magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, March 14, 2014

11:03:2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation



Sheldan Nidle - March 11, 2014
Шелдон Нідл - 11 березня, 2014

4 Chicchan, 8 Ceh, 10 Caban

Dratzo! Ми повертаємося, щоб  багато чого сказати! Почали проявлятися події за минулі декілька  тижнів. Ці події є ключем до вашого глобального процвітання і включають серії повторних оцінок валюти в приготуванні до очікуваного глобального перезапуску  валюти. За цим іде слідом  всесвітнє повернення до золотого стандарту. Усі ці дії призведуть до  кончини  приватної холдингової компанії, відомої вам,  як Федеральний Резервний Банк США. Згортання цього об'єкту створить причину для кінця "банкноти Федеральної резервної системи". Це є підготовчим  заходом, щоб  створити  нове управління для Америки і світу. Іншим головним поворотним пунктом буде доставка світовими трастами  Графа Сен-Жермена  "фондів процвітання". Ці події зроблять можливим  формальне розголошування нашого флоту  і ми спостерігаємо за цими подіями зі знанням того, що перший контакт  наближається з кожним днем. Наші масові приземлення - просто початок ваших завершальних кроків перед вашим грандіозним перетворенням на повністю свідомі Істоти  Світла.


Приземлення  дозволять вам зустрітись з вашими наставниками. Кожен з них повністю навчений і готовий допомогти вам  успішно переміститися до повної свідомості. Перша річ, яку вам треба зробити - розвивати глибоку довіру до вашого наставника  і запускати процес, щоб  багато чого змінити у  ваших основних вірах. Це дозволить вам виявити багато речей про ваші сучасні  і минулі життя, про які ви зараз не знаєте. Ця поїздка – перетворити те, як ви бачите себе і дати вам глибоке розуміння того, що буде в майбутньому. Життєво важливо, що ви розумієте, що сталося впродовж цієї тривалості життя і як ваші різні минулі життя впливають на це. Це може призвести  до серій глибоких обговорень з вашим наставником і вашими небесними опікунами. Кожен має життєвий контракт і вам треба почати бачити, що це означає. Із цих даних, ви можете сконструювати основу для того, ким ви станете. Ця інформація може краще підготувати вас до часу, коли ви ввійдете у  свою власну Світлову  Камеру.

Коли ви ввійдете в  наше царство, ви станете частиною великого галактичного людського колективу. Цей надзвичайно зв'язаний  живий об'єкт включає всіх   нас. Ми постійно працюємо один з одним, щоб розгорнути божественний план для людства і цієї великої  Галактики Молочний  Шлях. Ця галактика існує на багатьох міжвимірних рівнях. Ви також маєте нескінченні енергії Небес, щоб притягати. Отже, ви можете знайти творче рішення до будь-якої проблеми, з якою ви стикаєтеся. Це – завжди  зростаюче  "дерево", яким ви маєте користуватися. Тому ми приходимо  просто як каталізатори для прискорення  вашого руху  у напрямі до повної свідомості. Небеса відчували, що вам потрібний спеціальний елемент, щоб допомогти вам змінити ваше довкілля і  в дорозі  допомагати  вам в рішенні ряду особистих проблем, які мали потенціал, щоб затримати ваш рух до вищого стану  свідомості. Нарешті, були темні елементи у вашому царстві, які все ще мали потенціал, щоб блокувати цей рух до повної свідомості. Ми зараз повністю усунули  цю огидну можливість.

Одною із речей, про яку ми вже знаєте, було те, як цей темний елемент намірився зберегти свою владу  над вами. З часу падіння Атлантиди, ця група,  спочатку очолювана Ануннаками,  а потім спеціально з’єднаною групою людей, склала змову, щоб порушити декрети, дані їм Небесами тисячоліття назад. Спочатку нашим завданням  було  таємно допомагати вам в згадуванні чого-небудь про ваші походження. Це ми зробили ведучи багатьох з вас до спеціальних місць, коли Ануннаки  закінчили ваші три "Золоті Віки". Пізніше, ми допомогли вибрати і створити умови, які дозволили створити ціле  воїнство Вознесених Майстрів. Ми також допомогли багатьом з ваших Аватарів створити принципи для більшості з ваших сучасних "релігій". Ануннаки  і їх фаворити переупорядкували усі ці релігії. Результат – очікувана  мішанина, здатна внести розділення, недовіру і загальне непорозуміння серед послідовників кожної з цих особливо переупорядкованих груп. Це незабаром коригуватиметься  уроками ваших Вознесених Майстрів.

Осанна! Ми - ваші Вознесені Майстри! Цей час відмічає період переміщення для усього людства. Деякі справи можуть продовжуватися, щоб  успішно завершитися  і ряд їх  зараз знаходиться в  стані  благодаті.  З'являються шаблони  для  успіху і ми не маємо ніякого сумніву, що вони  будуть  швидко завершені. Наші священні партнери працювали старанно, щоб привести ці події до вас. Оскільки оголошення валюти виходить вперед, ми розуміємо, що завершальний результат - буде великим поворотом в тому, як діє земне управління. Ступінь  корупції і нечесності в усьому управлінні – викликає щирий подив. Цей великий службовий злочин буде трансформований. Будуть прийняті нові правила  і ті, хто був частиною цієї нелегальної фальсифікації зустрінуть свою долю. Новий день наповнений  процвітанням, свободою і істинною демократією - буде нормою. Ця нова реальність вимагає вашої повної участі.

Ви потрібні новому управлінню, щоб підтримувати поширення неймовірної технології, яка розвивалася за останні півтора століття. Ці ізольовані пристрої можуть швидко очистити  довкілля Гайї і забезпечити багатство, яке заслуговують різні суспільства людства. Ця Божественна благодать  дає можливість відновити опікунство, яке людство погодило до того, коли ми уперше прибули приблизно 900000 років тому. Ми у божественних сестринських громадах  і братерствах цієї священної кулі вітаємо  цю зміну, щоб  спуститися  знову  цим найвишуканішим шляхом. Благословення усім, хто зосередженою  важкою працею  робить усю цю дивовижну реальність. Спасибі! Ми знали глибоко в наших серцях, що цей день мав прийти! Зараз ми святкуємо його прибуття і готуємося до часу, коли ми зможемо відкрито звернутися до вас по багатьох критичних питаннях.

Кожен  з вас знає у вашому серці, що приходить. Людство відучували понад  13 тисячоліть на перекрученій  правді, яка була сприйняттями різних темних сил. Ці напівправди зараз потрібно  коригувати. Щоб зробити це, вам спочатку потрібно  розповісти про втрачену історію, яка встановлює етап для  багатьох  богоявлень. Ці одкровення, можливо, приголомшать вас. Наш намір - пояснити, що відбувалося і яке це має відношення до того, в що ви тепер вірите. Це  момент для того, щоб визнати наше братерство і побачити, що ми маємося на увазі для того, щоб працювати разом,  здійснюючи богослужіння; і вчитися  Любові  один до одного і цієї великої Істоти, яка так охоче прихистила нас, незважаючи на численні проступки, які  ми здійснюємо проти неї. Ми Любимо Гайю! Ми Любимо людство і ми Любимо своє наповнене милосердям повернення до повної свідомості! Алілуя! Алілуя! Алілуя!

Сьогодні, ми продовжували свої повідомлення про події дня. Темна кабала  досягла свого передбачуваного завершення. Наші брати з  Внутрішньої Землі  і з всієї  галактики, приходять вітати нас і готувати нас для повної свідомості. Ми святкуємо цей час і готуємося належним чином прийняти це найпоблажливіше і Любляче возз'єднання! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



 Перекладач: Fedir  

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE