magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, May 12, 2013

Sheldan Nidle - May 7, 2013 (7 травня, 2013 )


Sheldan Nidle - May 7, 2013 (7 травня, 2013 )


5 Moan, 8 Caban, 9 Eb 

Dratzo! Ми повернулися! Ми прийшли сьогодні поговорити про зміни, які  потрібні для проявлення  вашої нової реальності. Скрізь є ознаки того, що нова свідомість осяє ваш світ. Організації віддані  змінам  дізнаються одна про одну і про шляхи створення міжнародних соціальних мереж, щоб здійснити  таку зміну. Одна область серед багатьох з цих різноманітних змін - перегляд концепту грошей як механізму обміну; наприклад правила мікро банківської справи і мікрокредиту у розвитку світу,  і органічному поширенні невеликих бізнес-структур і «сільської банківської справи» в цих країнах. Ці соціальні і культурні мережі забезпечать, так би мовити, естакаду,  яка підтримуватиме усе те, що станеться на найвищих рівнях торгівлі і банківської справи. В давні часи, коли на Заході почався Вік Відкриття, ті нації, на які найбільш вплинуло вторгнення з Заходу  солдатів, суден, і вогнепальної зброї,  узяли свої символи багатства, золото, і срібло і приховали їх далеко в секретних сховищах, де вони лежали  впродовж століть. Тим часом, Захід завоював і грабував. Впродовж цього часу  древні правлячі сім'ї знали, що це лихо приречене одного дня  зникнути.

 Ці древні сім'ї управляли їх землями не лише згідно спадковим правам, але і завдяки  природному авторитету, який   походив від спеціальної мудрості дарованої їм  різними пророками і великими записами даними їм для зберігання. Захід відсунув багато з них від влади, і все ж кожен з них витримав. Нещодавно, ці сім'ї розпочали цілеспрямовані стосунки із Вознсеними  Майстрами Рідної  Землі,  і з командами зв'язку нашого флоту. Ці асоціації природно приводили до них, будучи представленими їх кузенами Агартанцями. Ці групи об’єдналися  і сформували юридичних осіб, що стверджуються на древніх шляхах, в яких влада була визнана і шанується кожною групою. Ці тубільні і споконвічні основи влади і мудрості потім зв'язалися з тими, хто представляє Небеса, разом з новим елементом: Галактичним вибором. Потім, два десятиліття тому, ця відповідна колекція груп почала підніматися з новим баченням, яке зараз стало функціональним в такій мірі, щоб бути повністю здатним до перетворення вашого зовнішнього світу і способу дії. Якраз  збори мудрих проявлять  вашу нову реальність.

 Ця нова реальність -  справді відхід  від старих темних шляхів, до яких ви звикли. Нове бачення відкриє ваш світ до Світла і помістить темряву, фаворитів обструктивної кліки в тимчасовий карантин, дозволяючи новій системі узяти володіння і стати якорем для нового світу, який проектується, щоб привести  вас до повної свідомості. Як тільки ви станете знову повністю свідомі, ви зможете відновити шлях, який був розпочатий давно в Лемурії. Для  цього ви  возз'єднаєтесь з вашими кузенами Внутрішньої Землі  і створите найпрекрасніше галактичне суспільство. Одним з перших підприємств цього суспільства буде  подоріж  до кожного водного світу і формування разом з вашими планетарними братами  нової зоряної нації. Це ваша мета і ми запевняємо вас, що з Світлом Небес і божою Волею вона  буде завершена. Ваші сучасні світові правителі вважають себе  всемогутніми, що є найбезглуздішим припущенням. Приходить час великих змін,  коли велике переміщення свідомості стає повністю очевидним  для усіх в цей  момент. Отже, Небеса наближаються і готують момент для найдивовижнішої несподіванки!

Як ми згадували,  переміщення від темряви у Світло -  це несподіванка. Рідна Земля становиться  кращою, щоб попередити кожного про велике лихо, викликане темрявою. Її атмосфера знаходиться в сум'ятті; її океани і водні артерії помирають; її біологічна різноманітність, також, зазнає  вимирання; дійсно,  виживання вашого зовнішнього світу розбалансовано. Все ж темні продовжують  нехтувати цим і навіть поширюють  лиха, що  не існують. Ми  запевняємо  вас, що  ваш вмираючий світ - факт. Проте, ми також запевняємо вас, що розвиваються події, які  перемістять  цих темних фаворитів і принесуть  владу  тим, про кого ми згадували вище, і хто присвятив себе  миру, процвітанню і розкриттю. Настав час покінчити з безліччю хитрощів і безжальних схем,  які блокують  ваше підвищення до повної свідомості. На довершення усього цього є масове спростування ваших природних прав і особистого суверенітету, пов'язаного з багаторазовою прихованою діяльністю проти вас,  які занадто негожі, щоб згадувати і які  зараз треба  зупинити. Їх замінить зцілення і мудрість навчання, які приведуть  вас усіх назад до повної свідомості!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли, щоб  багато чого  передати  вам. Зараз, ви знаходитеся в розширеному методі переміщення, який викликає у вас зростаюче  відчуття розладу і нетерпіння. Ваш світ переміщається до вищої вібрації і Небеса здійснюють те ж частотне підвищення у вас. Це означає, що ви більше можете розрізнити ірраціональну діяльність темних і менш здатні терпіти їх світогляд, який заперечує життя. Коротше кажучи, ви відчуваєте зростаюче незадоволення від того, яким шляхом діє  ваш світ  і ви хочете знати, чому все ще існує  це страшне і руйнівне царство! Ви запитуєте, чому багато грандіозних змін згаданих  завдяки  Світлу ще не в силі, і як це  можливо, що  ми безупинно заявляємо, що  наша перемога знаходиться «в руці», при явному   контролі темних залишків? Таке питання  дійсно існує, що б ви назвали «міцним горішком.» Але ми можемо запевнити вас,   що ми ведемо грандіозне повстання Серця і Духу, і що це повстання швидко досягне усього того, про що ми говорили з вами. Ця тиха революція кувала багато соціальних, політичних, і економічних мереж присвячених установці нових духовних шляхів зміни вашого глобального суспільства.

 Ми благословляємо щодня усе, що  відбувається  і користується нашим сприянням, щоб заохочувати і наставників в найбільш потрібних серіях соціальних перетворень. Ці події помістять глобальне суспільство на новий фундамент і новий  шлях. Ця революція свідомості вже сформувала важливі законні і духовні мережі, які будують  новий світ, здатний пристосувати велике багатство і нові концепти, які ведуть у напрямі постійного процвітання. Зміниться кардинально те, як ви бачите себе і це внутрішнє перетворення змінить усе. До того ж, ми готуємо серії нових навчань, які звернуться до концептів, які виходять далеко за те, в що ви вірите про стосунки між фізичними і духовними царствами. Оскільки ви прогресуєте у напрямі повної свідомості, то буде досліджено ще багато основних усвідомлень, і деякі будуть змінені, або відкинуті повністю. Багато з того, що ви вивчите  змінить метод,  яким ви розглядаєте свою реальність і усе що вона містить в собі.

 Ці багаторазові зміни в розумінні отримають  подальше підвищення завдяки відкриттю факту Внутрішньої Землі і прибуттю наших духовних і космічних сімей. Ви були благословенні Небесами і проживаєте  зараз у світі, який кожен день  переміщається  на  дуже високі рівні свідомості. Це переміщення щодня прискорюється  і це збуджує нас, оскільки ми спостерігаємо за вашим  підйомом. Ви подібні до бруньок, які остаточно розквітають, і скоро вас охопить здивування прекрасної «внутрішньої» квітки, якою ви  насправді  є. Наше священне завдання - дати вам необхідне керівництво і дозволити  вашому Повному Собі стати важливішою частиною вашого життя. Скоро ми зможемо безпосередньо більше  взаємодіяти і з'єднуватися з вами. Ваш прекрасний Я Єсмь  завжди там, готовий повністю охопити вас і привести  вас у напрямі повної свідомості. Це ваша божественна доля і вона  приходить зараз для того, щоб принести вам методи  і засоби  змінити ваш світ і досягти цієї самої священної долі.

 Сьогодні ми принесли інше повідомлення, щоб вести вас у напрямі вашої нової реальності. Це царство, яке зараз проявляється, приносить  велику правду і багато одкровень, і бажаний кінець для багатьох зношених ширм. Перший контакт  майже на нас і з ним, новий день для зовнішнього людства. Думайте про усі захоплюючі речі, які лежать перед вами! Знайте, дорогі, що численні Ресурси  і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE