magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, October 25, 2013

Шелдон Нідл - 22 жовтня, 2013

Шелдон Нідл - 22 жовтня, 2013 

7 Chicchan, 8 Tzec, 10 Caban 

Dratzo!! Багато чого сталося відколи ми востаннє розмовляли. Ряд договорів знаходиться  на місці і закінчений графік для наступного набору прихованих подій. Ми щасливі, що ці справи  просуваються  вперед, і важливо, що зараз також відбуваються ряд інших подій. Нині,  графік узгоджується повним ходом. Хоча ці речі не можуть бути описані вам детально, на виході різні темні уряди. Доки поточна ситуація не вирішиться, ми не можемо дати вам ніякої інформації відносно того, що  станеться потім, але фактичні доставки численних фондів процвітання дуже близькі. Поточна ситуація дуже мінлива  і вимагає певного ступеня  стабільності перш ніж  справи  можуть  рухатися вперед. Ми ретельно моніторимо це і маємо  намір допомогти, коли буде доречно. Тим часом, ми допомагаємо в серіях арештів і відновленні  фондів. Темна кабала  не може дозволити  собі залишитися при  владі, знаючи, що вони спостерігаються і перевіряються. Ці самовпевнені люди  знають, що  їх час закінчується і готова початися  нова епоха!

Оскільки усі ці різні дії зіграні,  для вас важливо усвідомити, що прискорились зміни, здійснювані Небесами. Ваші головні чакри треба активізувати. Ваші шийні і верхні чакри  тіла вимагають великого набору регулювання. Наші медичні команди повідомили, що ці фізичні зміни зараз йдуть повним ходом. Отже, деякі з вас відчувають  деяку ступінь запаморочення, збільшуються приступи забудькуватості або навіть тимчасової втрати словникового запасу. Разом з цими симптомами є випадкова розмитість бачення, яка  супроводжується  у багатьох випадках головними болями. Також виникають шийні болі і болі плеча. Коротше кажучи, ваше верхнє тіло і голова - центри для ряду оновлень. Речі, які ми тільки описали - тільки симптоми  того, що зараз відбувається  з вами. Наступні області уваги - місця, на які найбільш впливають енергії, які приходять до вас від вашої срібної пуповини. Вони несуть небесну інформацію, використану вашими опікунами тіла, щоб підтримати ваші фізичні сутності.

Оскільки ваші фізичні сутності божественно скоректовані, ви починаєте випробовувати все вищі і вищі фізичні вібрації. Це дозволяє вам збільшувати швидкість вашої сучасної  свідомості. Отже, ви маєте яскравіші мрії і відчуваєте підвищений рівень очікувань, оскільки ви з'єднуєтеся з життєвими енергіями, які оточують ваш прекрасний живий світ. Гайя також  відчуває цю зміну. Вона збільшує швидкість багатьох  попередніх явищ,  зв'язаних  з поверненням її поверхні до її первісного стану. Цей зростаючий рівень змін  відчувається  її численними екосистемами. Кожна група елементалів, призначена різним видам тварин, полегшить реагування тварин на дії Гайї. Життя на вашій поверхні проходить через серії стресів, які піддають випробуванню всю природу цих різноманітних екосистем. Ці стреси полегшать людству  його грандіозне перетворення в царстві Внутрішньої Землі. Час для цих великих змін не за горами. Божественні часові рамки фактично точні.


Ми координуємо як наших союзників на Землі, так і зв'язки з Агартою, щоб підготувати цю планету для найграндіознішої зміни. Серії життєвих анонсів запустять дію, яка кине вашу поточну реальність в нову епоху. Ви знаходитеся в спеціальному часі. Незабаром  мають відбуватися  речі, які  значно трансформують те, що ви зараз думаєте являється незмінним. Ці зміни включатимуть кінець  секретності, яка заперечувала  знання про нас і приховувала велику кількість вітчизняних  технологій. Наші анонси включатимуть не лише усвідомлення того, що ви вивчатимете, але і повне розкриття  того, що нам доведеться запропонувати. Вам треба зрозуміти безмірність того, що було приховане від вас темрявою. Крім того, вам треба охопити те, що знаходиться попереду  кожного з вас. Повна свідомість - грандіозний подарунок, який готові подарувати Небеса. Він дає вам найдивовижнішу можливість, тому що ви  нарешті об’єднаєте як ваші духовні , так і космічні сім'ї.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми радіємо  і почуваємо себе благословенними Небесами, що можемо вам зараз   пояснити декілька життєвих тем! Для почину, дозвольте  нам коротко обговорити божественний вибір часу вашого Вознесіння. Ми були тими з такого грандіозного морального центру, що кожен з нас отримав спеціальний дозвіл, який  дозволив нам досягти  повної свідомості за декілька тривалостей життя. Ми буквально "повернулися до школи" і будемо навчати, як наглядати і направляти  людство. Це  велика відповідальність – дещо ми леліяли кожного  століття і тисячоліття, оскільки ми вели  вас  до берега вашого підйому в цій тривалості життя. Незабаром відбудуться події, які  забезпечать  переміщення із  цього часу  в час, де Небесне Світло сяє дійсно  яскраво. Використайте  цей  дорогоцінний час, щоб присвятити себе потрібним  перетворенням. Ми маємо намір дати вам інструкції, щоб заспокоїти  ваш розум по цій життєвій темі!

Благословенні царства мають мудрість, яка перевищує мислення  цієї реальності. Найбільш важливо відпустити  речі, які зв'язують вас з цим світом. Подивіться в душу і дозвольте стихнути  вашим страхам  і вийти з вашого розуму, який  залишиться на  прямому  з’єднанні з вашим  вищим Я.  Навчіться розмовляти з вашим істинним Я -  ким ви дійсно є. Це хоробро, мудро і здатне жити в межах моральної правди, даної нам Небесами. Навчіться втілювати те, що ви вивчаєте. Станьте істотою, яка може фокусуватися в межах цієї мудрості  і проявляти те, чого ви дійсно бажаєте. Оскільки ви робите це, ви піднімаєте свої життєві вібрації, які  і містять  в собі те, ким ви є. У цьому світі, таке фокусування часто відраджувалось школою, роботою і вірою, які часто йдуть  врозріз  стійко придбаному вами. У цьому Світлі  ви вільні  і скоро це має стати шляхом цієї реальності!

Будьте уважні до того, ким ви стаєте. Центр наміру - життєво важливий для того, що ви робите. Ви готуєте себе з нашими благословеннями для життя в повній свідомості. Ви  будете  Ангелом цього фізичного плану і старанно обслуговувати славне Світло Творця! Багато духів поглинула матеріальність, що вимагає ваших благословень, служіння і мудрості. Ви будете користуватися своїми  божественними талантами для зцілення, для  заохочення і направлення  їх під вашим опікунством. Цей священний набір взаємодій вимагає деякого ступеня  навчання і досвіду. Ви будете найпрекраснішою групою фізичних Ангелів. Отже, Небеса  багато чого чекають від вас. Ми приходимо навчити, бути наставниками  і підготувати вас для грандіозних місій, які дані вам вашими небесними адміністраторами! Алілуя! Алілуя! 

Сьогодні ми продовжили свої повідомлення! Наближається час для великої зміни в цій реальності. Настав час перетворити біль і страждання  в радість, мир і процвітання! Темна кабала  має час, щоб змінитися граціозно, або зазнати невдачі. Починається новий день, який  несе граціозну епоху для людства! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE