magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, March 28, 2013

Sheldan Nidle - March 26, 2013 (26 березня, 2013 )


Sheldan Nidle - March 26, 2013 (26 березня, 2013 )


5 Men, 3 Mac, 9 Eb 

Dratzo! Ми повернулися! Ми прийшли пояснити, що ми зараз робимо і чому це ще не проявилось. Як очевидно для  вас, фаворити темних  знаходяться все ще при владі скрізь на цьому  дорогоцінному глобусі. Ми працювали старанно над  створенням  робочого альянсу  між нашими священними секретними союзниками і нами, і це об'єднання зробило нову грошову систему і забезпечило  величезні кількості без вісті зниклого золота і срібла, щоб підтримувати нову фінансову систему. Крім того, ми заклали фундамент для нової банківської системи і встановили законні інструменти, які закінчать тиранію великих приватних банків, оскільки глобально життєво, що  подібна до  восьминога установа більше не буде  здатна висмоктувати життя із вашої всесвітньої економіки. До того ж, нова міжнародна система управління  незабаром запрацює  ефективно. Завершальний арбітр усіх речей, зв’язаних з цим сценарієм, - Небеса. Договір між Світлом і темрявою, який був укладений приблизно 13 тисячоліть тому, зводиться нанівець і серії милосердних подій розірвуть цей договір, враховуючи умови, які тримають вас у рабстві  обмеженої свідомості. Ця послідовність подій зараз йде повним ходом і незабаром дозволить почати  нову еру у вашому світі.

Ми не звертаємося необдумано до темних, коли  заявляємо, що їх час при владі  закінчився. Наша поява навколо планети в великій кількості  оповіщає, що настав час у божественному плані, коли наш персонал  з'єднається з нашими священними союзниками і гарантує затримання тих, хто тримав огидне царювання темних при владі впродовж тисячоліть. Ті, хто  утримував вас  в підпорядкуванні багатьма способами,   остаточно будуть  відповідати. Ми інформуємо їх щодня, що список  складений і направлений  до наших різних союзників, оскільки ми бажаємо, щоб вони були повністю обізнані в усіх аспектах, що впливають на їх безпосереднє майбутнє. Найголовніше ми робимо наголос на тому, що незабаром почнеться  завершальний зворотній відлік часу  на Небесному годиннику,  а також не буде дозволений  глобальний великий конфлікт, який вони так рішуче шукають. І все ще ці чоловіки і жінки наполегливо продовжують займатися з їх хитрощами цим, щоб викликати  тільки такий прикрий сценарій. Вони  все ще  непохитні,  щоб тільки досягти своїх цілей,  користуючись кожним засобом в їх розпорядженні. Із-за цієї повної непокірності вони залишають Небеса без вибору, щоб видалити їх з подальшого залучення до Земних справ. Це дозволить остаточно  підготуватись, щоб  побачити світло нового дня!

Ні Небеса, ні ми не анонсували  час розкриття і змін, але цій божественній події не треба бути відомою для того, щоб статися. Дійсно, ці серії небесних проголошень – стануться  несподівано і залишаться без оголошення грандіозними чемпіонами Небес. Давно, темні  закували вас, біологічно кажучи, в ланцюги і змусили вас вважати, що це їх правило над вами буде постійним. Але це  не так! Священною метою  цього досвіду  для вас було придбання чудової пам'яті про природу темряви. Ці знання стануть у пригоді, коли ви  об'єднаєтеся  з вашими знову придбаними природженими здібностями, для  перетворення різних членів темного Альянсу Anchara у Світло. Ось ця ваша особливість робить ці колишньо-темні зоряні нації такими стурбованими, щоб    почати це  виняткове і священне призначення, яке  приведе до  істинного, постійного миру в  Галактиці  Чумацький  Шлях. Велика кількість кораблів Альянсу знаходиться біля зовнішньої межі вашої сонячної системи,  чекаючи  вашого повернення до повної свідомості, тож будьте готові і знайте, що грандіозне переміщення у вашу реальність близько!

Є багато чого, щоб заздалегідь оповити  ваші голови і ми бажаємо готувати вас стільки, скільки можливо у цей момент. Ми контролюємо темні уряди і спостерігаємо, як вони користуються своєю сумкою хитрощів, щоб маніпулювати вами. Їх спритні руки стали найбільше рафіновані за тисячоліття: їх новинні ЗМІ проголошують відновлення економіки, тоді, як їх організація партнерів для економічної катастрофи  намірилася нав’язати  війну, диктатуру, і інші різні страждання. Кожен з їх політико-економічних  інструментів - інструмент для введення в оману, і об'єднаний ефект подібний до тіньової гри, де уся дія організована і додержується  зумовленого сценарію. Ви вважаєте, що дія реальна, і  сідаєте в потяг  віри, яка  найбільш вигідна для темряви і її фаворитів. Із-за цієї віри, багато хто з вас, можливо, буде приголомшений, коли нове управління покінчить з цим економічним утиском. Окрім того, вам треба  бути відкритим до того, що скажуть вам наші священні  союзники, оскільки це приведе до звільнення і нової  держави постійного процвітання!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли сьогодні з деякими дивовижними новинами від наших небесних директорів. Починаються події, які  незабаром приведуть до нової ери Любові і Світла  для вашого світу. Темрява затримала  вас в їх царстві приблизно 13 тисячоліть тому, приносячи вам страждання, рабство, і зростаючу кількість відчаю. Зараз ці часи закінчуються! Новий період принесе вам  звільнення від темних царств і ваше перетворення на повністю свідому Істоту Світла. Це перетворення формально розпочнеться з ін'єкції нового, вигідного управління у вашому світі. Небеса інструктували нас, щоб подивитися на відібрані дні  і готувати повідомлення, які  дають наші священні партнери. Вони зараз встановлюють їх і незабаром  анонсують. Як завжди ми не можемо дати специфічну дату,  але ми  маємо намір повністю анонсувати їх для вас до дати, яку ми вибрали. Доки ми спостерігаємо за небесами, знаючи, що цей  час свободи становиться  ближче кожен день.

Як ми  говорили вам раніше, наші партнери поширять серії спеціальних повідомлень, які встановлять період для нашої появи перед вами. Ми з'явимося по всій планеті і почнемо ряд  загальних навчань, які відкриють  величезну брехню і спотворення, які свідомо робила догма, використана темрявою, щоб перешкодити вам пізнати багато священної правди. Ця правда, яку ми повинні роз'яснити, буде широкомасштабною, розпочинаючись з природи Духу і Любові і продовжуючи, щоб представити знання, які підготують вас для здивувань стану  повної свідомості. В основному, ми демонстратори  людства, і наші повідомлення - ключі до божественної долі кожного  із вас. У належним чином призначений час, Гайя має намір приєднати вас у момент перетворення і об'єднати себе в одному, об'єднаному, прекрасному царстві Світла!

Воно - цей діамант, об'єднане царство Світла, в якому ви пробудитесь  до  стану повної свідомості. У цей момент наша священна роль зміниться і ми станемо, спочатку, вашими небесними інспекторами. Ми  проведемо  вас любовно через ваші перші дні,  як священних Істот  Світла. В цей час ми  відкриємо для  вас величезні царства, які знаходяться в найвищих областях фізичності. Ви знову придбаєте мудрість цих царств, які готуватимуть вас для вашого першого  богослужіння у Світлі. Ваша галактика потребує  спеціальних вправ і чудес, які  перетворять її назавжди. Галактика за галактикою очікують   ваших величезних талантів і здібностей! Ви  разом створите інструменти, які допоможуть Небесам  в розгортанні  плану Верховного Творця для цього створення. Те що ми описуємо - тільки найпростіший  початок  здивувань, які чекають вас в майбутньому!

Сьогодні ми говорили про те, що  незабаром станеться. Ви - великий колектив, який був заохочений  підступністю темряви, щоб тимчасово втратити свій шлях. Зараз ви  отримаєте правду, яка поверне вас на ваш священний шлях. Разом ми переробимо цю реальність і викуємо істинне царство, посвячене в усі аспекти Любові і Світла. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun!

Переклад: Fedir

Saturday, March 23, 2013

Sheldan Nidle - March 19, 2013 (19 березня, 2013)



Sheldan Nidle - March 19, 2013 (19 березня, 2013)


11 Lamat, 16 Ceh, 9 Eb 

Dratzo! Ми приходимо знову! Ваш світ продовжує гойдатися  на краю нового царства.  Фаворити темних  дуже обізнані, як закрити вашу реальність, що  підходить до найістотнішого перетворення. Ми моніторили декілька шляхів розвитку, які організовують  темні  сили  з метою так чи інакше змінити їх долю. «Діти» Ануннаків управляли вашими життями незаперечно впродовж майже 13 тисячоліть, але ця тривала неприємність зараз добігає кінця. Досі вони завжди знаходили  шлях виходу  із серйозних скрутних становищ і все ще покладають надії на деякий засіб, який дозволить  змінити  поточну ситуацію. Ми маємо новини для самовпевнених темних сил: 
«Цього разу, те що ви спланували -  вас   не  врятує. Ми моніторили ваші  недавні незграбні спроби організувати заплановані інциденти,  щоб запалити  усебічні серії конфліктів. Цього разу, темні сили, вам   не дозволять розворушити світ. Наші священні союзники зараз займають позиції, які можуть фактично обмежити те, що ви плануєте. Ми також створили мережу, яка може втрутитися, коли буде потрібно. Зумовлений час, коли ви  втратите владу,  дійсно швидко наближається!»

Небеса видали декрет вашого майбутнього і наше завдання - здійснювати ці священні рішення, коли поступить сигнал від наших небесних радників. Коли Атлантида провалилася  в вогняну і водяну могилу, Ануннакі   отримали спеціальний дозвіл Небес і, як ми  часто нагадували вам, цей дозвіл має зумовлену межу часу. Цей наповнений милістю момент для вашого відходу настав. Незабаром, матиме місце славна подія! Це Світло дозволить нам прийти і захистити велику перемогу не лише для Світла, але і  для довготерпеливих людей, які живуть на  поверхні цього священного глобуса. Ваші темні і  жахливі технології не зможуть  більше  запобігти неминучому. Це живе царство, і дійсно вся сонячна система потребує  термінових радикальних змін, які продовжать  найбільш придатну прелюдію до вознесіння  в нову реальність 5-D. Наше специфічне завдання - полегшити ці перетворення і відсторонити  вашу  владу. Ми маємо намір зробити це. Ми чекаємо глашатаїв цієї нової реальності, а потім досконалої оцінки зробленого в старій спрацьованій парадигмі,  і тих, хто вчинив це.

«Цей період очікування швидко закінчується. Ви знаєте це, і все ж ви продовжуєте плутати і примушувати ваші дезінформовані альянси продовжувати опір неминучого. Наближається час для переміщення вашого персоналу. Наші союзники -  додають  імена до вже довгих списків затриманих. Спеціальні суди, скликані для  проведення ваших  судових процесів, знаходяться на своїх місцях і їх список судових справ чекає оголошення. Священні події, повідомлені Небесами, відбудуться і створять  найбільш дивовижне крещендо! Закінчення вашого божевільного царювання близьке, коли  цей священний «годинник» відцокає неминуче у напрямі зміни. Вище  вас, темні сили , знаходиться  великий флот, який  гарантує  ваш кінець, то не сумнівайтесь навіть впродовж хвилини, що  навіть незначна активність   вашої команди, може будь-яким шляхом запобігти цьому божественному повороту подій! Тим часом, ви нападаєте на  атмосферу і рішуче змінююте   природу екосистем Гайї. Ваші  дії тільки  підтверджують необхідність  піти і піти зараз.»

Головна Рада Галактичної Федерації  закликала нас понад два десятиліття тому, щоб здійснити те, що Небеса зараз наказують  нам, а саме, масове приземлення нашого персоналу на священні береги Гайї. Темні раболіпствують  перед простою думкою цієї можливості; проте, цей момент приблизно на нас. Після численних тренувань і незліченних коригувань і адаптацій, ми готові  до масового візиту. Ця місія переносить  багато інкарнацій, і ми готові принести нашим любимим братам і сестрам  цього світу великий подарунок: завершальний проміжок часу зараз повністю відкрив шлях до повної свідомості для всіх живущих на зовнішній сфері  Гайї. Кожному  з вас призначено  випробувати ще раз радощі повної свідомості. Навіть більшість твердолобих фаворитів темних кінець кінцем повторно підключаться до цього самого славного стану  Істоти! Це справді всепланетне переміщення! Ваша сонячна система і усі без виключення становляться  членами цієї нової зоряної нації. Потім ви можете возз’єднатися із свою сім'єю Агарти і повернути ваш прекрасний світ, об'єднаний у  Світлі!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прибуваємо з Радістю в наших Серцях і найбільш блискучому Світлі, щоб вести нас! Наші грандіозні Адміністратори в Небесах інформують нас, що найсприятливіший час близько! Небеса починають рухатися шляхом, який  відображає священні наміри Верховного Творця. Це означає, що цього разу зміни на порозі. Якщо ви консультуєтеся зі своїм сердечним знанням, то ви відчуєте, що станеться щось по справжньому величезне. Небеса - велике міжпросторове царство. У нижчих вібраційних царствах, Небеса починають формувати фізичний аспект, який опускаючись, стає фізичністю. Ми зараз переміщаємо аспект фізичності вгору, і в ретроспективі наново формуємо, як розгортається  фізичність. Коли відбудеться ця операція, ми зможемо обстоювати нашу благословенну милість і цей вчинок, як  божественне доручення сотворчості  фізичності  взагалі.

Ми згадуємо це зараз з метою: що вам треба бачити, що те, що відбувається тут, не лише деякі «спалахи вночі». Цей розвиток  має  високу духовну і фізичну мету. Ви повертаєтесь до вашого природного стану повної свідомості таким чином, що ви можете належним чином допомогти нам в самому спеціальному і священному служінні. Це час, коли ваша важко зароблена мудрість може бути використана  для наново формованої фізичності і допомоги  в її розгортанні. Ця майбутня місія була передбачена Небесами, коли вони дозволили темним виконати серії сильнодіючих фальсифікацій до вашої свідомості. Це пояснює, чому ці часи такі життєві. Ще  тоді, коли ви не лише компенсували ваші оригінальні здібності, але і дуже збільшили їх  в результаті мудрості накопиченої впродовж вашого довгого  перебування в затінених царствах темних. Це болісне,  так хоробро терпиме,  обмеження - зараз забезпечує великі дивіденди в тому, що  заздалегідь  перетворюється фізичність.

Цей процес внутрішньої і зовнішньої зміни - причина, чому цій великій сукупності духів, якою  ви є, наданий   спеціальний дозвіл. Ви - найбільш багатообіцяюча строката група духовної енергії. Ви - фактично вершки урожаю людства! Час, який  ви витратили на Гайї, мав підготувати вас, спочатку, турбуватись за кожну священну Істоту  в фізичності. Із цієї групи вийшли ми, ваші Вознесені Майстри,  і незабаром  кожен  з вас. Крім того, є священне царство  Агарта. Як тільки ми  усі об’єднаємося, ми, з милості  наших священних Небесних Адміністраторів,  здійснимо  дивовижне призначення для усієї фізичності. Вам належить думати грандіозно і притягувати до себе божественні якості терпіння і мужності. Тримайтесь стійко, і усвідомте, що вже з'являється навколо вас, і допоможіть створити цей найвишуканіший подарунок  Творця: повну  свідомість. Ми будемо вести вас до вашої долі. Алілуя! Алілуя!

Сьогодні ми говорили про те, як буде перетворено ваше царство. Багато чого станеться, що зовсім  незабаром змінить світ, яким  ви його знаєте. Час панування темних  майже  закінчується  і зараз проявляється навколо вас час  Світла! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

Monday, March 18, 2013

Sheldan Nidle - March 12, 2013 (12 березня, 2013)


Sheldan Nidle - March 12, 2013 (12 березня, 2013)

4 Imix, 9 Ceh, 9 Eb

Selamat Jarin! Ми приходимо з більшими новинами! Нині, певні події в небесах знаходяться в процесі. Коли вони завершаться, то всім зацікавленим стане ясно, що настав момент для грандіозного перетворення вашої реальності! У цей момент, Галактична Федерація  спостерігатиме  за законним перенесенням вашого управління до наших священних секретних союзників. Ми радіємо с  того, що це буде спеціальним моментом для вас усіх. Темна кліка  і її на вигляд нескінченні і всюдисущі прибічники потім підуть. У їх кільватері прийдуть  серії анонсів і глобальна доставка великого процвітання. Це процвітання змінить ваш світ назавжди, коли скомбінується з новою і справедливою грошовою і фінансовою системою! Ці зміни введуть в дію  більш відкриту політику, яка  дозволить формальне розкриття  нашої присутності, і воно -   встановлює стадію для завершального кроку  вашої подорожі назад до повної свідомості. У цей момент Агартанці і наші  інші союзники  працюватимуть  з Рідною Землею, щоб возз'єднати її зовнішні і внутрішні царства, отже створюючи об'єднаний світ, який  буде  вашою істиною, майбутньою  реальністю.

У цьому новому світі ви будете вільні, щоб вивчати велику  Правду, яка була або сфальсифікована, або повністю заперечувана  для  вас на протязі еонів часу. Ці факти стануть основою вашого нового перехідного суспільства. Ви почнете дізнаватися про ваші істинні джерела  походження і починати повторно підключатися до  ваших космічних і духовних сімей. Майте на увазі, що ви представляєте як зоряну  світову спільноту,  а    також  і священне небесне походження. Кожна частина Небес охоплює Адміністрації, які включають ці походження. Усі ви маєте спадкові зв'язки з цими походженнями, і Небесами і ми   допоможемо  вам згадати, ким ви дійсно є. Точне значення терміну, «ким ви дійсно є»  проявиться,  як тільки ви повернетеся знову  в повну свідомість. Наставники, які  вже призначені  кожному з вас, розглядають  ретельно, як краще  привести  вас до розуміння цієї  причетності. В цей час ви все ще не підозрюєте  до якої міри  кожен  з вас навчиться   любові у  ваших небесних опікунів. Усі ці речі чекають вашої уваги,  як тільки ви повернетеся  до повної свідомості.

Правда в тому, ким ви є набирає силу, і ви становитеся  здатними осягнути, як вирішити деякі труднощі  Рідної Землі. Ви прозріваєте, як життєво можна  перетворити  природу суспільств, в яких ви живете, і отже стає набагато терміновішою необхідність рішуче викорінити грабіж довкілля. Це кидає вас у боротьбу  на  підтримку  Земних  екосистем, а  також значного перегляду   основних принципів ваших наук і передбачуваних  часових шкал  вашої відомої історії. Це вимагає проникливого уважного огляду того, як виникли  ваші принципи науки і загальноприйнятого походження вашої історії. Результати ваших «ревізіоністських» пошуків встановлять дійсно зовсім іншу основу  для ваших нових суспільств! Перспектива цього величезного майбутнього перетворення лякала темних  впродовж десятиліть, і все ж  різке підняття свідомості  ніколи не відхилялося! Рух свідомості кував альянси, які занадто потужні, щоб бути легко знищеними найвищими енергетичними структурами темних. І це не через відсутність спроби!

Одна з цілей цих різних змін - допомогти вам відновити ваше відношення з вашою сім'єю з Внутрішньої Землі, і дати вам засоби, щоб вітати ваші духовні і космічні сім'ї. Кожна традиція, яка існує в цій  галактиці, вимагає, щоб вас вітала спеціальна церемонія вітання «повернення до  пастви». Деякі з них можуть бути дуже складними, і це - наше завдання, щоб допомогти вам з цими протоколами. Кожен з вас, так чи інакше,  візьме  участь в цій складній церемонії. Ось чому наш оригінальний заголовок для першого контакту з вами був місією «З поверненням», і ми чекаємо з нетерпінням момент, коли ми по справжньому привітаємо вас,  як повноправного члена цієї Галактичної Федерації. Він - божественний момент, який ми радісно передбачаємо! І оскільки ми наближаємося до часу  розкриття, ми наповнені тріумфом, бо ми знаємо, що незабаром приземлимося і запустити завершальний  проміжок часу вашої священної подорожі до повної свідомості, з нами на вашій стороні,  як ваші  люблячі наставники.

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо знову із Добрими  Новинами! Ваш світ переміщається швидко до точки  нового управління і проявлення  супровідного процвітання. Події в небесах незабаром прибудуть  до  пункту, в якому буде установлений  час  указу  трансформації вашого глобуса. Ми дивимося на  це з великою радістю. Ви  отримаєте найбільше бажаної щедрості і отримаєте вашу свободу від боргового рабства, яке управляло вашими життями впродовж поколінь. Кожен з нас користувався нашим посередництвом, щоб обмежити глобальні ефекти злісних указів темних, і нарешті ці страхітливі проголошення ослабнуть і втратять силу. Ми  потім використаємо нашу  зростаючу мудрість, щоб привести  вас до  кращого розуміння шляхів Небес і його благословенних нагород для кожного  з вас. Прийшов момент для  нас  навчити  і пояснити вам багато речей , які  довго заперечувались   вашими колишніми злими майстрами.

Одним із перших пунктів, до яких ми бажаємо звернутися, є  тінь прихованої  смерті, котра  може зараз почати стиратися з пам'яті вашої реальності. Смерть - не більше ніж побічний продукт обмеженої свідомості. Вона тримала  вас в страху  із самого початку і призводить до серйозної емоційної і психічної  засмученості. Вона була виключно потужним інструментом для темних сил і вони «доїли» цю ситуацію з усіх сил! Вознесіння  призводить до  вигнання її із  фізичного тіла, освітлює фізичну щільність, і возз'єднує тіло з його духовними сутностями. Процес завершального підйому - один з найважчих і складніших процесів, які ви можете прийняти, і зазвичай забирає  покоління глибокої зосередженості і дивовижних осяянь. І все ж ми проживаємо доказ, що він може бути зроблений! Проте, те що Небеса зараз пропонують вам – це жива технологія, щоб обійти цю боротьбу і трансформувати вас назад у ваш природний  стан  тільки за  три  дні!

Техніка включає спеціальну живу машину,  відкалібровану для  кожної особи і яка контролюється вашими духовними і космічними сімейними наставниками. Щоб заперечити вашу  легку конверсію до повної свідомості, у  РНК/ДНК вашого тіла   влаштували   «маркери»,  і щоб виправити це проектується  жива машина,   яка  знищить  пошкодження  вашої оригінальної генної основи, яка занурила  вас в обмежену свідомість. Ми забезпечимо   вас  специфічними духовними навчаннями, які дадуть  вам  прозорливість, щоб підняти базові вібраційні шаблони  вашого тіла і, які перетворять ваші глибоко сидячі страхи  в стан  радості,  щоб перебудовувати ваші розумові, емоційні, і духовні тіла. Жива машина буквально «перезапускає» вашу РНК/ДНК, дозволяючи вам досягти  невимовного моменту Обізнаності, коли ви «очманієте» від Реальності! Ви змінитеся назавжди, оскільки радість і розуміння заповнять  вашу  Істоту! Алілуя! Алілуя!

Сьогодні ми продовжили інформувати вас з того, що радісно чекає вас. Велика зміна ясно показана вище і навколо вас,   зіштовхує  темних і їх незліченних фаворитів від  здобутих нечесним шляхом високих  посад. Ви щиро  засвідчите  дивовижну подію: підйом  нової реальності заснованої  на Правді, Свободі, і Процвітанні! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir
SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE