magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, September 29, 2013

Sheldan Nidle - September 24, 2013 (24 вересня, 2013)

Sheldan Nidle - September 24, 2013 (24 вересня, 2013) 

5 Caban, 0 Tzotz, 10 Caban 

Selamat Jalwa! (Будьте у Вічній Радості!) Ми прийшли поділитись  деякими міркуваннями про те, що сталося у вашому світі. Заснована на боргу економічна система темної кабали знаходиться справді в  безнадійній позиції і продовжує індукувати ставку боргового утворення, яка викликає подив. Фактично, вона  досягла пункту, де вага боргу починає видавлюватись  в інфраструктуру системи, загрожуючи  розірвати її на шматки, і становиться ясно, що темрява  більше не може згуртуватись. Вона  бачить момент, що наближається, коли повинна захопити владу  нова система, і визнає, що це сигналізує кінець її  часів. Глобальна ревальвація валюти у багатьох відношеннях представляє цей поворот подій і дійсно, ми вважаємо, що ревальвація є «бриканням впертого осла», який відмовляється   гордовито  від влади. Ми також знаємо, що повністю несхожий вид економічної системи чекає тільки такого моменту, щоб включитись в контур управління. Наші союзники  напоготові і  незабаром примусять владу передати майно від  старої, зношеної, злої системи, таким чином відкриються ворота  до реальності,  наповненої  славою Світла і яка  перетворить глобальну свідомість.

 Небеса надійно  і твердо  проводять  безліч змін, які  приведуть  вашу нову реальність до маніфестації. Давно заплановане   ваше жорстке суспільство  буде замінено  більш просвітленим суспільством, яке зараз становиться. Ми, теж, з нетерпінням чекаємо, коли закінчаться  ваші сучасні  шкідливі режими. Як ви знаєте, темна кабала була налагоджена зробити нескінченну важку роботу постійною умовою життя на Землі і ні перед чим не зупинятися, щоб пустити під укіс ваше підвищення  свідомості і все, що підтримується  Світлом. Ви так довго мимоволі брали участь в оманливих сценаріях темряви, вважаючи, що не було ніякої альтернативи і не було видно кінця. Зараз, усе це історія. Ми викликані сюди декретами Небес, щоб перемістити цих нещасних     у божественно правильний час, і цей  чарівний момент зараз настав! Скрізь, для тих, хто дивиться ясно очевидні знаки перетворення, що написані  і викладені  вашими різними економічними брамінами. Час настав!

 Сьогодні ми налаштовані рішуче, тому що вам треба знати, що ми  справді здійснюємо. Філософія темних сил – покладатися  на  їх здатність так чи інакше плутати свій  шлях через кожну трудність, яка буде  створена цього разу. Сили,  присвячені справі  Світла,  зробили достатні успіхи, щоб розбити незаконну і здобуту нечесним шляхом карткову хатку  раз і назавжди, і ми готові допомогти, коли і де просять про нашу допомогу. Усі готові  йти і ми такі горді з того, чого досягли наші союзники. Ваш світ затягує   рубці  безліччю добрих справ  і природних подій, які впорядковують  шматки таким чином, що вони можуть залитися у  розквіт свободи по всьому  глобусу. Гайя  дуже щаслива, що  ваша зростаюча свідомість робить все важчим для темряви продовжувати з вами її жорстокі і нелегальні ігри. Прискорюючи рівні Світла мобілізують  необхідні умови для законного, безкровного вдалого ходу, який дозволить радісно вигнати цих зануд з влади.

 Ми святкуємо те, що повинно  статися. Темна кабала  завжди була упевнена в своїй  здатності обдурити вас в прийнятті шкідливої політики, яка приводила до  війн  і непотрібного  страждання. Зараз ви перетворюєте їх мрії постійного контролю на кошмар, в якому ваше зростаюче обурення сигналізує неминучість їх страшного суду. Наші союзники вивели кабалу  на край, з якого є тільки один шлях вниз! Нове управління  покладе  кінець  довгим серіям ширм, які ховали  від вас правду про різноманітність нових, звільняючих технологій; про наше доброзичливе існування; і той факт, що Гайя  порожниста  і підтримує передове 5-D суспільство в межах її священної живої внутрішності. Кінець кінцем, повна свідомість - наша спільна мета. Мета - повернути Гайю і дійсно  всю  сонячну систему до їх попереднього  первісного стану високої свідомості. Досягши одного разу, ви маєте завершити те, чого майже досягли древні Лемуріани. Потім ви можете повернути свою увагу до теми  гарантування постійного галактичного миру.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли  прокоментувати те, що відбувається на  Гайї  і з вами. Ви переміщуєтеся  від обмеженої до  повної  свідомості. Ви готові переміститися в духовні здивування, якими  є повна  свідомість, об'єднуючи ваші повні духовні сутності і дізнаючись ким ви дійсно є. Цей благословенний процес частково болючий і відкриває вас для життєвого  досвіду витончених натяків, якими  ви будете в  дуже близькому  майбутньому.  Вам стільки треба пізнати і залишилось дуже мало часу, щоб абсорбувати це у вашому Існуванні. Щоб допомогти вам завершити цей процес, вам буде потрібне деяке дуже спеціальне практичне керівництво. Наша місія - допомогти вам,  представляючи   інформацію у великому масштабі,  але  легко засвоюваними  шматками. Нам, Вознесеним Майстрам,  довелося усе це зробити на протязі  декількох тривалостей  життя, але ви маєте тільки одну, щоб стати просвітленими. Ми вітаємо вас з розкритими обіймами і маємо  намір перетнути фінішну  лінію!

 Як Вознесеним Майстрам зовнішнього людства,  Дух  призначив нам найдивовижніше і милосердне  завдання. Кожен з вас - грандіозна духовна суть, яка народилася в зменшеній місткості розуму, яким вам  важко охопити те, що ми пробуємо описати. Повна свідомість є тоді, коли повнота фізичності  і  Небес зливаються у зв'язок в межах вас. Потім, кожна думка, яку ви маєте, відображається  в цьому  зчепленні, дозволяючи вам бути обізнаним і у згоді з Творцем і дивовижним божественним планом. Ви можете потім упевнено користуватися вашими  здібностями і талантами, щоб розгорнути фізичність  і знати  причини будь-якої події у вашому минулому, сучасному або майбутньому. Це трапляється тому, що ці конструкції ілюзорного лінійного часу  третього виміру зараз поглинаються в вічному зараз моменті 5-d, де вони можуть легко читатись. Щоб усвідомити цю здібність, і багато, багато інших, вам треба дізнатися про фізику фізичності  і Духу.

 Досягнення цієї істотної мудрості забрало  у нас  багато тривалостей життя,  дуже духовно присвячених  життів, щоб досягти цього. Зараз Небеса бажають, щоб ви також об'єднали цю мудрість, але ви  зробите це з великою  духовною і фізичною допомогою. Ця допомога розпочнеться з необхідної  основи нового управління і великого звільняючого процвітання для кожного  з вас. Настав час   вивчити і   прийняти багато речей: таємниці, приховані темрявою, будуть виявлені; велике багатство буде розділено; і гілки вашої людської сім'ї, яким довго не давали  доступу до вас, прийдуть оточити вас в поверненні додому, як центрального  досягнення до вашого грандіозного декрету Небес. Ви надзвичайно благословенні, тому що ви представляєте групу людей, яка незабаром перетворить вашу  сонячну систему і звичайно всю галактику. Ви призначені  рознести велике Світло по галактиці і об'єднати це з тим, що зараз мчить через  цей  грандіозний Всесвіт!

 Сьогодні, ми розглядали те, що сталося у  вашому світі. Насуваються неймовірні події і приголомшливі анонси. Вони перетворять ваш світ і дозволять вам стати повністю свідомими Істотами Світла. Попереду вас лежить  нова реальність і важливіше всього, новий стан  Істоти! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE