями  ви готові взаємодіяти з ними  щодня.

 На цей раз прибув момент для великих змін, зцілення  і  прийняття. Небеса настійно проголошують ваше духовне і фізичне звільнення від брехень і маніпуляцій темних сил. Небеса декретували, що ви маєте зараз запустити шлях до вашого фізичного підйому. Ось чому ви бачите події, які збирають рушійну силу  для завершальної події, яка  ніжно дозволить вам ввести нову реальність, наповнену процвітанням, новим управлінням і інструктувати вас відносно різних  істин, які встановлять  стадію для дивовижного возз'єднання з вашими духовними і космічними сім'ями. Ми - ваші небесні пастухи. Ми збираємо докупи людство і спрямовуємо  вас на шлях, який  дозволить вам повернутися  до повної свідомості. Потім,  ми зможемо повністю інструктувати вас про ваші великі небесні відповідальності. Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми продовжили своє повідомлення і інформували вас з того, що зараз відбувається  глобально. Ці події, оскільки вони проявляються,  дозволять  вам змінити курс  від підлих маніпуляцій темної кабали. Є багато сприятливих вістей. Проте, кожна з них  відбудеться  у своєчасній і плідній формі! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)




 Перекладач: Fedir  

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE