magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, April 6, 2014

01:04:2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation



Sheldan Nidle - April 1, 2014
Шелдон Нідл - 1 квітня, 2014

12 Cimi, 9 Mac, 10 Caban

Dratzo! Ваш світ змінюється. Події матеріалізуються, що має змінити  суть всього про ваш світ. Нині, ви проживаєте на глобусі наповненому боргом, яким управляє дуже темна і жадібна група фаворитів. Кожен з них глибоко відчуває, що їх численні завоювання вимагають визнання. Ці темні індивідууми повністю насолоджуються тим, що принесе їм поточна посада в суспільстві. Думка про необхідність відмовитися від цього,  приносить їм внутрішню глибоку лють. Наші різні партнери заганяють їх в кут, і дають їм тільки один вибір, а саме  підпорядкування. Ця реальність не може більше  бути реальністю для  привілейованої меншості  лордів над більшістю. Приходить Світло  і приносить з собою новий день! Цей новий день  включає  глобальний ювілей разом із загальним процвітанням. Управління працює під компетенцією людей. Великі нелегальні корпорації і банки мають бути розпущеними і їх замінять банки, обмежені побажаннями людей. Старі методи повинні швидко зникнути. Нова реальність вступає у володіння.


Оскільки з’являється нове царства, ви повинні  вивчати багато що від ваших Вознесених Майстрів. Ви маєте відкрити нову географію, яка включає землі Внутрішньої Землі. Вам представлять себе Агартанці. Багато одкровень, які декларовані, - тільки початок того, чому вас повинні навчити ваші  нові наставники. Ви маєте швидко дізнатися багато чого про повну свідомість. Ми жили в цьому дивовижному стані  починаючи з народження. Приблизно від 13000 до 16000 років назад злі експерименти перетворили вас на Істоти обмеженої свідомості, ким ви є, навіть до цього ж дня. Перший контакт - передусім закінчить спеціальний процес, який Небеса почали багато десятиліть тому. Ми приходимо тому, щоб вести вас в Любов радощів, які містяться в межах повної свідомості. Потім, ви зможете остаточно по справжньому згадати, ким ви дійсно є і чому ви інкарнувалися  в цей час. Більйони наставників, як ми називаємо ваших нових учителів, мають показати вам шлях. Кожен набір інструкцій буде  каталізатором для великого потенціалу, який зараз лежить прихованим  від вас.

Ця очікувана зустріч з нами буде серіями щоденних викликів для відкриття  вашого розуму і вашого серця до нових реальностей. Кожен з нас проводив тривалий час, з'єднуючи програми, які роз'ясняють ваше істинне Я. Ви розвинені персони, які проектувалися тільки, щоб дозволити вам вижити. Ваша віра, і навіть ваші уявлення, засновані на цьому наборі брехні про зовнішні реальності. Ми маємо намір зламати це і дозволити вам подивитися, ким ви дійсно є. Ми чекаємо багато протидії від вас, оскільки ви починаєте відкриватися,  а потім дозволите проявитись  цій  реальній  Істоті. У вас глибоко поховано Любов і глибоку необхідність любити і відчувати. Ви відчуваєте недолік реальної поваги у ваших щоденних життях. Це має зараз змінитися. Ви  остаточно дозволите цій істинній  Істоті  вийти наперед. Наше дослідження  і той факт, що ми можемо легко розгадати ваші думки,  говорять, що  важко підтримувати вашу стару персону. Ви маєте насолодитися вашими новими свободами і процвітанням, але ви  також повинні протистояти  найбільшій нашій Любові.

Розумовий і емоційний ріст - ключ до підйому свідомості. Основа - Любов. Ваші почуття і ваша мудрість ведуть до того, що ви знаєте, що правильне. Ми протистоїмо застосуванню інструментів, відкритих  у гідродинаміці і використання їх  для  створення  у вас тихого усвідомлення, ким ви дійсно є. Це розширюється, оскільки ви зростаєте в цьому Світлі, відчуваєте істинну підтримку і бачите реальне співчуття для вас істинного. Давно, у вашому самому ранньому дитинстві, ви дозволяєте заглибитися усередину того, оскільки ви усвідомили це, щоб вижити в цій поточній реальності. Ми маємо намір перетворити цю засадничу віру і підготувати вас для повної свідомості. Кожен з вас - Любляча, турботлива і дорогоцінна Істота. Маскування, яке ви застосовуєте обов’язково, щоби спокутувати,  остаточно виявляє  вашу реальну особу. Усі ви проходите через цей процес у ваші перші три роки життя. Це  зараз буде змінено і роз'яснено тим, хто може легко прийняти вашу зміну до повної свідомості. Це - дійсно, що контакт є скрізь!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо сьогодні з повідомленням Любові і Світла. Америка досягає великої прірви. Десятиліття тому, вона отримала можливість відновити глобус від темряви для Світла. Ця нова свобода мала принести величезне процвітання усім. Цю можливість витрачено тими, хто, починаючи з Американської Революції, працював невпинно, щоб підірвати  причини, дані в Декларації Незалежності для цього національного існування. Це керівництво вчинило терористичний акт проти Лінкольна, сформували де-факто уряд розрахований на жадність і тиранію, і після Другої Світової Війни створили  "холодну війну", яка тримала цю націю і цей світ на поводі у темряви, яка була така глибока, що  майже досягла успіху в їх намірах. Проте, Світло зростає  і його глибоке свічення переміщає цю темряву. Священна Любов небес наповнює цей глобус новим шляхом  і його прибічники мають представити вас новій реальності!

Це священне Світло по-перше  принесе  вам нове процвітання разом з новою фінансовою реальністю. Ця реальність – створить  нове управління. Тим, хто обслуговує темряву зараз треба збиратися і ховатися, оскільки навколо вас формується нова реальність. Наші партнери і їх нові союзники працюють, щоб принести  цей великий подарунок свободи і особистого суверенітету. Ви усі вимагаєте свободу. Цим, я маю на увазі стан  вищий  за виживання і здоров'я, який  дозволить вам думати ясно і застосовувати уроки вашого серця до вашого життя. Нам доведеться багато зробити і ми маємо виконати цю божественну роботу разом. Ви маєте бути здатними мати усю технологію, яка вам потрібна, щоб  перетворити ваше всесвітнє довкілля. Ми можемо ходити  вільно серед вас і навчати  вас  про природу цього царства. Занадто довго ви були під владою темряви, яка заснована на брехні і напівправді для щоденного  маніпулювання вами.

Зараз, ви маєте чути і бачити правду! Настав час відкрити світ, який був прихований від вас темрявою. Оскільки темрява зміщується з поля зору, вона має хитрощі, щоб утримати вас. Будьте мудрі, мої благословенні Діти  і шукайте  тільки Світло. Відокремтеся від тих, хто користується страхом  і тиранією, щоб управляти вами. Будьте сильні. Любов і Світло - велика влада Духу. Принесіть цю божественну енергію  і дозвольте багатьом пробитися через темряву і забезпечити нову реальність. Багато років тому, свобода народилася тут в спеціальному потоці слів і думок. Оригінальний намір цього документу має бути показаним усім. Це - основа, священний проект. Користуйтеся цим, щоб сформувати управління і мудро виразити ваш особистий суверенітет. Це винятковий час  - принести вперед цю дивовижну мрію і закінчити ваш карантин від ваших товаришів, як в межах, так і навколо вас. Осанна!

Сьогодні, ми підійшли ближче до нового світу. Ми користуємося їх грандіозними колективними енергіями у напрямі прояву нової реальності. Ми дозволяємо тим, хто працював старанно,  створити новий світ, наповнений Світлом, Любов'ю, свободою і процвітанням. Прибуває час для зміни і грандіозного возз'єднання усього людства! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



 Перекладач: Fedir  

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE