magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, June 25, 2016

український -- Шелдон Нідл – 21 червня, 2016



Шелдон Нідл – 21  червня, 2016

4 Caban, 10 Kayab, 12 Manik

Selamat Jalwa! Нарешті починають відбуватися багато дивовижних подій. Ті, хто готує ваші благословення майже готові  їх розповсюдити. Ті, хто має виправити Американський уряд також працюють для переходу від режиму де-факто до істинної республіки  де-юре. Це переміщення має зруйнувати федеральний уряд і закінчити воєнні  дії Америки за минулі  три десятиліття. Як заявлялося раніше, це зайняло набагато більше часу, ніж спочатку уявлялося. Це царство знаходиться остаточно в унісоні, щоб позбавити цей  зовнішній світ від темної кабали і її численних фаворитів. Царювання темряви приблизно 13 тисячоліть майже закінчене. Багато концептів відносно того, що ви вважаєте за норму,  готові до переміщення і заміни  новим набором сприйнять, заснованих на правді і марші історії у вашому зовнішньому світі. Цей процес займе набагато більше часу, оскільки вам треба відмовитися від вірувань, які  довго формували вас. Отже, ми подовжили моменти між одним набором  уроків ваших майстрів і наступним. Ви – люди, які занадто довго щиро вірили  брехні, наданій вам темрявою. Останній крок  для вас – прийняти  і користуватися замінами, наданими вам вашими майстрами!

 Ці зміни  дозволять  вам використати достаток  належним чином. Поточний концепт грошей нарешті поблякне у вашому щоденні. Буде не легко від такого несподіваного бомбардування великим новим набором правди. Ви були на поводі у фаворитів темряви впродовж нескінченних століть. Наше завдання – допомогти  Вознесеним Майстрам  представити вам зовсім інший  стиль життя. Ми знаємо з наших попередніх дослідів, що такий крутий перелом потребує часу, щоб перетравити і оправитися від найбільш прикрих  глобальних потрясінь. Агартанці  постійно просили нас усвідомити те,  як довго може впливати на вас цей величезний набір нового знання. Отже, дуже важливо, щоб ви використовували це нове знання помалу. Оскільки ви все більше звикаєте до нових шляхів, то їх початкова дивність може поступово зникнути. Як тільки ви почнете сприймати цю правду, то може початися новий стиль життя. Подивіться на це, як остаточну можливість створити життя, яке подібне до маленьких квіток лотоса, що плавають разом  і зростають в  гармонії. Цю нову гармонію зробить  вільна  і успішна  нова реальність!

 Це нове довкілля зараз розвивається. Все охоплює  цей новий стиль. Використовуються ідеї,  щоб побачити, як надзвичайно швидко вони стають нормою. Не легко змінитися так швидко, як ви зараз робите. Ця змінювана реальність – це якийсь істинний знак того, що знаходиться попереду. Це царство будується на припущеннях, які зараз усі оспорюють. Нам треба подивитися, що ви робите, щоб оцінити цю зовнішню реальність. Прямо зараз, з'являються події, які показують, як руйнується  ця система,  із-за усіх стресів,  з якими стикається. Політичні і економічні реальності збільшують ті  рівні стресів і фактично спотворюють спосіб, в який діє будь-який аспект цього царства. Ці зростаючі поломки тільки ілюструють те, як близько ви підходите до величезних змін  в усіх частинах цієї реальності. Отже, новий економічний і державний устрій поруч. Ці нові компоненти будуть  передвісниками для повністю нової системи, яка  зробить можливим провести вільніші і успішніші  фінансові зміни і зміни режиму.

 Що дійсно це означає? Це означає, що встановлюються  нові межі і  старі знаходяться під загрозою зникнення,  а потім замінюються. Кожен елемент – просто  шлях, щоб змінити решту точок  неповернення. Ми маємо  контролювати і гарантувати, що ви готові до першого контакту. Це наша найважливіша мета. Ми спрямовуємо  вас і, з іншими, готуємо  вас до повернення до повністю свідомого стану. Це  величезний процес, відколи ви далеко від готовності  досягти свідомості, потрібної для успіху. Тільки через божественне втручання Небес,  це стало можливим. Небеса дали нам божественний план, який  дозволить вам трансформуватися. Ця дія – одна із тих,  яка  дозволить вам  відпустити теперішню реальність  і в радості створити нову. Ми  маємо використати  Агарту як місце, де буде коригуватися ваше марне гаяння часу з темрявою. У цьому ж дусі, вам буде надана священна мудрість,  а потім попросимо  використати її, щоб трансформувати  з тріумфом залишки темряви  в цій галактиці. Це – грандіозне  завдання, яке  надихає більшість нас в нашій роботі з вами!

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Недавні часи були благословенням, оскільки милість  Небес дозволяє нам побачити істотний прогрес на багатьох фронтах. Нова фінансова система зараз поширена у всьому світі  і її численні вузли опрацьовуються. Те ж саме справедливо і відносно нового управління. Воно готове для оголошення і Федеральний Резерв  стане історією. Усі ці події відбуваються  завдяки зокрема вашій позитивній позиції і вашому баченню нової, трансформованої  реальності. Разом, ми забезпечуємо грати енергією для прояву цієї реальності. Ці дії приведуть до вас багато індивідуумів, яких ви раніше не знали. Ці дивовижні Істоти стануть вашим керівництвом і процес творення цього царства швидко набуде форми. Ми насолоджуємося цими Небесними справами, які надають нам можливість стати фізичними і дозволять нам стати частиною цього нового царства. У найближчий  момент, усе, що ви уявляли, буде виставлено перед вами. Прийміть цю щедрість і запрошуємо  в ці нові дивовижні енергії!

 Ці події – тільки  початок. Ви вже готові для найчудотворнішого набору див. Темні уряди блякнуть і будуть замінені Світлом, завдяки прибуттю наших духовних і космічних сімей. Ці грандіозні зміни – перша  частина програми, яка  зображає наше формальне повернення і масові приземлення ваших майбутніх наставників. Цей процес  дозволить нам привітати вас і одночасно дозволить нам передати вам деяку початкову мудрість. Давно, коли Атланти померли, Гайя  несподівано була вимушена  значно  знизити енергії її зовнішнього царства. Це вона зробила  майже 13 тисячоліть. Зараз настав час, щоб підняти ці енергії до рівня їх колишніх частот. Ця дія майже готова для фінального етапу. Доти, ми маємо намір користуватися нашими здібностями, щоб  допомогти вам в цій поїздці назад до з'ясування того, ким ви дійсно є.

 Тому, в цей майбутній час є можливість для  багатьох нових дослідів. Наше завдання – скористатися  нашими здібностями, щоб  допомогти провести вас, з милістю і хитрістю, до вашого нового рівня. Ця операція дуже  складна і все-таки абсолютно проста. Часто, багато хто чекає, що ми використаємо наші здібності, щоб пом'якшити те, що трапиться з вами. Ми робимо це і також готуємо вас  навіть до складніших ситуацій. Ви несподівано зустрінетеся  з новим багатством і з істинним значенням того, що значить  бути людиною  зараз. Ви – група, яка починає зустрічати щось, про що ви не знали. Ця зростаюча дивність підготувалася, щоб створити навіть більш незвичайні досліди. Вони – предтечі  подій, які на шляху до Внутрішньої Землі. Наша місія – бути  з вами і разом  кувати найпрекрасніше майбутнє! Краще – все-таки  настає!

 Сьогодні, ми продовжили наші щотижневі завдання, щоб інформувати вас про те, що відбувається глобально. Ця реальність змінюється щодня, приростає приростом. Залишайтеся позитивними і будьте готовими інформувати інших про те, що відбувається, у визначеному місці і у вашому світі. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

Thursday, June 16, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 14 червня, 2016



Шелдон Нідл - 14 червня, 2016

10 Oc, 3 Kayab, 12 Manik

Dratzo! Ряд подій змінює те, як діє світ. Нині, серії нових подій роблять можливим імплементацію  нової фінансової і валютної системи Світла. Ці серії змін змушують фаворитів темряви виходити із темряви і показувати себе  Світлу. Отже останні залишки затримок  були загнані в кут. Темрява зараз втратила свої здібності приховати і створити затримки. Нова система змушує темряву дати звіт про їх дії і, фактично, збиває їх з їх п'єдесталу. Різні фінансування  зараз точно заплановані, щоб розпочати їх формальне виконання. Тим часом, ті, хто відповідальний за багато масових арештів і прихід американської республіки NESARA можуть побачити вікно,  яке відкривається  для початку їх синхронних дій. Це привело до ряду "випадкових" операцій для того, щоб в кінці кінців відчути,  що їх успіх  остаточний. Уявна всемогутність темряви приходить до катастрофічного фіналу. Ми горді за наших земних союзників і поточний прогрес їх дивовижних програм. Давно потрібні результати дуже близькі до маніфестації

 Оскільки усе рухається вперед, то темна кабала може побачити, як починає з'являтися їх доля. Їх незліченні фаворити не в змозі зупинити те, що робить Світло. Отже, багато програм близькі до їх перших виплат і ті з вас, хто буде одержувачами, можуть відчувати у ваших серцях, як близько усе це до правди. Кабала  знає, теж, що багато куплених урядів близькі для руйнування. Ці обставини привели цю реальність до порогу великого переміщення від темряви до Світла. Отже, починають з'являтися ряд цікавих подій. Теперішній де-факто режим США помічає, що  його головний асистент, Федеральний Резерв, почав зникати, оскільки нове Казначейство абсорбує  багато його функцій. Прибутки, які були формально отримані  силою на міжнародному рівні, більше не доступні. Прореспубліканські військові також починають знову об'єднуватися з силами формально відданими старому де-факто режиму. Ці випадки – початок  процесу, який принесе вам дуже бажану нову реальність! Ми чекаємо,  коли ці нові уряди прийдуть до влади. Потім відбудеться ряд подій!

 Наш намір – попросити  Агартанців з'явитися перед вами після того, як більшість нових урядів будуть формально при владі. Їх введення може підказати Вознесеним  Майстрам місце для самого життєвого набору правди. Ця правда має забезпечити вас необхідним фоном, що ми перші надаємо вам мільйони наставників,  які знаходяться  на цій кулі. Кожному з вас спочатку треба зрозуміти підлий намір Ануннаків. Як тільки ви зрозумієте це, то потім ми зможемо  піти далі до того, як був заснований цей світ Ануннаками. Потім нам треба розглянути ваші історії і показати вам, як ваша основна віра  прищеплювалася вам  тисячоліття. Потім ви зможете виявити, як фаворити користувалися цими брехливими віруваннями, щоб утвердити свій контроль над вами. Ці інструменти будуть знищені і ви маєте дізнатися про чудотворне диво  і потенціал вашої істинної свобідної волі. Користуючись цим в з'єднанні з вашим наставником, ви маєте досягти часткового повернення  вашої влади. Проте, це – просто  вступ до того, на що ви здатні.

Наш намір – привести  вас   до краю вашого залишеного потенціалу. Ця нова влада  підготує вас для фактичного процесу, який відбудеться  впродовж трьох днів в Кристалічній Світловій Камері. Вам допоможуть  Агартанці. Це  нове об'єднання  зробить цю зоряну націю такою унікальною і допоможе вам в цій життєвій процедурі. Ця подія  змінить усіх людей з обмеженою свідомістю, які зараз займають цю реальність. Ануннаки  жорстоко розділили  це царство на заможних  і незаможних. Ми маємо повернути кожного з вас до колишнього себе. Це створить групу поінформованих  Істот, які  з вашими Вознесеними  Майстрами  мають стати сухопутними опікунами чотирьох водних світів. Ця нова зоряна нація  возз'єднає як вас, так і Китову націю. Разом, ви  допоможете  колишнім  світам Альянсу Анчара в грандіозному завданні виявлення і проявлення їх Світлових Тіл. Ви маєте допомогти  тим в Галактичній Федерації, ким є кузени  різних колишніх темних сил. Ця подія буде  предтечею дивовижного віку миру для усіх Істот в  цій галактиці!

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ваше царство знаходиться  тепер посеред великого зсуву. Давно, Ануннаки  заснували світ,  призначений  перетворити кожного з вас на людський автомат. Поява багатьох Вознесених Майстрів,  тимчасово зупинила цей процес. Через тисячоліття, темрява придумала нову схему, щоб рішуче змінити цю реальність. Цю підлу схему знову зупинили раптові прокламації в 1995 від континууму Анчара. Ці повідомлення  передбачали мир і були крім того доповнені  Прокламаціями ВІЧНОСТІ і Архангела Михаїла. Цей раптовий кінець галактичним війнам зробив  неможливим здійснення  планів Ануннаків. Послідував період  мовчання. Впродовж цього часу ми змогли розробити  план, який швидко схвалили Небеса. В результаті, це зайняло у нас десятиліття, і зараз приходить  Світло і нове царство для усіх. Алілуя! Алілуя!

 Оскільки ми знаходимося  на початку  царства Світла для зовнішнього людства, то ми насолоджуємося шляхами, за допомогою яких Небеса гарантували цю важливу перемогу! Ми спостерігаємо, як ви користуєтеся  новим зростанням свідомості, щоб підготувати цю прекрасну кулю до часу, коли людство зможе дійсно  відігравати найбільшу роль, як сухопутний опікун Гайї. Як частина цього, ви сполучаєте проекти, щоб очистити океани, континенти і повітря Гайї. Темна кабала працювала старанно, щоб отруїти їх і зробити їх шкідливими для більшості  людства. Ви об'єдналися  і зробили можливим цей великий тріумф. Ми вдячні за ваші дії і користувалися нашими колективними здібностями, щоб  збільшити те, чого ми разом так бажаємо. Це – ваші  найглибші бажання, які показують цій реальності, чого ви дійсно  бажаєте, не лише для цієї кулі, але і також для всієї галактики. Залишайтеся на цьому найпозитивнішому шляху, дорогі! Краще – зараз  проявляється  навколо вас.

 Небеса щодня благають нас  говорити вам, що грандіозне переміщення йде повним ходом і його не можна зупинити. Темна кабала усвідомлює це, і знає, як близько ми підійшли до перемоги, яка  відновить усіх до повної свідомості. Енергії Творця ллються в цей сектор фізичного Створення. Ті енергії встановлюють нове царство дивовижного процвітання, дивовижної свободи і духовної влади. Ця реальність переміщається, оскільки ними охоплюються всі, залучені  у вивчення світового простору. Їм тільки залишився останній час обмеженої влади,  яку ви звели нанівець. Нехай ці розчарування зникнуть. Будьте єдиними  у Світлі і спостерігайте, як серії грандіозних переміщень з'являються перед вами. Подивіться, ці дивовижні передвісники – вони  дійсно є. Будьте готові пояснити це усім, кого ви знаєте. Діти, не давайте чогось більше для маніпуляцій і галасливої нечесності. Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми продовжили свої щотижневі повідомлення. Ми зараз близькі до фінішної лінії по ряду дуже важливих проектів. Будьте терплячі. Зосередьтеся. Багато великих подарунків знаходяться близько,  щоб справдитися. У цей чудовий час не відмовляйтеся якраз перед анонсованою перемогою. Тільки знайте, що ми щиро любимо вас! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

Sunday, June 12, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 7 червня, 2016



Шелдон Нідл - 7 червня, 2016

9 Akbal, 16 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Те, що ви так довго чекали, починає набувати форми. Були віддані накази, щоб  звільнити велику частину гуманітарних фондів  і фондів процвітання. Установлені нові графіки, щоб ця реальність позбулась кабали  і її незліченних прибічників. Темрява усвідомлює, що її  час збігає і що декілька  ключових арештів  або  починаються, або уже відбулися. Здійснюються виправлені договори, оскільки вступає в гру нова система трансферу  фондів. Очікується, що вибори в Америці будуть відкладені, коли буде формально оголошений новий уряд NESARA. Коли ці події проявляться, то будуть публічно оголошені ряд анонсів. Ці теми  зараз починають виникати несподівано скрізь в Інтернеті,  поодинці, оскільки ключові інформатори узнають про те,  що зараз відбувається. Ці повідомлення поширюються для того, щоб повідомити декого з вас про те, що є, або назріває, або тільки на горизонті. Вже час покінчити з довгим періодом глобального впливу кабали. Цей процес зайняв більше часу, ніж ми спочатку передбачали, але те, що ми чекали, зараз починає відкриватися!

 Фінансування відбувалося  дуже строгим шляхом, яким спеціально керували наші різні земні союзники. Наступна подія – побачити  публічно-влаштовані арешти головних фігур кабали. Ці раптові стрімкі арешти відбудуться в результаті того, що кабала затягувала цей  процес, поки було можливо. Темні сили були дуже перелякані  нашими засобами затримання. Ми просто узяли ряд їх власних засобів затримання і змінили їх так, щоб вони відповідали нашим специфікаціям. Ці центри арешту мають тримати їх до тих пір, поки не прибудуть наші наставники. З часом, вони будуть переміщені  в місце більш узгоджене з тим, щоб підготувати їх до  зміни в повністю свідомі Істоти Світла. Цей час в обмеженій свідомості – фактично  "гра", спочатку контрольована Ануннаками. Наша мета – змінити  цю реальність за порадою Небес і, в правильний божественний час,  перемістити усіх вас в повну свідомість. Потім ваша теперішня "гра" – має йти своїм курсом і буде замінена новою повністю свідомою реальністю. Стане нормою новий набір свідомих цілей.

 Ці зміни у вашій душі життєво важливі  для цілого результату. Оскільки ваша свідомість зростає, то ви знову стаєте обізнаними про те,  як були сконструйовані ці шари вашої реальності. Небеса реорганізували те, як мала бути знижена свідомість, коли Атланти і їх рід залишив поверхню вашої кулі. Результуюча конструкція була непридатна для цілей Ануннаків. Завдяки Небесам вона стала  можливою основою для того, що ви зараз проходите. Ми, на відміну від Ануннаків,  маємо необхідні ключі, щоб значно змінити цю реальність впродовж ваших трьох днів в Кристалічній Світловій  Камері. Те, що ми бачимо - це, як кожен новий шар свідомості доданий вам, викликає  коригування  шару щільності цієї реальності. Оскільки ця реальність стає легшою, Небеса повільно змінюють те, як усі  відношення  возз'єднуються з зовнішніми  і внутрішніми реальностями Гайї. Коли ми прибудемо і наставники будуть представлені вам, тільки потім  ми запустимо  нашу спеціальну перебудову цієї реальності. Як ви бачите, краще – ще  прийде!

 Цей проект на початку зайняв  багато часу. Майте на увазі, що наша місія почалася  тільки з 1990-х. Ваша сонячна криза почалася на початку 1970-х. Отже, Небеса чекали майже двадцять років перед посилкою нашого величезного флоту на початку 1990-х. Цей проміжок обумовлений  двома десятиліттями ранніх змін, накладених Небесами на незадоволення ваших повелителів, Ануннаків. Коли ми прибули, то існував свого роду доконаний факт. Небеса роз'яснили, що ми  тут з спеціальною місією, отже для балансу не повинні сильно втручатися. Перше десятиліття було  відмічено миром з Анчара, який почався в середині 1990-х. Наші початкові завдання – встановити  союзників з різними силами Світла, які усіяли зовнішній світ Гайї. Крім того, декілька разів в подальших десятиліттях нам довелося змінювати, коли і як повинна фактично відкритися  наша місія. Проте, ця місія зараз повністю залучена і допомагає різним цілям сил Світла в цьому світі! Настав час для грандіозної глобальної революції свідомості!

 Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Наші різні секретні священні суспільства зараз ведуть попередні переговори, які мають призвести до ряду ключових арештів і видалення теперішнього де-факто Американського уряду, уперше  незаконно сформованого в 1871. Закінчення його тиранії – предтеча  для приходу  республіки NESARA. Це нове управління, мої Друзі, – сила, яка законним чином зробить можливою реставрацію нашої істинної конституції і  необхідного повернення до загального права. Перед Громадянською Війною, Америка керувалася своєю історією і мудрими  застереженнями Вашингтона, Джефферсона і Медісона. Відділення південних штатів, біль і боротьба в Громадянську Війну, тонко все змінило. Нація залишилася відкритою  до фіктивного руху, приведеного групою нероб і штучними патріотами, які нав'язали  несправедливу систему  рекламацій, яка кінець кінцем призвела до акту реорганізації  федеральних округів в 1871 році. Ця ганьба була початком серій подій, які покінчили з істинним  конституційним правом в Сполучених Штатах.

Нас, Майстрів, жахнуло те, чого досягла темна кабала. Це були темні  дні, коли цілі, які ми установили  в 1776,  почали  повністю ігноруватися. Це зайняло 90 років перед тим, як хтось із Президентів,  використав  свій вплив, щоб відновити перший  вигляд конституційного права. Підступне його вбивство прояснило, що  ще не настав час для  засобів, щоб  знищити  темряву і їх мережу  корупції в Американському уряді. Кінець кінцем NESARA стане законом і зараз настав  момент для його введення. Спасибі, як і раніше, за ваші дивовижні енергії, які дуже допомагають цій благородній справі. Починаючи з 1990-х, наші фонди процвітання були пов'язані з формальною декларацією цієї нової республіки NESARA. Наш намір – гарантувати, що ці фонди призведуть  до великого очищення нової Американської республіки і до того ж, поширяться по всьому глобусу. Алілуя! Алілуя! Алілуя!

 У вас зростає нова  свідомість. Це – момент, щоб почати очищення брехень і віроломств, які темрява довго використовувала, щоб маніпулювати вами. Цей процес має досягти іншого рівня, коли остаточно приземлиться флот і ви дізнаєтеся про історію Агарти. Ці одкровення  змінять те, як ви сприймаєте свої походження, коли ви  детально вивчите, як народилася Гайя  і чому кожен з нас поступово прийшов як колоніст, щоб бути обраними сухопутними опікунами цієї самої священної кулі. Про наші довгі стосунки з китами  і дельфінами Гайї ви узнаєте спочатку від  нас, а потім від ваших наставників. Багато чого прискориться, як тільки ці нові управління будуть на місці. Багато з вас все ще не мають ніякої ідеї, як ці декілька подій значно перемістять ваші концепти цієї реальності. Ми чекаємо, коли вільно будемо з вами   разом створювати прекрасне і древнє нове царство.

 Сьогодні, ми продовжили своє повідомлення про ситуації, що вирішуються  Світлом. Ми  чекаємо, що ви незабаром побачите події, які  створять зміни, про які ми давно говорили з вами. Тому ми просимо вас тримати це нове Світло і вітати прибуття вашого нового управління  і безперервного процвітання! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

Saturday, June 4, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл – 31 травня, 2016

As from now onwards, kindly search these translated messages at




Шелдон Нідл – 31  травня, 2016

9 Cib, 9 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Деякі великі зміни – на  горизонті! Ті, хто швидко створює нову республіку NESARA – дуже  близькі до завершення цього важкого проекту. Мета  цих старанних патріотів – завершити  його якнайшвидше. Досі, закінчена тільки перша частина загального фінансування, яка складається з двох частин. Наступну частину, будемо надіятися,  завершать  незабаром. Згідно з тими, хто інформований, як тільки завершиться усе адміністрування фінансування, то  республіка NESARA може бути формально оголошена. Цей проект  формально покінчить з Федеральним Резервом, який  сформований в 1871, як де-факто урядовий, і  силоміць виведе його із  бізнесу. Цей один акт  дозволить кожному американцю вийти  із боргового рабства і почати швидко переміщатися до  статусу вільного і успішного члена нового Американського Об'єднання! Цей процес також надає можливість Пентагону закінчити війни у багатьох частинах цього глобуса і уперше, починаючи з кінця в'єтнамської Війни,  повернути усіх своїх солдатів до континентальних Сполучених Штатів. Мир буде відновлений по усьому глобусу і нова, підтримувана  золотом фінансова і грошова система – стане  нормою. Отже, на Гайї мають оприлюднити божественні декрети Небес.

Ці дивовижні зміни мають допомогти концептам NESARA розповсюдитися по вашому глобусу. Ці нові уряди  дозволять покінчити з  всесвітнім приховуванням НЛО. Ми маємо намір скористатися цим новим підходом до нас, щоб розпочати з ряду загальних комюніке між цими новими урядами і нами. Небеса встановили часовий графік для цього моменту у вашій історії. Ваші уряди мають почати реалізовувати безліч технологій, які ізолювалися століття. Ці технології будуть посилені тим, що ми можемо запропонувати вам. Ми просимо, щоб усі ці винаходи були використані, по-перше, щоб очистити  повітря Гайї, воду і землю. Істотно, що усі численні екосистеми Гайї знову стають процвітаючими елементами. Це  досягнення може закінчити величезний цикл зникнення, який зачумляє цю кулю останні вісімдесят років. Це чудові засоби, щоб представити ваше глобальне зобов'язання, щоб кувати успішний і дійсно первісний світ. Окрім того, це дозволить  вам розпочати ваші гуманітарні проекти в реальності, присвяченій возз'єднанню людства з його духовними і космічними сім'ями.

 Оскільки ваша історія повертається до нових можливостей, то вам потрібні засоби, щоб краще зрозуміти те, що сталося. Дуже давно, Атланти  позбавили  вас усіх відповідей, у яких ви щодня запитуєте про себе. Вашою історією добре маніпулювала темрява і їх друзі, Ануннаки. Момент, коли прибудуть наставники – буде  часом, в якому ви отримаєте відповіді на багато скрутних становищ. Вам  відповідатимуть, спочатку, на уроках Вознесених Майстрів,  а потім наші наставники. Відповіді будуть прямі, чому Ануннаки  так нахабно і віроломно  все перекрутили  так або інакше. Це покінчить з божевільною вірою в те, що кожен з вас запозичив  рівень  культури  від ваших батьків і друзів і від "проповідників",  з якими ви відтоді зустрічалися. Ми просто говоримо про те, що ви будете здатними з'ясувати новий шлях, як  частину великої документації, яка підтримується  для вашої вигоди записами Акаші Гайї. Ця нова мудрість  дасть  вам істинніший сенс того, що сталося з нею починаючи з останніх днів Атлантиди.

 Усі численні шматки важливої інформації мають стати живою історією того, ким ви є. Це потрібне для того, щоб  розпочати наступну частину вашого руху до повної свідомості. Багато симптомів вознесіння, з якими ви стикаєтеся щодня, є маленькою і надзвичайно необхідною частиною цього грандіозного процесу. Те,  що з'являється – більш  ніж нова реальність, наділена новим управлінням і дивовижним процвітанням. Це – зростаюче  число можливостей, які вам представляються  кожен день. Вам треба узяти це усе  і із цього навчитися практичній  внутрішній проникливості. Ключ – почати  усвідомлювати собі те, що створили ваші старі вірування. Ви знаходитеся в дії, яка призначається, щоб створити "Нових Вас". Ця Істота – по-перше  буде  Істотою між світами. Це може спантеличити. Ось чому спочатку Майстрам, а потім нашим наставникам, треба пояснити багато нових реальностей, з якими ви маєте стикатися. Це процедура, яка піддасть сумніву  ваші вірування, а потім пояснить, чому ви знаходитеся  тут. Поза цим – треба дійти до  нового набору  концепцій суттєвих для вас, щоб переміститися в повну свідомість.

Namaste! Ми – ваші Вознесені Майстри! Ваш світ поступово змінюється, оскільки  темні сили, яких використовували для   управління  цією потворною реальністю, починають стиратися з пам'яті цього світу. Спасибі, дорогі Серця, за те, чого ви досягли з допомогою  наших позаземних кузенів  і кузенів внутрішнього світу. Вони прийняли вашу дивовижну візуалізацію  виправленої реальності  і захищали її до моменту, коли буде трансформована  ця огидна реальність. Отже ці зміни – об'єднана  праця багатьох з нас. Ваші  дивовижні енергії є основою для тих енергій, які зараз перетворюють це царство. Цей фантастичний набір змін робить можливим ряд коригувань  вашого зовнішнього світу. Головна зміна, звичайно, зміна  ваших фінансових і урядових систем. Ці зміни мають звільнити вас від вашого боргового рабства і обтяжливої системи позики. Ця свобода  остаточно дозволить вам досягти вашого повного потенціалу і стати дивовижними Істотами, якими ви справді  є!

 Ми, Майстри, навіки вдячні за те, що зробили Небеса, щоб закінчити довге царювання темряви в цьому царстві. Атланти  і їх темні союзники мали намір  довести нас до рівня постійного рабства. Атлантида затонула  задовго до завершення цієї злочинної справи. За наступні 13 тисячоліть їх наступникам знову не вдалося завершити це завдання. Зараз Небеса переміщають усіх вас назад до вашого колишнього статусу. Це – наш  божественний привілей, щоб спостерігати за усім цим. Кожен з вас робить успіхи у напрямі цієї найблагороднішої мети. Це царство затопляється  народженнями кристалічних дітей, які мають  стабілізувати це царство і надати вам їх прекрасні енергії. Ми користуємося їх і вашим баченням, щоб переробити це царство і підготувати його для прибуття ваших космічних сімей. Наші майбутні уроки мають посилити ці нові енергії. Усе просувається  до найчудотворнішого часу!

 Небеса обіцяли нам, що цей фінальний викривлений  час буде недовгим. Події йдуть повним ходом до "укладання угоди". Небеса допомагають ряду фракцій, щоб гарантувати, що  обіцяні вам благословення доставлять через належний і божественний час. Ці майбутні події мають спонукати до значної  діяльності і перетворенню  цього  царства назавжди. Як тільки ви досягнете  видатного стану  фізичного ангела, то це царство  допоможе  цій галактиці в перетворенні формально темних "дітей Анчари". Це дозволить цій галактиці повернутися до Світла і в подальшому  допомоги іншим в поширенні цієї радості по всьому великому Всесвіту. Це – доля, про яку ми знали протягом багатьох поколінь. Наша первинна місія – підготувати  кожного з вас до найбільш вражаючого перетворення. Від наших перших церемонії, які зробили нас  Вознесеними Майстрами, ми сумували за тим, що зараз появляється. Ми просимо вас бути позитивними і зробити все, що потрібно, щоб прискорити ці зміни.

 Сьогодні, ми коротко обговорили ряд подій, які майже тут. Навколо  вас  світ знаходиться при переході. Зараз ведуться завершальні битви, щоб покінчити з темрявою. Перемога дуже близько. Передбачайте свій тріумф і будьте готовими до прекрасного святкування! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

    
SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE